Deuren "Framir"

Framir is een toonaangevende fabrikant van toegangs-, interieur- en innovatieve deuren op de Russische markt. De productie van de fabriek is bij de consument algemeen bekend en er is veel vraag naar.

Weinig over het merk

In 2005 begon het bedrijf met de vervaardiging van deurstructuren, accessoires en accessoires. Ze kreeg snel populariteit en werd een van de grootste binnenlandse leveranciers van moderne deuren. Het bedrijf verkoopt producten in zijn eigen winkels, salons, die zich in verschillende steden in het noordwestelijke deel van het land bevinden. De fabriek produceert jaarlijks nieuwe collecties, rekening houdend met haar eigen ervaring, wereldontwikkelingen en de wensen van klanten.

Een kenmerk van het bedrijf is de vervaardiging van deurontwerpen van niet-standaardmaten, die werden gewaardeerd door de eigenaars van hun eigen huizen en originele lay-outs.Het bedrijf biedt ook een volledige service en installatie van deuren.

Alle producten hebben een garantieperiode, met de mogelijkheid van gratis reparatie en vervanging van defecte onderdelen.

Vanwege de hoge kwaliteit, ontwerpkenmerken en aantrekkelijke uiterlijk zijn Framir-producten ten zeerste herkenbaar en in trek. Deuren voldoen aan alle moderne eisen en hebben de volgende voordelen:

 • gebruik van natuurlijke en milieuvriendelijke grondstoffen stelt u in staat om veilig te produceren voor gezondheidsproducten. Toepassing voor het afwerken van deuren van een eco-range, die perfect een reeks van natuurlijk hout vervangt, draagt ​​bij aan het behoud van groene ruimte en voldoet aan het concept van respect voor het milieu. Bij het versieren van stoffen worden ook gelamineerde panelen gebruikt;
 • vele jaren ervaring in de productie van deuren, in combinatie met hightech apparatuur en ervaren specialisten, maken het mogelijk om schroot volledig te elimineren en de consument te voorzien van krachtige en duurzame producten;
 • groot assortiment gefabriceerde producten met een enorme verscheidenheid aan ontwerpen en kleuren, en met een brede prijsklasse kunt u een product kiezen dat bij elke smaak en budget past;
 • release van innovatieve producten Hiermee kunt u voldoen aan de speciale vereisten van eigenaars van gedurfde interieurs en individuele lay-outs. Als u zowel invoer- als interieurmodellen maakt, kunt u een kamer met deuren volledig uitrusten en alles op één plek kopen.

Structurele kenmerken van gelamineerde deuren omvatten materialen voor de vervaardiging van het frame. In plaats van het traditionele massief grenen, wordt meerlagig hout LVL gebruikt, dat bestaat uit dunne platen verkregen bij de verwerking van hardhout en zachthout. De dikte van elke laag is 3 mm.

De platen zijn aan elkaar gelijmd en vormen een vrij sterke structuur die goed bestand is tegen horizontale belastingen. Als versterking van gelamineerde deuren wordt een contour van berkenbeglazingskralen gebruikt. Het wordt geïnstalleerd rond de omtrek van het deurblad en biedt u de mogelijkheid om de levensduur te verlengen tot het niveau van gefineerde producten.

types

De Framir-fabriek heeft de productie gelanceerd van een groot aantal verschillende modellen die verschillen qua doel, functionele eigenschappen en ontwerpkenmerken:

Entree metalen deuren

Dit type onderscheidt zich door verhoogde sterkte, brandwerendheid en hoge inbraakwerendheid.Modellen hebben uitstekende geluids- en thermische isolatie-eigenschappen, duurzaamheid, levensduur van meer dan 20 jaar en een solide uiterlijk. Het bedrijf heeft de productie van elite-, budget-, kantoor- en gepantserde structuren opgestart, die onderling verschillen wat betreft inbraakwerendheid, uiterlijk, omvang en kosten. Een goed doordacht prijsbeleid en de introductie van goedkope opties maken de toegangsdeuren van de Framir populair en in trek bij een breed scala van consumenten. Bij de vervaardiging van metalen constructies, hooggelegeerd staal tot 2 mm dik, worden betrouwbare niveausloten van het derde en vierde niveau van bescherming en decoratieve MDF-panelen gebruikt.

Binnendeuren

Ze zijn de meest talrijke groepen en worden weergegeven door modellen, verschillend qua uiterlijk, installatielocatie en technische kenmerken:

 • Interieur gefineerde deuren. Het skelet van de modellen is gemaakt van massief grenen en aan beide zijden gefineerd met een dunne houtlaag - fineer. Zulke producten wegen veel minder dan doeken gemaakt van natuurlijk hout en zien er niet aantrekkelijk uit. Veneer is gemaakt van bomen van verschillende rassen en behoudt zijn structuur volledig.houtvezels.

Hiermee kunt u een deur uit een array perfect nabootsen, terwijl u aanzienlijk bespaart. Shponirovanny-producten zijn vrij sterk en duurzaam, zijn milieuvriendelijk en hygiënisch.

 • Gelakte modellen beter bestand tegen vocht en mechanische belasting, zodat ze kunnen worden geïnstalleerd in badkamers, badkamers en kamers met veel verkeer. Om het effect van ultraviolette straling op het gefineerde oppervlak te verminderen en niet te laten opbranden in de zon, zijn de producten bedekt met transparante vernis van hoge kwaliteit. Dit geeft het oppervlak een unieke glans en benadrukt de schoonheid van het houtpatroon. Deurblad kan worden gemaakt in de doven en gecombineerde prestaties. Voor decoratie met inzet van glas, metaal en glas-in-lood.
 • Schuifmodellen. Door het ontwerp van het openingsmechanisme kunt u dergelijke producten installeren in kleine ruimtes en in een modern interieur. De uitzetting wordt uitgevoerd met behulp van rollen langs de geleiders, die langs de wand zijn aangebracht of erin zijn gemonteerd. De deuren van het compartiment gaan heel gemakkelijk en soepel open en elimineren het risico op verwondingen door hoeken volledig.Het canvas kan worden gedecoreerd met fineer of gelamineerde panelen, maar ook worden geverfd of gemaakt van massief natuurlijk hout.

Op type constructie Schuifdeuren kunnen enkele of dubbele deuren zijn. In het eerste geval opent het canvas in één richting en in het tweede - de sjerp verspreidt zich in verschillende richtingen. De deur wordt bevestigd met behulp van de bovenste rolhanger, waardoor de bodem van het product niet meer vastgemaakt hoeft te worden. Het canvas kan alleen langs de bovenste rail bewegen. Voor brede openingen is de productie van binnenwanden geregeld, die de ruimte helpen in te delen en het probleem van niet-standaard lay-outs op te lossen in het geval van onmogelijkheid om traditionele deuren te installeren.

 • Innovatieve deuren. De introductie van moderne trends in de productie van binnendeuren is een van de belangrijkste taken die zijn toegewezen aan de specialisten van het bedrijf. Om dergelijke modellen te maken, worden moderne hightech-apparatuur en de nieuwste ontwikkelingen van toonaangevende ontwerpers van de onderneming gebruikt. Innovatieve deuren "Framir" presenteerde de volgende collecties:
  • Roto-deur - Dit is een roterende structuur, die voorheen alleen in openbare instellingen werd gebruikt. Maar gezien de huidige trends in hightechstijlen en minimalisme, zijn rotatieproducten vaak te vinden in het interieur van een huis. De eigenschap van modellen om in elke richting te openen maakt het gebruik van een rotormechanisme in huizen met jonge kinderen en ouderen mogelijk, het openen van een dergelijke deur zal hen geen problemen bezorgen. Producten zijn geschikt voor niet-standaard openingen en ontwerplay-outs. Een tussendeur kan bestaan ​​uit een of twee doeken, die dankzij het draaimechanisme in beide richtingen kunnen openen.
 • Deur-boek. Dit is een structuur bestaande uit twee bladen, die in gesloten toestand worden gevouwen volgens het principe van een boek. Bij het openen van de deur neemt weinig ruimte in beslag en wordt aanbevolen voor gebruik in kleine ruimtes. Het doek is afgezet met fineer of gelamineerde panelen en is uitgerust met Italiaanse kwaliteitsfittingen van hoge kwaliteit; Het model kan in elke openingsbreedte worden geïnstalleerd met de mogelijkheid om de richting en de kant van de sluiting te kiezen.
 • Deur zaak. Dit is een glijdende soort binnendeuren, waarin de schilderijen binnen de muur worden verplaatst. Producten zijn ideaal, zowel in smalle gangen als als een stijlvol, onafhankelijk element van een interieur. Het doek kan worden uitgevoerd in doven en glazen versies. De geleiders zijn aan de onderkant van het canvas bevestigd en zijn niet zichtbaar vanaf de zijkant.

Het ontwerp wordt gekenmerkt door een vrije opening zonder extra elementen te installeren. De behuizing en het deurkozijn zijn uitgerust met een afdichtingscircuit, dat hoge geluids- en warmte-isolerende eigenschappen van de deur biedt.

Populaire modellen

 • Onder de ingang zijn metalen deuren erg populair model "Keuze-5" met een spiegel gemonteerd op het binnenpaneel. Het product is uitgerust met hoogwaardige sloten en heeft hoge geluids- en thermische isolatie-eigenschappen. Het frame van het product bestaat uit drie verticale en acht horizontale randen, gelegd met een plaat met een isolatiedikte van 7 cm. Staalplaten van het deurblad hebben een dikte van 2 mm, wat de sterkte van het product garandeert en de mogelijkheid van draaien en breken uitsluit. Buiten is de deur gepoedercoat,en van binnen is het versierd met een decoratief gefreesd MDF-paneel in de kleur van gebleekt eiken of wengé. Er is een product van 26 duizend 500 roebel.
 • Bij binnendeuren is het populairste model Dublin 2. Dit is een elegant product met gefineerd oppervlak en gedeeltelijke beglazing. Het glas is mat en versierd met diamantgravure. De kosten van het product zijn 11 duizend 465 roebel.
 • Van innovatieve modellen in demand-model "Rokada-1" met roto-mechanisme. De deur is ontworpen voor gebruik in appartementen en instellingen, opent in beide richtingen en bespaart aanzienlijk ruimte. De prijs van de deur is 17 duizend 415 roebel.

Klantrecensies

Producten van het bedrijf Framir worden zeer gewaardeerd door de consument. Een van de voordelen van een hoge kwaliteit en duurzaamheid van producten. De aandacht wordt gevestigd op het enorme aanbod van deurontwerpen, wat de keuze van producten voor zowel traditionele als exclusieve interieurs vergemakkelijkt. Het doordachte prijsbeleid van het bedrijf maakt het mogelijk producten te produceren in een breed prijsklasse. Dit biedt de mogelijkheid om producten te kopen als een premie, en vrij budget opties.

De aanwezigheid van innovatieve producten in de catalogus is herhaaldelijk vermeld, waardoor het mogelijk is om een ​​moderne ruimte uit te rusten met stijlvolle en technologische ontwerpen. Het gebruik van hoogwaardige fittingen wordt ook zeer gewaardeerd door de consument. Van de minnen zijn er hoge kosten voor sommige modellen.

Overzicht van de deur "Framir" in het interieur, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer