Magnetische deur stopt

 Magnetische deur stopt

Om de deur te gebruiken was handig en comfortabel, je moet de juiste installatie maken, materialen van goede kwaliteit gebruiken en een ergonomische handgreep. Voor veiliger gebruik worden soms accessoires op de deurbladen geplaatst die het leven gemakkelijker maken. Een van dergelijke producten is een magnetische klem die in staat is om de vleugel in de gewenste positie te vergrendelen. Dit is een uiterst nuttig accessoire dat de harten van veel mensen heeft gewonnen.

Waar zijn we voor?

De deurstoppers zijn middelgroot en goedkoop. Dit zijn uiterst noodzakelijke en nuttige accessoires die worden gebruikt in particuliere huizen, op het werk, maar ook in openbare instellingen. Ze zijn multifunctioneel en hebben veel positieve eigenschappen.

  • Dankzij dit product zwaaien de kleppen veilig open, wat het deurblad, het meubilair en de muren beschermt tegen eventuele schade.
  • Het deurblad wordt in een bepaalde positie in ruimten met veel verkeer gefixeerd. Met behulp van stoppers kunt u zonder problemen grote voorwerpen dragen.
  • De vleugel sluit niet scherp, wordt niet beschadigd door windstoten of tocht. Daarom wordt deze versie van de stoppers vaak gebruikt voor toegangsdeuren. Hierdoor kunnen de deurvleugels veilig zijn en niet beschadigd.
  • Huisdieren kunnen zich gemakkelijk verplaatsen in het appartement of huis.
  • Dankzij de beperkingen kunnen ouders hun kinderen voor een korte tijd onbeheerd achterlaten in de kamer.

Speciale functies

De magnetische begrenzer bestaat uit twee delen: een stop met een magneet en een tegenhanger, die is gemaakt van metaal. De eerste is bevestigd met schroeven aan de vloer of muur (er zijn verschillende soorten producten), maakt de openingshoek al. Coaxiaal aan het eerste deel op de deur is het noodzakelijk om een ​​metalen element te bevestigen.Als het product correct is bevestigd, blijft de deur tijdens het ploegen "plakken" op de steun en wordt deze in de geopende stand vastgezet totdat iemand deze duwt.

Een eenvoudige stop is een gebruikelijke deurstop, terwijl een magnetische stop de rol van een slot omvat. Deze multifunctionaliteit is een pluspunt, maar een dergelijk product wordt bijvoorbeeld zelden gebruikt voor de deuren naar het toilet of de badkamer. De deur moet een massa van maximaal veertig kilogram hebben, anders zal de magneetsterkte niet voldoende zijn en kan de fixeerfunctie verloren gaan. De magnetische stop voor de deur is geschikt voor een verscheidenheid aan opties voor deurpanelen, vooral die die zijn gemaakt van zeer zachte materialen. Dit apparaat helpt ze intact te houden.

types

Er zijn verschillende soorten elektromagnetische stoppen, zodat iedereen zelf kan kiezen wat het best geschikt is voor een bepaald deurblad.

Op afspraak klemmen zijn onderverdeeld in de volgende types.

  • Deurstopper in open positie. Zeer nuttig product waarmee u gemakkelijk dingen kunt vervoeren of de kamer kunt ventileren. Een accessoire dat populair is op openbare plaatsen waar een groot aantal mensen is.Met een dergelijke stop kunt u een verscheidenheid aan schade en verwondingen door de constant sluitende en openslaande deuren voorkomen.
  • De verborgen klem met een magneet, bevestigd aan de binnen- en balkondeuren. Kan de deuren in de gesloten positie bevestigen.

vloer

De meest populaire en betrouwbare optie voor een betaalbare prijs. Vertegenwoordig de registers van metalen kolommen die op een vloer moeten worden bevestigd. In hun hoofd is een middelgrote magneet. Aan de deur is een metalen plaat bevestigd. De hoogte van een dergelijke nadruk is drie tot zeven centimeter, de gemiddelde diameter van een cilinder is twintig tot dertig millimeter.

Om te voorkomen dat de deur wordt beschadigd, is een groef aangebracht op de palen, waar een afdichting is van rubber of polyurethaan. Als de installatie correct is uitgevoerd, functioneert de kolom vele jaren, maar de afdichtingen moeten periodiek worden gewijzigd.

Wandmontage

Als de kamer een erg dure vloer is en u de limiter niet op de vloer kunt bevestigen, zijn muurmodellen de beste oplossing. Het zijn producten die alleen van de steellengte verschillen van vloerbeugels.Anders zijn ze precies hetzelfde.

Nadvernye

Handige stoppers die direct op de deur worden gemonteerd. Houders van houten en kunststof deuren kunnen het product met een schroevendraaier bevestigen (het is vrij gemakkelijk te bevestigen). In sommige gevallen moet u alleen lijm gebruiken. Dit is de beste optie, omdat de muren en de vloer intact blijven.

installatie

De begrenzer met magneet voor eenvoudig en gemakkelijk openen van deuren zonder problemen wordt onafhankelijk van elkaar ingesteld. Dit kan schroeven helpen. Laten we een voorbeeld bekijken van het installeren van een vloerdeurstopper.

  • Eerst moet je de deur openen zodat de opening tussen de handgreep en de muur ongeveer twintig millimeter is. Volgende is een markering op de vloer. Merk op dat je de nadruk in de gewenste hoek moet zetten.
  • Dan moet u zorgvuldig een gat boren onder de plug voor de schroef en deze plaatsen. Nu blijft het alleen nog om de stop vast te zetten met behulp van de schroef op de vloer.

Populaire modellen en recensies

Als u een eenvoudige vergrendeling nodig hebt die op de binnendeur wordt geïnstalleerd, is het raadzaam om een ​​model te kopen Palladium 100-Mmet een groot aantal positieve recensies over de open ruimtes van het netwerk.Dit model is ideaal voor een licht deurblad (vergeet niet dat het een maximale gewicht heeft). De bouwwerkzaamheden worden stil uitgevoerd, het product wordt gekenmerkt door lage kosten, uitstekende kwaliteit en een lange levensduur.

Een interessantere optie - Apecs 5300-MC. Dit is een compleet slot dat de deur vergrendelt met sleutels. Hoogwaardig functioneel model - magnetische sluiting AGB Mediana Polaris, die is ontworpen voor verschillende binnendeuren. Het is geweldig voor de deur van de badkamer of toilet, heeft een eenvoudige installatie.

Elk hoogwaardig en correct geïnstalleerd model zal de eigenaar voor een lange tijd van dienst zijn. Het is belangrijk om de meest geschikte optie te kiezen, zodat de stop het leven comfortabeler en gemakkelijker maakt. De eigenaren van de magnetische klemmen melden dat hun installatie vrij eenvoudig is, zodat iedereen deze zelf kan installeren. Handige deurstoppers zijn precies wat mensen nodig hebben die van comfort houden.

Hoe de deurstop met een magneet te installeren, zie de video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer