Deuren "Hephaestus": kenmerken en functies

Er zijn een groot aantal brandwerende deuren op de markt. Maar niet alle zijn voldoende betrouwbaar en te goeder trouw gemaakt. Je zou die moeten kiezen die goed zijn bewezen. Het is noodzakelijk om de keuze van dergelijke deuren met alle verantwoordelijkheid te benaderen, en nu zullen we u precies vertellen hoe het moet.

voordelen

Het bedrijf "Gefest" produceert al jarenlang hoogwaardige goederen. Ze bestudeert zorgvuldig alle behoeften en verzoeken van klanten, volgt de laatste modetrends en de nieuwste technologische ontwikkelingen op de voet. Het bereik van het merk is verdeeld in groepen:

 • zuinige;
 • afgewerkte laminaat;
 • MDF getrimd;
 • poeder geschilderd;
 • rooster;
 • Tech.

Binnendeuren "Hephaestus" consequent van hoge kwaliteit, ze helpen om de trek te stoppen,voorkomen verspreiding van externe ruis. Ze zijn ideaal voor het creëren van privéruimte en brengen altijd een vleugje gezelligheid en comfort naar de kamer.

types

Het bedrijf produceert de volgende soorten deuren:

 • De koude deur kan worden gebruikt in elke kamer die geen thermische isolatie vereist, bijvoorbeeld in een winkel of kantoorgebouw. Afhankelijk van hun doelstellingen en esthetische voorkeuren, bestellen klanten koude deuren met glijdende, klassieke of vouwende openingsmethoden.
 • Maar als je jezelf tegen indringers wilt beschermen, zou je het "warme" systeem de voorkeur moeten geven.

"Hephaestus" produceert niet alleen geïsoleerde deuren, ze kunnen worden aangevuld met ingebouwde elektrische verwarming. De thermische onderbreking is zo ontworpen dat het condensaat niet ophoopt, wat betekent dat het product niet voortijdig zal falen.

 • Glasconstructies van dit merk zien er licht en "luchtig" uit, omdat het aluminium profiel en het raam met dubbele beglazing volledig voldoen aan de huidige kwaliteitsnormen.
 • Hoogwaardige aluminiumverwerking maakt het bijna net zo aantrekkelijk materiaal als hout. Tegelijkertijd gaat dit metaal op vele waardevolle manieren voorbij aan hout.Het is gemakkelijk bestand tegen aanzienlijke temperatuurdalingen en vereist geen verplichte complexe zorg. De producten van het bedrijf "Gefest" ondergaan een strenge kwaliteitscontrole terwijl ze nog in productie zijn. De impact die water, warmte, zonlicht en corrosie zullen hebben, wordt grondig geëvalueerd.

Als blijkt dat een specifiek exemplaar van een ingangs- of binnendeur sneller faalt dan de norm, zal het niet aan de consument worden verkocht.

Ontwikkelaars doen er alles aan om een ​​eenvoudige, snelle installatie en eenvoudige bediening van hun producten te garanderen. Niet minder aandacht wordt besteed aan de externe aantrekkelijkheid en verscheidenheid van het ontwerp. Je kunt de beste optie kiezen voor elke kamer, en zelfs na een paar jaar ziet het er net zo goed uit:

 • De economische groep deuren "Hephaestus" is gemaakt op basis van beschikbare materialen en heeft slechts een minimale afwerking (hoewel het zeer zorgvuldig is uitgedacht). Je kunt zo'n deur met één of twee deuren bestellen, sommige versies hebben een paar sloten.
 • Landdeuren "Hephaestus" worden gekenmerkt door krachtige isolatie, en voor facing worden ze gebruikt als poederverf,zo en laminaat of vinylleer. Op verzoek van de klant kunnen decoratieve, gesmede artikelen worden toegevoegd.
 • Lamineren is zowel van één als van twee partijen gemaakt. Deze oplossing is alleen geschikt voor warme, droge ruimten. Ontwerpen, aangevuld met MDF-panelen, verschillen technisch gezien niet van de minder dure exemplaren, slechts af en toe uitgerust met sluiters en sierlijsten. Bovenop het afwerkingsmateriaal steekt noodzakelijkerwijs de aangevoerde folie uit het buitenland.
 • Elite deuren "Hephaestus" zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen die milieuvriendelijk zijn, deze regel is van toepassing op het hoofddoek, en op accessoires, decoratie, vullers.

Effectieve brandbeveiliging

Brandwerende deuren "Hephaestus" beschermen perfect de ruimte die ze bedekken tegen open vuur. Door de meerlaagse structuur dringen rook en bijtende gassen ook niet door. Al geruime tijd, overeenkomstig de informatie in de technische documentatie, is het vrij veilig om in de beschermde ruimte te zijn. Er zal ook geen bedreiging zijn voor de veiligheid van het onroerend goed dat daar blijft.

U kunt kiezen voor een model dat bestand is tegen de gevaarlijke gevolgen van een brand gedurende 30-90 minuten.Elke kopie wordt zorgvuldig gecontroleerd en heeft een certificaat van kwaliteit. Het product kan zowel in het appartement als in het magazijn worden toegepast.

Tegen overvallers

Hephaestus produceert ook deuren met een hoge mate van bescherming tegen inbraak en ze zijn gemaakt van extreem duurzaam staal. Dit soort invoersystemen worden alleen op bestelling gemaakt, met het verwijderen van individuele formaten. De volledige lijst van bedreigingen, de voorbereiding en uitrusting van potentiële inbrekers en andere belangrijke punten worden in aanmerking genomen.

In de basisconfiguratie gebruiken we doeken op basis van gevormde pijpen, ondersteund door baleinen. De coating is gemaakt van plaatstaal met een dikte van 0,22 cm. Voor isolatie worden alleen materialen gebruikt die bestand zijn tegen binnendringend vocht en de effecten van extreme kou. Anti-inbraak deuren zijn uitgerust met panoramische ogen (met een beoordeling van 180 graden), hebben stalen bekleding.

De structuren zijn voorzien van een dubbele afdichting, wat voorkomt dat pogingen om uit de scharnieren te verwijderen. Aanvullende diensten omvatten niet alleen de levering en installatie van gekochte goederen, maar ook de ontmanteling van de oude deur, de uitbreiding van de opening, het afdichten van naden.

beoordelingen

Feedback van klanten over de deuren van Hephaestus is altijd positief, evenals gewone mensen en bouwbedrijven. Zowel binnen- als buitendeuren van dit merk hebben een hoog aanzien verworven dankzij de strikte naleving van de opgegeven parameters. Gebruikers merken op dat de ontwerpen stabiel zijn, dat ze niet vastlopen of piepen.

Hoe je de deur kiest, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer