Estet Doors

 Estet Doors

Soms is het uiterst moeilijk om geschikte binnendeuren of toegangsstructuren te kiezen. Beoordelingen van experts en gewone klanten kunnen verschillen, dus de overvloed aan fabrikanten en hun assortiment kan verward worden. Iedereen adviseert een bepaald merk, dus de keuze is erg moeilijk. Veel mensen adviseren om aandacht te besteden aan de deur Estet, die onberispelijke prestatie-eigenschappen, mooie uitstraling en een lange dienstperiode hebben.

Over het merk

Estet is sinds 2002 bezig met het maken van binnendeuren en entreestructuren, lijstwerk, bogen, vloerbedekkingen en decoratieve componenten voor appartementen en huizen.

Interieursystemen zijn de trots van het merk. Producten worden gekenmerkt door een uitgekiend ontwerp en hoogwaardige indicatoren, die vaak tevreden klanten zijn.Het merk is gespecialiseerd in de productie van interieurschilderijen en schilderijen voor kantoren, die te zien zijn in 21 collecties.

In het productieproces van het merk Estet zijn natuurlijke grondstoffen en innovatieve technologieën ideaal gecombineerd - alle doeken zijn gemaakt van massief hout met een deel van MDF. De constructies zijn bedekt met kunstmatig PVC-materiaal dat bestand is tegen externe negatieve invloeden.

In de serie van de fabrikant zijn er geen deuren gemaakt van uitsluitend massief hout en zijn er geen gefineerde opties, maar alle producten van het bedrijf zijn absoluut veilig voor anderen, betrouwbaar en aantrekkelijk.

Speciale functies

Estet-producten zijn vooral populair op de deurmarkt vanwege het doordachte bedrijfsbeleid. Het merk heeft een aantal positieve functies die klanten aantrekken:

 • Grote selectie van goederen. Het assortiment omvat 21 collecties. De keuze van consumenten bood opties van al uw favoriete klassiekers tot minimalistische versies. Deurbladen verschillen in vorm, kleur, wijze van afwerking, decoratie (met glas - transparant en getint, met aluminium inzetstukken en zonder hen).Ingangsontwerpen hebben ook verschillen in het afwerkingsmateriaal. Er zijn doeken poeder, versierd met smeden of gekleurd glas, met decoratieve panelen. Verschil in de dikte van de metalen platen en het volume van isolatie daartussen.
 • Betaalbare kosten. TM Estet verkoopt eindproducten alleen in merkwinkels. Dit betekent dat de deuren geen dealeropmaak hebben. De potentiële klanten van het merk kunnen de kosten van een of ander exemplaar op de website van het bedrijf zien Dit is de echte prijs van het product, die samenvalt met de prijs in de winkel.
 • Individuele bestellingen. Estet produceert deuren met standaardafmetingen: een hoogte van 2000 mm en een breedte van 6.000 tot 9.000 mm. Niet-standaard producten met een hoogte van 1900-2300 mm zijn ook beschikbaar. De breedte van de doeken kan 400 mm zijn. De fabrikant begrijpt dat de deuren een van de belangrijkste elementen van elk interieur zijn, daarom produceren ze ontwerpen en op bestelling, van elke grootte en klantwensen. Het bedrijf creëert verschillende deuren, niet alleen qua grootte, maar ook qua kleur. Het bereik heeft originele modellen, bijvoorbeeld perzik aan de ene kant en bruin aan de andere kant. Een extra service wordt geleverd in de fabriek - op maat gemaakte productie van deurbladen.

Dankzij de technische mogelijkheden van de fabrikant kunnen klanten ontwerpen met hun eigen ontwerpen met elk decor verkrijgen: spiegelinserts, gaten voor huisdieren, ventilatiespleten, frezen en tekenen van elk patroon.

 • Hoge kwaliteit. Voor de vervaardiging van deuren gebruikt grenen en kunstmatige materialen voor het decoreren van de interne vulling (voor invoermodellen).

Volgens tal van kopers, evenals experts op het gebied van schrijnwerkerijproductie, zijn Estet kant-en-klare doeken:

 • duurzaamheid;
 • sterkte;
 • esthetische aantrekkingskracht;
 • grondigheid.

binnenland

21 collecties van binnendeursystemen worden gepresenteerd in meer dan 500 varianten. Klassieke type doeken behoren tot de collecties "Klassiek", "Provance" en anderen. "De klassieker" op een nieuwe manier "is de serie" Elegance "," Novella ", te onderscheiden door een ideale gelijkmatige vorm en een beknopt ontwerp.

Moderne interieursystemen die het interieur kunnen versieren in de moderne stijlen van modern, art deco, chebbi-chic zijn in de collecties van "Royal", "Trend" en "High".

Met discrete ontwerpopties zijn te zien in de serie "Style", "Urban". Met het originele ontwerp - in «Perfect».

De meest voorkomende en geliefde bij de meeste kopers - swing-modellen. Ze zijn single en tweekleppig.

Glijdende systemen functie op het principe van kasten. Vouwdeuren verbergen zich in de muur. Hun geleiders zijn onderaan gemonteerd en verborgen voor nieuwsgierige blikken.

input

Modellen die zijn geïnstalleerd om onroerend goed te beschermen en altijd in het zicht van de omgeving zijn, worden vertegenwoordigd door metalen platen met poedercoating en decoratieve strip - glad of met extra details.

Populaire en vaak gekochte modellen zijn Optima en Alaska. Hun onderscheidende kenmerk is een decoratieve voering aan de binnenkant van de deurpanelen, die zich in de kamer bevindt.

Systemen met een extern paneel zijn vertegenwoordigers van de Prestige en Premium-serie. Entree met elite-decoratie - "Elite", "Alaska 2.1". Op deze doeken zijn gesmede items, er is glas in lood.

beoordelingen

Als u de opmerkingen over de producten van Estet leest, kunt u zien dat de meeste van de positieve antwoorden zijn verwaterd met een aanzienlijk aantal negatieve uitspraken.

Lofliederen zingt terzijde:

 • uitstekende kwaliteit;
 • breed bereik;
 • prachtig ontwerp;
 • installatiegemak;
 • duurzaamheid;
 • frequente verkoop;
 • gemak van zorg.

Houd niet van consumenten:

 • prijs van producten;
 • slechte personeelsservice (het moment met betrekking tot bestellingen gemaakt in online winkels).

De nadelen van kopers omvatten ook de afwezigheid bij de verkoop van hardhoutdoeken en veel hebben niet genoeg gefineerde modellen. Ontevredenheid van klanten komt tot uiting in service van lage kwaliteit. Soms zijn er geen modellen op voorraad die "beschikbaar" zijn verklaard op de officiële website.

Niettemin getuigen talrijke positieve beoordelingen van de uitstekende kwaliteit van TM Estet-producten. De deuren van dit bedrijf wegen minstens veertig kilogram. Dit wordt gerechtvaardigd door het feit dat een dennenhout in de structuur wordt geplaatst en niet een structuur die lijkt op de cellen van bijen. Het is dit detail dat Estet-deuren van zo'n kwaliteit maakt.

De afwerking van de doeken gebeurt met hoogwaardige kunststof of acryl - materialen die het snijpatroon van natuurlijk hout nabootsen.

Het biedt een merk van 40 verschillende afwerkingen, zodat de doeken geschikt zijn voor elk interieur. Afgaande op de beoordelingen van tevreden klanten, kunnen we concluderendie moderne coating biedt deurbladen een lange levensduur, omdat er geen deuken of andere onplezierige gebreken achterblijven. Bovendien corroderen dergelijke coatings niet, waardoor u deuren (ingang) vanaf de straat kunt plaatsen op plaatsen waar geen beschermende overhang is.

De ontwerpen van de merkdeuren van Estet deden ook een beroep op klanten met kleine kinderen. Van elk doek kunt u gemakkelijk sporen van verf, markers en andere verontreinigingen verwijderen die door jonge huishoudens zijn gemaakt.

Het is voldoende om nagellakremover aan te brengen en alle, zelfs de meest complexe visuele gebreken worden snel geëlimineerd, terwijl er geen schade aan de buitenste laag van de deur en dus de aantrekkelijke eigenschappen wordt aangebracht.

Het appelleert ook aan consumenten dat Estet een garantie voor zijn producten geeft voor een periode van twee jaar, wat niet wordt gedaan door een binnenlandse producent als het niet zeker is over de kwaliteit van zijn producten.

Meer informatie over Estet-deuren is te vinden in de onderstaande video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer