Wat zijn de voor- en nadelen van Dera-deuren?

Wat zijn de voor- en nadelen van Dera-deuren?

Luxe, elegantie, pathos of duidelijke strakke lijnen, pompeusheid of een bescheiden interieur - in welke stijl de kamer ook niet is ingericht, in het bedrijf Dera kunt u altijd binnendeuren kiezen en kopen die perfect passen in het totale concept van het ontwerpidee. Wat zijn de voor- en nadelen van de deuren van Dera, het is gemakkelijk te begrijpen, het is alleen het beleid van het bedrijf en klantrecensies over de producten van het merk waard.

Over het merk

Het merk Dera is al sinds 1996 bekend in de markt voor de productie van binnendeuren. Het bedrijf beschikt over geavanceerde apparatuur en eersteklas servicepersoneel, waardoor het maandelijkse volume van de merkproductie 30.000 sets bereikt.

De belangrijkste prioriteit van het bedrijf is de kwaliteit van producten en tevreden klanten. Alle producten van het merk zijn gecertificeerd voor naleving van de GOST-normen.

Dera is een volledig cyclus houtbewerkingsbedrijf. Dit betekent dat het merk bosbouw, verwerking van hout en herbebossing uitvoert. Dera is een van de toonaangevende fabrikanten van binnendeuren in Rusland.

species

De deursystemen vervaardigd door Dera zijn verdeeld in de volgende types op basis van hun technische kenmerken en montagelocatie:

 • brandbeveiliging;
 • constructie;
 • kantoor;
 • voor scholen en medische instellingen.

brandbestrijding verschillen in brandwerendheid van 30 en 60 minuten, zodat gedurende deze tijd de producten hun isolerende eigenschappen behouden en niet vervormd worden door de werking van hoge temperaturen. Het frame is gemaakt van hoogwaardig hout, de binnenvulling is een vuurvaste plaat geïmpregneerd met een speciale samenstelling. De dikte van het deurblad varieert binnen 4-5,6 cm Deurkozijnapparatuur - anti-rook en geluiddichte circuits, bij sommige modellen is er een extra schuimafdichting.

deuren voor medische instellingen gekenmerkt door hoge sterkte, mooie verschijning en duurzaamheid. Uitstekend bestand tegen regelmatig wassen met desinfectiemiddelen, ventilatieopeningen.Modellen voor kasten hebben verbeterde geluidsisolerende eigenschappen en dubbelvleugelige opties voor gangen zijn gedecoreerd met dubbele beglazing.

Deuren voorzien voor installatie in onderwijsinstellingenslijtvast en duurzaam. Het deurkozijn is extra versterkt en het oppervlak van het canvas is bestand tegen mechanische belasting. Gezien de specifieke kenmerken van het ontwerp van kinderfaciliteiten biedt de fabrikant een breed scala aan kleuren voor deursystemen voor onderwijsinstellingen. Geglazuurde modellen maken gebruik van versterkt glas.

deuren voor administratieve gebouwen verschillen in een nobele en solide uitstraling als gevolg van het afronden van een interline-interval van een natuurlijke boom. Producten hebben geluiddichte en brandwerende eigenschappen.

Deursystemen voor hotels - Dit zijn interieurproducten voor kamers of entreestructuren. Elke soort voldoet aan specifieke eisen. De input voldoet bijvoorbeeld aan brandvoorschriften, interieur - geluidsisolatie.

voordelen

Het merk Dera produceert binnendeuren op moderne buitenlandse apparatuur met behulp van geavanceerde Europese technologieën, milieuvriendelijke en gecertificeerde grondstoffen en hoogwaardige componenten.

Elk product is de perfecte combinatie van 'prijskwaliteit'.Elk deurontwerp voldoet aan de meest veeleisende klanten. Een breed representatief netwerk dat betrokken is bij de implementatie van Dera binnendeuren zorgt voor de beschikbaarheid van alle items uit de catalogus van het bedrijf en een hoogwaardige garantieservice.

Alle Dera-deursystemen zijn zeer gewild in de bouw van nieuwe gebouwen (residentiële en openbare gebouwen), kantoren, hotels en onderwijsinstellingen.

De deuren van het merk zijn even geschikt voor kinderkamers, waar de veiligheid van het bronmateriaal belangrijk is, en de badkamer of keuken, waar weerstand tegen veranderingen in vochtigheid en een plotselinge verandering in temperatuur belangrijk is.

Elke instantie van een deursysteem vervaardigd door Dera voldoet aan de eisen van GOST.

Dera-merkproducten hebben de volgende voordelen.

 • Kwaliteitscontrole van producten in alle stadia van hun productie;
 • Hout drogen voordat het in het proces wordt gebruikt;
 • Grote keuze aan afwerkingsmaterialen;
 • Mooie designproducten;
 • 10 jaar garantie;
 • Redelijke prijs.

tekortkomingen

De deuren van het bedrijf Dera hebben positieve beoordelingen van klanten, echter, afgaand op enkele opmerkingen,Dit product heeft zijn nadelen.

Deze omvatten het volgende.

 • Kromming van kleding;
 • Slechte glasbevestiging in modellen met gebrandschilderd glas;
 • Na verloop van tijd stoppen de deuren met sluiten;
 • Verwerkingstijd van lange orders;
 • Slechte service in veel dealers van het bedrijf.

Informatieve video over de productie van binnendeuren bij Dera, Inc., zie de video hieronder:

Comments
auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer