Beschikt over deuren "Le Grand"

 Beschikt over deuren Le Grand

De deuren van "Le Grand" zijn populair geworden bij professionele bouwers en huiseigenaren vanwege de uitstekende kwaliteit en ruime keuze aan zowel binnen- als buitenmodellen. Ze hebben belangrijke voordelen die ze onderscheiden van de productiesamples van andere bedrijven. Le Gran biedt een keuze aan deuren gemaakt van verschillende materialen en ingericht met moderne technologie.

Over het merk

De fabriek "Le Grand" werd in 2001 door ingenieurs opgericht. Dit feit alleen al spreekt voor de modellen van dit bedrijf, omdat mensen die producten ontwikkelen zich goed bewust zijn van wat ze produceren. Sindsdien is het bedrijf "Le-Grand" marktleider voor de productie van deurstructuren en zal het de leidende positie niet opgeven.Alle deuren "Le Grand" onder voorbehoud van verplichte certificering.

voordelen

Het bedrijf "Le-Grand" waardeert zijn reputatie, dus alle producten van het bedrijf ondergaan een volledige controlecyclus, te beginnen met de levering van grondstoffen en eindigend met de verkoop van afgewerkte modellen. Bovendien hebben de deuren van "Le Grand" de volgende voordelen:

  • Redelijke prijzen. Het bedrijf werkt niet samen met andere bedrijven, zelfs niet in de aankoopfase van grondstoffen, het heeft een volledige productiecyclus. Dit is de reden voor redelijke prijzen voor deuren.
  • Betrouwbare sloten. "Le Grand" heeft een speciale technologie ontwikkeld voor de locatie van de vergrendelingsmechanismen in de deurvleugels. Ze worden in een speciale zak geplaatst, die op een speciale manier wordt versterkt. Daarom wordt uw huis met de deuren van "Le Grand" volledig beschermd.
  • Hoogwaardige isolatie. De dikte van de metalen plaat die wordt gebruikt voor de vervaardiging van invoerstructuren is 1,5 mm, en de laag mineraal geperste watten voor maximale warmte- en geluidsisolatie is 5 mm. Vanwege deze kenmerken laten de deuren van de Le Grand de kou het huis niet in en geven het geen warmte af en beschermen het comfort van de bewoners op betrouwbare wijze tegen straatgeluiden van buitenaf.
  • Groot assortiment.Het bedrijf houdt rekening met alle wensen van bestaande en potentiële klanten. De deuren voor elke smaak worden gemaakt: verschillende kleuren, met decoratieve elementen, gestileerd voor ongebruikelijke texturen, zoals steen of hout (toegepast op metalen deuren).

Bovendien is het vermeldenswaard dat het bedrijf geen onderdelen koopt die in China zijn gemaakt. Als we het hebben over houten constructies, dan worden alleen grondstoffen uit Rusland, Turkije en Italië voor hen gebruikt.

tekortkomingen

Ondanks de overvloed aan voordelen, wijzen veel gebruikers op enkele tekortkomingen. Over het algemeen hebben de claims betrekking op het werk van de service en niet op de kwaliteitsprestaties van de deuren.

Ondanks het feit dat prijzen voor dergelijke kwaliteit als zeer acceptabel worden beschouwd, bleken ze voor velen hoog te zijn. Maar zelfs als hij de goedkoopste van de gepresenteerde varianten koopt, is de koper tevreden. De tijd van vervaardiging van de deur is ongeveer drie weken. Voor velen leek zo'n lange tijd ongemakkelijk.

Een ander nadeel is dat de deur niet online kan worden besteld. Dit komt door het feit dat het bedrijf een volledige service biedt, inclusief het werk van de measurer- en installatieactiviteiten.

Zoals je kunt zien, volgt elk van de tekortkomingen uit de verdiensten. Elk van deze ongemakken wordt meer dan gecompenseerd door de kwaliteit van de deur zelf en de werkzaamheden aan de installatie ervan.

types

Het bedrijf is gespecialiseerd in de productie van toegangsdeuren. De productie wordt in verschillende richtingen tegelijk uitgevoerd, dus er is een keuze, niet alleen voor kleuren, maar ook voor modellen die volledig verschillen in hun parameters. Alle toegangsdeuren zijn gemaakt met dezelfde technologie, het verschil zit alleen in materialen.

Speciale panelen worden aangeboden voor interieurdecoratie, zodat zowel de ingangs- als de binnendeuren die al in het appartement zijn geïnstalleerd, goed met elkaar kunnen worden gecombineerd. Ze hebben ook een andere kleur en zijn gemaakt van verschillende materialen. U kunt een eenvoudig binnenpaneel of een spiegel bestellen.

Er zijn veel soorten deursloten. Onder hen zijn niet alleen gewone sleutels, maar ook codesleutels. De meest populaire zijn dubbele systemen, waarvoor twee sleutels nodig zijn om te openen. In het dagelijks leven kunt u dus elk slot (boven of onder) gebruiken en wanneer u lang weggaat (bijvoorbeeld op vakantie), kunt u uw appartement volledig beveiligen door de deur met twee sloten te vergrendelen.

Toegangsdeuren kunnen gewoon of premium zijn.Het verschil zit in het materiaal: Turkse componenten worden gebruikt voor de deuren van het middelste prijssegment en Italiaanse worden gebruikt voor de premie.

materialen

Het is logisch dat alle toegangsdeuren van metaal zijn. Voor hun vervaardiging gebruikte staallegering ruw. In sommige gevallen kunnen de deuren bovendien worden uitgerust met pantserplaten, waardoor hun beschermende prestaties worden verbeterd.

Het buitendeel van de deur "Le Grand" heeft een andere textuur. U kunt een model vinden dat volledig aan uw smaak beantwoordt. Uitgestrekte panelen die op hout lijken, zijn erg populair. Deze deuren lijken duur, praten over het prestige en de rijkdom van de eigenaren van het huis.

Deuren met houtfineer worden vaak aangevuld met verschillende decoratieve aluminium inzetstukken. In de regel worden dergelijke modellen geselecteerd in appartementen of huizen, ingericht in moderne stijlen in het geval dat huurders het interieur en exterieur in dezelfde stijl volledig willen behouden. Traditionele paneeldeuren zijn ook geschikt voor moderne stijlen, maar ze zien er nog traditioneler uit en zullen waarschijnlijk niet verwijzen naar het interieur van het appartement.

Er zijn gewone gladde staalcoatings.Ze zijn meer vertrouwd en komen vaker voor in moderne appartementen.

Panelen voor binnenhuisdecoratie zijn gemaakt van massief hout of MDF met fineer. Van groot belang zijn modellen met een spiegel, omdat dit extra functionaliteit aan de gang zal toevoegen.

Er zijn veel kleuren om uit te kiezen, waaronder niet alleen traditionele bruine tinten, maar ook grijs, wit en zwart.

Productlijnen

Het bedrijf "Le Grand" produceert deuren voor verschillende klimatologische omstandigheden, evenals die zich bij de ingang bevinden of direct naar de straat gaan. In elk van de linialen worden single-wing, double-wing of half-fold modellen gepresenteerd:

  • Serie "Le Grand." Dit assortiment omvat klassieke deuren tegen gemiddelde prijzen. Het buitenpaneel kan in een van de 11 beschikbare kleuren worden geverfd. De binnenste is gemaakt van MDF met een melamine-textuur en wordt gepresenteerd in drie tinten. De deuren hebben twee sloten en zijn geschikt voor huiseigenaren die niet bang zijn voor inbraak: er is geen verbeterde inbraakwerende bescherming. Indien gewenst kunt u een dubbelzijdig model bestellen, aan beide zijden bedekt met MDF in verschillende kleuren.
  • Serie "Wolfshond". Deuren zijn universeel.Om de kwaliteit beter te kunnen aantonen, tekent de fabrikant een parallel met de hondenwolfshond, wat duidt op verhoogde beschermende eigenschappen. De deuren zijn voorzien van goede geluids- en warmte-isolatie, hebben bescherming tegen vervaging onder invloed van ultraviolet, zodat ze kunnen worden gebruikt in buitenomstandigheden.
  • Serie "M". Het wordt gepresenteerd in drie variaties: "Standaard", "Premium", "Comfort". Elk van de sub-series heeft zijn eigen inhoud en zijn prijs. Modellen worden gemaakt met interne ProfilDoors-panelen met matglas, gemaakt van gefineerd MDF of volledig houten (de duurste).
  • Serie "Arctic". Deuren uit deze categorie hebben verbeterde thermische isolatie-eigenschappen, wat tot uitdrukking komt in de titel. Ze zijn alleen verkrijgbaar in een eenzijdige versie, het buitenpaneel kan worden geschilderd in een van de 10 kleuren, de binnenste in een van de drie kleuren.

Ook kunnen de deuren "Volkodav" en "Le Grand" worden uitgerust met een smeedijzeren grille. Deze optie is zeer geschikt voor particuliere woningen, omdat deze er goed uitziet op straat, niet in het trappenhuis.

beoordelingen

Over het algemeen reageren de meeste kopers positief op de producten van het merk Le Gran. Velen zeggen dat het het geld waard is.Voor sommige huiseigenaren was het nadeel de lange productietijd voor de producten, maar uiteindelijk was de kwaliteit ervan tevreden. Vermelding van defecte modellen is niet gevonden. De gemiddelde prijs van de deur met metingen en installatie wordt op het niveau van 100.000 roebel gehouden.

Zie hoe de Le Grand-deuren in de volgende video worden geproduceerd.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer