De deuren van het bedrijf "Stal"

 Doors Company Steel

Binnenlandse fabrikanten zijn recent actief geweest om buitenlandse concurrenten van de markt te duwen. Helder bewijs hiervan zijn de deuren van het bedrijf "Steel". Dit is een binnenlandse fabrikant, die vandaag de dag deuren van verschillende soorten en stijlen in ons hele land verkoopt.

Speciale functies

Iets over het bedrijf zelf: "Stal" is een binnenlands bedrijf dat actief betrokken is bij de productie en verkoop van niet alleen toegangs- en binnendeuren van verschillende typen, maar ook van aanvullende accessoires en componenten. Maar weinigen weten dat de specialisten van het bedrijf in eerste instantie bezig waren met de verkoop van deuren van andere bedrijven. Toegegeven, het was 20 jaar geleden.

Na de markt en de eisen van klanten te hebben bestudeerd, besloten de werknemers om hun eigen productie van toegangsdeuren te organiseren die niet alleen klanten tevreden zou stellen, maar ook hun tijd vooruit zou zijn.

Een van de belangrijkste voordelen van dit Russische merk zijn de volgende:

 • Volledig en goed gereguleerd productieproces.
 • Gedetailleerde en nauwgezette controle, niet alleen voor de kwaliteit van het eindproduct, maar ook in elke productiefase.
 • Hooggekwalificeerde medewerkers die hun werk echt begrijpen en regelmatig hun vaardigheden verbeteren.
 • Gebruik alleen de modernste en veiligste materialen.
 • Het uitvoeren van voortdurende ontwikkeling en de implementatie ervan in het productieproces. Voor sommige ontwikkelingen heeft het merk "Steel" patenten geregistreerd.
 • Een breed scala en unieke deurmodellen die niet kunnen worden gezien in de lijn van producten van andere fabrikanten.

Maar misschien is het belangrijkste voordeel een garantie van tien jaar op elk product. Het is dit feit dat het beste de kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid van alle deurpanelen van deze fabrikant bevestigt.

Het is ook belangrijk dat alle componenten, profielen en fittingen in één productie worden gemaakt.

Met deze aanpak kunt u echt hoogwaardige deurbladen van verschillende soorten maken. Bovendien heeft elk productmodel zijn eigen unieke kenmerken, maar er zijn ook gemeenschappelijke kenmerken in alle doeken.

kenmerken van

In het algemeen kunnen alle producten van dit binnenlandse bedrijf als volgt worden gekenmerkt:

 • De doos zelf, evenals het frame van de toekomstige deur, is gemaakt van een speciaal profiel. Tijdens de test werd bewezen dat dit ontwerp de panden het beste beschermt tegen illegale binnenkomst.
 • Een hoog niveau van bescherming tegen schade wordt verzekerd door de installatie van hoogwaardige sloten en vergrendelsystemen. Ze zijn alleen gemaakt van de meest duurzame en moderne materialen.
 • Toegangsdeuren, of beter gezegd, het materiaal van hun productie wordt aangevuld door speciale systemen: cilinder en hefboom. Dit garandeert een lange levensduur en een verhoogd niveau van veiligheid. Bovendien kunt u met dit ontwerp de deur beschermen tegen vervorming bij langdurig gebruik.
 • Binnenlandse deuren "Staal" van alle soorten zijn volkomen veilig voor mens en milieu. Alleen geautoriseerde materialen met geschikte kenmerken worden gebruikt voor de vervaardiging ervan.
 • Hoogwaardige deuren van dit bedrijf houden de warmte perfect binnen en laten praktisch geen lawaai toe. Dit is mogelijk door de juiste installatie van het canvas in de ingangsopening. De installatie wordt uitgevoerd bij het betonneren van de opening.

Uit een dergelijke korte beschrijving wordt duidelijk dat de stalen deurbladen niet alleen van hoge kwaliteit en veilig zijn, maar ook duurzaam.

types

Het assortiment deuren "Staal" is erg breed. De fabrikant zelf voor het maximale gemak van klanten heeft ze in verschillende typen onderverdeeld:

 • Toegangsdeuren in een appartement, kantoor, privé-woonruimte of voor een landhuis. Over het algemeen kunt u hier voor elke kamer een deurblad kopen.
 • Doorschijnende productendie niet alleen de kamer op betrouwbare wijze beschermen, maar ook bijna volledig licht doorlaten.
 • Exclusieve modellen - dit zijn deurbladen die zijn gemaakt en daarom alleen door dit bedrijf worden verkocht.Tegelijkertijd kan het ontwerp van het canvas door de klant zelf worden ontwikkeld met de hulp van een specialist of de ontwerper van het merk volledig vertrouwen.
 • Dubbele deurenZe worden voornamelijk gebruikt als er een niet-standaard opening is.
 • Er zijn ook speciale brandwerende doekenmeestal worden ze gepresenteerd als toegangsdeuren.
 • Onzichtbare deurengemaakt van speciale materialen. Als u ze gebruikt, kunt u een deuropening gemakkelijk verbergen op een manier dat niemand zal begrijpen dat dit eigenlijk een deur is.

Ook in het assortiment van het bedrijf is er een dergelijk type deurpanelen als technisch. Dergelijke producten worden individueel gemaakt wanneer ze met de klant worden overeengekomen en ze verkopen kleine of grote hoeveelheden.

Elk type deur wordt ook in vrij indrukwekkende hoeveelheid gepresenteerd door de meest verschillende modellen.

Alle vervaardigde typen worden door de fabrikant zelf onderverdeeld in verschillende groepen, afhankelijk van waar het het beste is om ze te installeren:

 • Voor appartementen en privé-huizen zijn de deuren van modellen als "Staal 100", "Staal 65", "Staal 45" en "Staal 35" beter geschikt.
 • Voor cottages zijn sterkere deurbladen nodig, dus let op de "Steel 150T" en "Steel 50".
 • Voor kantoren wordt de voorkeur gegeven aan het model "Staal" onder de nummers 65, 50, 35.

Voor de andere typen deuren moeten ze worden geselecteerd en geïnstalleerd in overeenstemming met de focus van het werk en de activiteiten in elk specifiek gebouw.

model

En nogmaals, voor maximaal gemak van kopers waren alle soorten deurpanelen onderverdeeld in verschillende modellen. Elk van hen bevat verschillende opties voor het ontwerp van de deuropening en heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken:

 • Model "Staal 150T" is de enige in de serie met dezelfde naam. Dit deurblad is speciaal ontworpen voor koude gebieden. Zo'n toegangsdeur beschermt een kamer perfect tegen kou en vorst, het heeft unieke thermische beschermende eigenschappen die wetenschappelijk zijn bewezen en gerechtvaardigd.
 • "Werd 100" verschilt in het toegenomen, zelfs het hoogste niveau van veiligheid en heeft een unieke en stijlvolle uitstraling. Een dergelijk deurblad installeren helpt niet alleen om uw huis op betrouwbare wijze te beschermen, maar wordt ook de decoratie ervan. Het is gemaakt van staal met een grotere dikte en heeft een extra versterkte versterking.
 • Model "Steel 100 Safe", het is alleen gemaakt om te bestellen. Dit is een meer geavanceerde versie van het vorige model.De deur is versterkt met pantserplaten, heeft extra beschermende componenten, een speciaal slot en meer anti-afneembare pinnen.
 • Model "Staal 65" Het heeft twee varianten: "Standaard" en "Staal 65OTs". Dergelijke deurbladen zijn ontworpen voor het ontwerp van de toegangsdeur. Ze onderscheiden zich door een hoge mate van bescherming tegen inbraak en de sterkte van de hele constructie. In de verkoop van dergelijke modellen komen van vorig jaar.
 • En hier "Werd 45" Het wordt terecht beschouwd als de beste anti-crisisoptie. De kosten van een dergelijke deur zijn lager dan bij andere modellen, maar dit heeft praktisch geen invloed op het uiterlijk of de technische parameters.

Dit product heeft een verborgen veilig slot, verborgen pinnen, evenals vele opties voor het installeren van extra beschermende hardware.

 • Model "Staal 35" - Dit is een andere optie voor economisch openen. Goedkoop, minimalistisch en zeer goed beschermd deurblad.
 • "Werd 50" het verschilt in de fabricagetechnologie van buizen, die in detail wordt beschreven op de officiële website van de fabrikant, het heeft geen betonnen basis en gebogen delen in het frame. Maar het wordt ook beschouwd als een van de meest populaire en betrouwbaarste.
 • Model "ST2" - Dit is een uniek doorschijnend ontwerp.
 • "CT3" - behoort ook tot de categorie van doorschijnende deuren, maar heeft tegelijkertijd ook uitstekende brandeigenschappen.
 • Model "ST4" uitgerust met speciale sluiters en actuators voor automatisch openen en sluiten. Verkrijgbaar in zowel standaard als niet-standaard maten.
 • Model "onzichtbaar" - Dit is een uniek model dat in twee versies is geïmplementeerd, maar u kunt het op orde krijgen. Het is dit ontwerp dat het gemakkelijk maakt om de deuropening te verbergen voor nieuwsgierige blikken.
 • "Werd EI-60" - Dit zijn branddeuren met een verhoogd niveau van beveiliging en brandbeveiliging. Zijn gemaakt in elke maat.

Elk model is verkrijgbaar in verschillende versies met verschillende afwerkingen. Hiermee kunt u niet alleen betrouwbare en duurzame bescherming voor de deuropening aanschaffen, maar deze ook ophalen in overeenstemming met de stijl van het interieur. Als de koper uit het aangeboden assortiment geen geschikte optie voor zichzelf kan vinden, zal hij altijd zijn eigen afwerkingsoptie kunnen kiezen.

materialen

Metalen deuren van de binnenlandse fabrikant "Steel" zijn gemaakt van staal. Dit is het belangrijkste materiaal van hun vervaardiging.Tegelijkertijd kunnen ijzeren deurbladen ook verzinkt zijn of pantserplaten hebben. Gebruikte sloten, pennen, bouten en andere soorten beschermende accessoires zijn ook gemaakt van hoogwaardig staal.

Ze gebruiken ook spiegels of schokbestendig en brandwerend glas om doorschijnende, onzichtbare en brandwerende producten te maken.

Bij het maken van toegangsdeuren tot bijzonder gevaarlijke of beschermde objecten in productie, wordt ook kogelwerend glas gebruikt. Indien gewenst kunnen ze op elke deur van deze fabrikant worden geïnstalleerd.

Het frame is gemaakt van staal of aluminium profiel van hoge sterkte. In principe is het gebogen en een van de modellen is buisvormig. De gebruikte accessoires zijn gemaakt van hout, staal of zwaar kunststof.

In het geval van het gebruik van decoratieve elementen, kunnen ze worden gemaakt van gefreesde vinylpanelen of een speciaal soort kunstleer. Ze gebruiken ook verschillende soorten MDF-platen, en in sommige gevallen zelfs speciale eikenhouten panelen. Oak fineer parallelle board wordt soms ook gebruikt bij het afwerken van deurpanelen.

Gebruik voor het kleuren van reeds afgewerkte producten speciale polymeerkleurstoffen, die worden gekenmerkt door een hoge mate van duurzaamheid en veiligheid.

Kleur oplossingen

Voor het grootste deel biedt de fabrikant bij het maken van toegangsdeuren klanten standaard kleuroplossingen:

 • bruin;
 • zwart;
 • donkerblauw;
 • chocolade;
 • hazelnootkleur.

Indien gewenst kunnen meer levendige kleuren worden gebruikt, bijvoorbeeld rood, groen of geel. In dit geval hoeft de voordeur van dit merk niet in één kleur te zijn. Sommige decoratieve elementen kunnen in andere kleuren worden geverfd, bijvoorbeeld goud, beige, paars of andere.

Op het gebied van kleuroplossingen biedt de fabrikant zijn klanten een volledige keuze. Indien nodig kan elke persoon een unieke exclusieve deur bestellen in bijna elke kleur en met elk patroon.

Maar vergeet niet dat deze mogelijkheid bestaat in het geval van het kiezen van een deur geverfd met polymere kleurstof. Als echter de afwerking van het canvas wordt gekozen met een paneel van een willekeurig type, is het kleurengamma nog steeds een beetje beperkt.

Klantrecensies

Onder de kopers van het bedrijf "Steel" kunnen worden gevonden als gewone inwoners, en professionals die zijn gespecialiseerd in de installatie van deuren. Het is hun feedback die in staat is om het product van dit merk naar waarheid te beschrijven.

Eenvoudige bewoners bevestigen de hoge betrouwbaarheid en duurzaamheid van deze deuropeningen. Bijna alle mensen waren tevreden met hun keuze en vonden geen fouten. Mensen zijn tevreden met een brede selectie, personeelsservice, evenals een verdere professionele installatie van kleding.

Maar soms kunt u ontmoeten en negatieve beoordelingen. Kortom, ze hebben betrekking op de kosten van goederen en inderdaad, de prijzen voor de deuren van dit merk zijn ten minste 28 duizend roebel. En slechts een paar kopers zeggen dat de ingebouwde sloten en andere vergrendelingsmechanismen snel breken. Als dit echt gebeurd is, zal de fabrikant het slot gratis vervangen door een nieuw slot. Gelukkig zijn dergelijke beoordelingen minder vaak voor.

Professionele bouwers en installateurs daarentegen bevestigen de woorden van de fabrikant volledig. Ze zeggen dat de deuren "Steel" tot de meest betrouwbare, sterke en duurzame in de binnenlandse markt behoren.Het is vandaag onmogelijk om een ​​kamer te vinden waarin zo'n doek niet kan worden geïnstalleerd.

Concluderend kunnen we alleen maar zeggen dat in het geval van de deuren van het merk "Steel" de hoge prijs de kwaliteit ervan volledig rechtvaardigt.

Voor meer informatie over de deuren van het bedrijf "Steel" leert u van de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer