Deuren "Elbor"

 Deuren Elbor

Elbor is een van de beroemdste moderne deurmerken. Hun productie begon in 2007 in de stad Borovichi. De fabriek zelf bestaat sinds 1976, tijdens zijn bestaan, en heeft een actieve positie in zijn segment weten te behouden.

voordelen

Het bedrijf biedt een breed scala aan klanten een breed scala aan producten die veel voordelen hebben:

 • deuren van het bedrijf "Elbor" zijn serieel, gepantserd, een team van ervaren ontwerpers, professionele technologen en installateurs werkt aan hun ontwerp;
 • het bereik is duurzaam en tot 125 jaar regulier gebruik (indien gebruikt door een gezin van drie);
 • modellen hebben een garantie drie jaar op de deur zelf en tot zes jaar op het kasteel;
 • ze zijn erg handig en eenvoudig te bedienendankzij het mechanisme van de excenter en de afdichting aan het uiteinde van het product en het deurkozijn;
 • merkdeuren hebben een tweede soort weerstand tegen scheuren (volgens GOST P 51072-2005): het is onmogelijk om ze te kraken zonder lawaai en arbeid;
 • producten zijn functioneel en esthetisch dankzij de enorme selectie decoratieve panelen;
 • het assortiment deuren van het bedrijf voldoet aan de normen voor brandveiligheid, vanwege de afwezigheid in het ontwerp van brandbare elementen;
 • ze bieden uitstekende geluidsisolatie, huisbezitters bescherming bieden tegen externe geluiden;
 • deuren worden uitgevoerd met kwaliteitscontrole in elke productiefase tot de verpakking van het eindproduct;
 • het modelbereik verschilt in een competente verhouding de prijskwaliteit: U kunt voor een redelijk bedrag een product aanschaffen dat voldoet aan alle parameters van veiligheid en esthetiek.

types

Het bedrijf biedt de aandacht aan de toegangs- en de binnendeuren van kopers, die, afhankelijk van het model en de juiste keuze, geschikt zijn voor elke stijl van interieur.

Modelparameters zijn onderverdeeld in twee formaten: 880 x 2040 x 55 en 970 x 2040 x 55 mm, zodat de koper de beste optie kan kiezen.

Voor de vervaardiging van toegangsdeuren met verschillende materialen.Afhankelijk van het model is het belangrijkste type grondstof voor de productie van het assortiment metaalplaten (ijzer of staal).

De kleuren van de modellen zijn gevarieerd. In elke reeks is het mogelijk om modellen in verschillende tinten te maken - van wit tot donker: de keuze laat een harmonieuze combinatie van de deur toe die past bij elke stijl van de kamer.

Populaire modellen

Er zijn veel modellen in de modellenlijn van het bedrijf, die voor het gemak van de keuze zijn onderverdeeld in verschillende series:

"Standaard" - inbraakwerende stalen deuren, worden gekenmerkt door een basissysteem voor bescherming tegen overvallers, dat comfort, toegankelijkheid en veiligheid combineert. Ze zijn een betrouwbare constructie tegen buigbelastingen.exclusief drukken op de deur. Aan de buitenlaag van deze producten worden anderhalf mm dikke verstijvingsribben met dezelfde dikte gelast, waardoor de sterkte van de gehele structuur wordt vergroot, hetgeen wordt bereikt door middel van metalen elementen, en niet ten koste van schuim.

De constructie met twee vleugels is een van de basisregels voor het breken van weerstand. De binnenlaag is vormgegeven - een volledig gebogen doos met een dikte van 1 mm, de buitenlaag en verstevigingsribben zijn eraan gelast (in tegenstelling tot andere fabrikanten,waar het lassen van metalen hoeken op een vlak oppervlak plaatsvindt).

In totaal is de dikte van de kasteelzone 5 mm. Vanwege de dwarsribben, die een belangrijke barrière tegen inbraak vormen, kan het slot niet worden gekraakt met behulp van een kielmes. Gepantserde deur staal voorkomt direct boren en zelfs meer hoekig, bijna onmogelijk.

De vergrendelingspunten van de deur worden de scharnieren van de sloten genoemd, met behulp waarvan de deur en het deurkozijn vastgrijpen. Dit staalproduct heeft er 13 (afhankelijk van het type vierzijdige vergrendeling), waardoor bescherming tegen ronddraaien, uitslaan en zagen wordt bereikt.

Het verbeteren van de beveiligingseigenschappen van de sloten wordt geleverd door pantserpakketten. Dergelijke sloten worden maximaal beschermd tegen uitval: het is onmogelijk om ze vanaf de zijkant of vanaf de buitenkant te boren.

De Night Watchman zorgt voor razendsnelle vergrendeling, waardoor er geen externe penetratie is, zelfs niet met een volledige set sleutels. En de versterkte knie-inzet biedt bescherming tegen zagen.

Anti-afneembare pinnen, versterkt met een knie-inzetstuk, bieden bescherming tegen scherpe lussen. Als de deur gesloten is, gaan deze apparaten diep in het deurframe.Dat betekent dat zelfs als de scharnieren worden gesneden, de deur op zijn plaats blijft. Extra beschermingssysteem is voorzien van verticale stangen.

Het Elbor-bedrijf garandeert bescherming tegen het kopiëren van sleutels, wat wordt bereikt door middel van buizen (ongeautoriseerde personen mogen geen vertrouwelijke informatie doorgeven).

De stalen deur "Premium" wordt uitgevoerd met een combinatie van bescherming tegen geweld en een intellectuele manier van hacken. Betrouwbaar en duurzaam product is gericht op het waarborgen van de veiligheid van huiseigenaren.

In deze constructie is de binnenste plaat van staal anderhalve millimeter. De deur heeft 16 vergrendelpunten. De beschermende functie wordt versterkt door een pantserplaat van 2 mm. Toegang tot de dwarsbalken is beperkt tot de constructie van twee metalen platen.

Extra vergrendeling wordt geleverd door twee afleiders met één ligger. Het werk van de onderste wordt gemaakt door middel van het hoofdslot, het bovenste is een extra slot. Met een dergelijke beveiliging zal een poging om de deur te openen verdubbelen in de tijd.

De deur uit de serie "Lux" garandeert maximale bescherming tegen inbraak. Uitwendig staal heeft een dikte van 2 mm. Het model is uitgerust met 22 vergrendelpunten. Opwarming vindt plaats als gevolg van niet-brandbare minerale wol.Deze deur is gemaakt van basalt, dus het is bestand tegen hoge temperaturen. Er is isolatie door het hele kozijn heen, het ontwerp zelf is zo ontworpen dat stukjes katoen niet in het slot doordringen.

dat warmteverliezen in de vergrendelingszone waren minimaal, er wordt gebruik gemaakt van folie. Dankzij de dubbele circuitisolatie is er een stille afsluiting van de deur, voor extra thermische isolatie.

Hoe te kiezen?

De deur wordt geselecteerd op basis van beveiligingsparameters, rekening houdend met esthetische parameters, waaronder deurportalen. Het wordt uitgevoerd op basis van de verdiensten van de merkmodellen:

 • U kunt een model kiezen in één kleurenschema met een deuropening, waarbij u het model selecteert volgens de stijlbeslissing;
 • de deur zelf en de portal worden tegelijkertijd op dezelfde plaats besteld en vervolgens op een geschikt moment voor de koper geïnstalleerd;
 • houd rekening met de kenmerken van de deuropening en selecteer een model dat bestand is tegen vervorming;
 • een kwaliteits- en schoon product heeft geen tekenen van bevestiging aan de voorzijde.

Het bereik is enorm: met behulp van het grootste assortiment kunt u de deur naar elk interieur kiezen, met de nadruk op individualiteit.Het verdient de voorkeur eerst de stijl van de deur te kiezen ("Azië", "Europa", "Afrika", "Australië", "Arctisch gebied", enz.) En vervolgens door te gaan naar de keuze van de paneelstructuur en het patroon. Voor het gemak van de keuze worden thematische delen van het ontwerp verstrekt: muziek, bloemen, sterrenbeelden, voetbal, bezienswaardigheden van de wereld.

De juiste optie vinden is gemakkelijk. Bijvoorbeeld Magic Europe-serie met een spiegel past deze perfect in elk appartement: een ingewikkeld spiegeloppervlak vergroot de grenzen van een woning en een gestructureerd ontwerp voegt rijkdom toe.

Serie "Techno" valt op door zijn nieuwheid en ongewoon. "Enigma" fascineert het oorspronkelijke ontwerp, het fantasiepatroon. Panel "Gifts of Nature" ziet er geweldig uit in een landhuis. De Trio-serie is uniek in de mogelijkheid om twee materialen te combineren - in de transversale en longitudinale versie. Dit is een zeer praktisch model dat geschikt is in elke stijl van de kamer.

"Sea Depths" - Een constante herinnering aan een warme vakantie, dit is een geweldige manier om een ​​stukje plezier, felle zon en zoute zee aan uw huis toe te voegen.

Beknoptheid - middelste naam panelen "Simplex". Ze zijn een weerspiegeling van het ritme van het leven in de tekeningen, de dynamiek van onze acties. Wanneer je de Avant-garde-serie ziet, worden de lessen van geometrie en ruimte teruggehaald.

Om tekeningen uit te voeren deuren in de stijl van "Largo" er wordt een brede frees gebruikt, zodat deze er glad uitziet. Eclectic is een mix van metaal, hout en glas.

Het merk "Elbor" houdt gelijke tred met de tijden, wat benadrukt Wolkenkrabbers van de Wereldserie. De motieven van de tekeningen van deze panelen vangen de monumenten van de moderne architectuur (bijvoorbeeld de toren van de Federatie van Moskou).

Hebben vastgesteld Deuren sterrenbeelden, je kunt het geheim van de astrologische voorspelling, de magie van getallen, het geheim van de ruimte aanraken. Dit detail van het interieur zal een weerspiegeling zijn van de aard van de eigenaren van het huis.

Asia Panel andere originaliteit en uniciteit van design. In de tekeningen kan men geschreven, bloemmotieven, elementen van oosterse tempels zien.

Voor een liefhebber van klassieke stijl, biedt het bedrijf model "Europa"met onberispelijke en vloeiende, eenvoudige lijnen.

Als je expressiviteit en kleur wilt, moet je kiezen voor Afrikaanse modellenhet creëren van een atmosfeer van gevaarlijke jungle, brandend zand en etnische muziek.

De naam "Arctic" spreekt voor zich: voor het meest vuile klimaat worden ontwerpen met extra isolatie voorzien: koude en andere geluiden worden tot een minimum beperkt, waardoor comfort op het hoogste niveau wordt gecreëerd.

Voor onverschillig zijn Bach, Mozart en andere componisten voorzien Muziekpanelen.

Mensen die hun stijl in kleding volgen, die graag in het middelpunt van de belangstelling staan, kunnen niet zonder een spiegel. "Van kruin tot hielen" je kunt je reflectie in het decoratieve zien Australië-panelen: Een passpiegel zorgt voor maximale zichtbaarheid.

Door te zetten deur "Voetbal", de eigenaar van het huis zal welsprekend zijn hobby kenbaar maken aan de gasten.

Het landschap is anders - van het spoor van de schoen tot de aanvaller die een doelpunt scoort. Sightseeing Series zal in het huis de sfeer van de geselecteerde regio creëren.

Hoe te configureren?

Een garantie voor het juiste en langdurige gebruik van Elbor-deuren is een competente installatie. Het bedrijf is bezig met deze gekwalificeerde professionals. Het merk biedt garantie en service na verkoop. Extra service is ook mogelijk:

 • verander de grootte van de deuropening;
 • het verhogen van de nieuw verworven deurconstructie naar de tweede verdieping en daarboven;
 • verwijderen en verwijderen van deuren die hebben gediend;
 • recycling van bouwafval

Het bedrijf heeft de mogelijkheid om de volgende dag na metingen de deur te brengen en in geval van urgentie - op de dag van bestelling.

Klantrecensies

Vooral feedback op de deuren van het bedrijf "Elbor" is positief. Het is de moeite waard om kennis te nemen van verschillende parameters waarvoor consumenten deze fabrikant prijzen:

 • eenvoud bij het bestellen, eenvoudige navigatie door de website van het bedrijf, de mogelijkheid om een ​​model op kantoor te bestellen (de aanwezigheid van gedetailleerde kleurrijke catalogi met de huidige producten;
 • competentie en vriendelijkheid van elke werknemer, de wens om te helpen met de juiste keuze, om professioneel advies te geven;
 • mobiliteit van installateurs; snelle en foutloze meting; hoogwaardige deurinstallatie die niet lang rekt;
 • individuele benadering van elke klant, gebaseerd op zijn persoonlijke wensen en vrije tijd;
 • kwaliteit van de constructie (de nieuwe eigenaren van Elbor-deuren vinden dat hun huis veilig is, wijzend op de stille opening en sluiting van modellen);
 • enorm assortiment (decoratieve panelen zijn voor elke smaak);
 • het afgewerkte uiterlijk van de deuropening na installatie: zelfs de minimale set ziet er holistisch en esthetisch uit;
 • de mogelijkheid om dezelfde buitendeuren te bestellen (bijvoorbeeld de trap), maar onder de individuele smaak van de eigenaar binnen;
 • respect voor het eigendom van de koper bij demontage of installatie (bijvoorbeeld als u van plan bent om de oude deur naar het huisje te exporteren);
 • aangename kortingen bij het bestellen van meerdere sets, een klein percentage van de vooruitbetaling;
 • garantie en postgarantieservice;
 • de mogelijkheid om eerst de deur te installeren en vervolgens het decoratieve paneel, of allemaal tegelijk.

Opties in het interieur

De toegangsdeur wordt geïnstalleerd rekening houdend met de lange levensduur en niet te vergeten de stijlbeslissing van het hele appartement of huis (kantoor, commerciële ruimte). Moderne mode dicteert grijs, pastel, mosterd en zelfs felle blauwe tinten.

De focus ligt op strikt zwart en fris groen, hoewel alles afhangt van de smaak van de eigenaar.

Eclectische stijl - mixen. Oude meubels kunnen goed opschieten in de buurt, evenals iets futuristisch.

De constructies in de "Arctic" -stijl maken elke wintervakantie warm en gezellig, niet alleen vanwege een gepast uiterlijk, maar ook door verbeterde thermische en geluidsisolatie.

"Exquisite Europe" zal het klassieke interieur van de kamer nog aantrekkelijker maken. Een prachtig patroon voegt luxe en charme toe: een breed palet aan kleuren dwingt je niet om je verbeeldingskracht te beperken.

Met de deuren "Elbor" kunt u zich veilig voelen, onnodige ruis verwijderen en dankzij het perfecte ontwerp positieve emoties ondersteunen.

Over inbraakwerende deuren "Elbor", zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer