Kenmerken van vloersluiters voor glazen deuren

 Kenmerken van vloersluiters voor glazen deuren

Dichter bij de deur wordt het mechanisme genoemd dat bijdraagt ​​aan hun strakke, stille en soepele sluiting. Zijn functies omvatten de mogelijkheid om de deur te beschermen tegen schokken als deze zeer abrupt sluit, evenals het minimaliseren van ruis en scherpe geluiden. Veelvuldig gebruik van dit mechanisme wordt waargenomen in kantoor- en woongebouwen, waar op deze manier comfort en veilig gebruik van deuren is gewaarborgd.

Belangrijkste kenmerken

De vloerligger voor glazen deuren moet functioneel zijn en aan alle normen en standaarden voldoen. Elk apparaat voert de functies uit die eraan zijn toegewezen:

 • beschermt het ontwerp van deuren tegen mechanische effecten, terwijl hun gebruiksduur wordt verlengd;
 • vermindert de geluidsniveaus;
 • beschermt de deur tegen plotselinge zelfsluiting en, als een resultaat, tegen breuken, en schade aan gebruikers toebrengen;
 • vermindert de hoeveelheid warmteverlies, op voorwaarde dat het een toegangsdeurdranger is.

Het apparaat voor glazen deuren is uitgerust met een veer, die zorgt voor betrouwbaarheid en gemak bij het sluiten. Het veermechanisme is gefixeerd op een metalen plaat, daarom is het naar buiten toe niet waarneembaar. In dit geval, om de deur te openen, zult u wat moeite moeten doen, maar deze sluit op zichzelf. Deze apparatuur heeft geen onderhoud nodig, deze wordt geruime tijd gebruikt vanwege de hoge kwaliteit van de veren die niet uitrekken.

Plaatsing van de vloer dichterbij wordt uitgevoerd op de vloer. Dit element is een geschikte optie voor een massieve pendeldeur. Bij het openen van de baan wordt de dichter een extra steun, hiervoor is een as voorzien die zichzelf draait. Nadat het veermechanisme is geactiveerd, vindt de procedure voor het soepel sluiten van de deur die wordt vrijgegeven plaats.

De installatie van afwerkingsmechanismen op het hoogste niveau wordt gekenmerkt door eenvoud. Voor het uitvoeren van deze procedure zijn geen speciale kennis en vaardigheden vereist. Werken met verborgen en buitenafsluiters kan worden vertrouwd met professionals als u niet helemaal zeker bent van uw eigen kunnen. In dit proces is het belangrijkste om alle noodzakelijke acties correct en correct uit te voeren, omdat dit een beslissende factor is in de duur van de werking van de deurdranger.

selectie

Wanneer u een verdieping dichterbij kiest voor de constructie van glas, moet u op dergelijke momenten letten.

 1. Breedte en gewicht van deuren. Nadere kracht moet overeenkomen met het gewicht van de deur. Specialisten raden vaak aan om meerdere items te installeren. Maar als de deur van je kamer zwaar en massaal is, dan is het bij aanschaf de moeite waard om de krachtigste deurdranger te kiezen.
 2. mechanismedie bezig is met snelheidsregeling, die bijdraagt ​​aan het openen en sluiten van het deurblad. Goederen van goede kwaliteit zijn altijd uitgerust met een speciaal remsysteem.
 3. Variëteit tractiemechanisme. In eenvoudige modellen van sluiters is er een glijdende trek, dus als het de bedoeling is om de deuren open te laten zonder het mechanisme te beschadigen, dan moet de voorkeur worden gegeven aan modellen met een slot.

Bij aankoop speelt de temperatuurmodus van het apparaat een belangrijke rol. Als dit mechanisme is bedoeld voor een toegangsdeur, moeten de kenmerken van de elementen en onderdelen ervan zodanig zijn dat de dichter alle functies kan weerstaan ​​die eraan zijn toegewezen.

Kenmerken van Dorma-producten

Vloermechanismen voor de glazen constructie van Dorma zijn tegenwoordig behoorlijk populair en populair. Gebruikers kiezen liever voor deze groep producten vanwege de lage kosten en de uitstekende productkwaliteit. Dorma aanpassingsmechanismen worden gekenmerkt door de volgende indicatoren:

 • bruikbaarheid, gemak, betrouwbaarheid;
 • interessant uiterlijk;
 • lange gebruiksperiode;
 • snelle en veilige installatie;
 • een verscheidenheid aan accessoires;
 • mogelijkheid om aan te passen aan specifieke omstandigheden;
 • er is geen grote groefdiepte nodig, zodat er geen problemen zijn met vloeren;
 • gebruiksmogelijkheid voor verschillende deuren, van de krachtigste tot de meest eenvoudige;
 • gemak tijdens openen en gladheid bij het sluiten van een deurontwerp.

Installatie en aanpassing

Als het product al in grootte is geselecteerd en overeenkomt met het type deur,U kunt het installatieproces beginnen. De meest gebruikelijke oriëntatie voor het vloermechanisme wordt beschouwd als de openingszijde. Als de deur naar binnen opengaat, moet de installatie van het element boven zijn.

Dit product uit de groep vloermechanismen voor glazen deuren wordt geïnstalleerd door de hendel op het deurblad te bevestigen en de behuizing dichter bij de doos. Om dit te beveiligen, moet u van tevoren bevestigingsmechanismen kopen die niet altijd in de set aanwezig zijn. Gemak wordt gekenmerkt door een schema dat altijd is gekoppeld aan het gekochte product en het is precies daardoor dat u het mechanisme snel en correct kunt monteren en installeren.

In het aanpassingsproces is floor closer niet in alle gevallen nodig. Nadat de installatie van het mechanisme is uitgevoerd, is het noodzakelijk om de veer af te stellen, die comfort biedt bij het openen en sluiten van de deureenheid. U kunt het veerapparaat aanpassen met een van de volgende opties:

 • dichter bij de scharnieren van de deur verschoven;
 • draai knoophefboom bevestiging;
 • de veer samendrukken met de stelschroef.

Deze reeks acties is eenvoudig en duidelijk, aan de hulp van elke gebruiker zijn bijgevoegde instructies toegevoegd.Slingersluiters met vloerinbouw voor een glazen deur zijn de noodzakelijke mechanismen die zachtheid en geen gevaar kunnen bieden bij het gebruik van de deuren. De kosten van dit product zijn laag, maar na installatie is het apparaat bijna onmerkbaar, wat het interieur niet bederft. Het kopen en installeren van een deurdranger is een kans om de levensduur van de deurstructuur te verlengen, omdat de aanschaf ervan veel goedkoper zal zijn dan het plaatsen van een nieuwe deur.

In onderstaande video leert u meer over deursluiters voor glazen deuren.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer