Bravo Doors: weergaven en functies

De persoonlijke veiligheid en beveiliging van onze bezittingen is de reden waarom iedereen vroeg of laat een kwaliteitsdeur krijgt. Moderne materialen zorgen voor de nodige sterkte en stijfheid, evenals thermische isolatie. Er zijn tegenwoordig veel soorten materialen en vormen. Het bedrijf Bravo vertegenwoordigt een waardige verzameling interieur- en toegangsdeuren voor elke smaak en elk budget.

Functies en voordelen

Het kiezen van de juiste designdeur van vandaag is niet zo eenvoudig. Dit kan alleen worden voorkomen als je koopt bij bedrijven die eerlijk en met waardigheid in de loop der jaren een goede reputatie hebben verdiend. Dus, voor het eerst verschenen Bravo-producten meer dan 10 jaar geleden in Nizjni Novgorod. Al snel won het bedrijf een indrukwekkend deel van de binnenlandse markt en niet alleen.

De redenen hiervoor zijn te zien in de voordelen van het merk:

 • betaalbare kosten;
 • brede prijsklasse;
 • een breed scala van binnen- tot buitendeuren;
 • een groot aantal in de fabriek gemaakte deuren;
 • de mogelijkheid om modellen te maken volgens individuele formaten;
 • beschikbaarheid van deuren van verschillende klassen;
 • verkoop van producten van andere merken.

Het is vermeldenswaard dat het bedrijf zelf verschillende merken heeft die van elkaar verschillen in de aard van hun producten en hun verschillende richtingen naar verschillende segmenten van klanten.

Fabrieksmerken en belangrijkste producten:

 • Bravo - producten met gelamineerde coating;
 • Bravo Lux - hoogwaardige gefineerde producten;
 • Goff - hoogwaardige staalconstructies;
 • "Wit-Russische deuren" - gefineerde modellen en exclusieve deuren uit de hele eliteklasse.

Ongeacht het merk en kwaliteitsniveau, voldoet elke deur die door het bedrijf wordt geproduceerd aan alle vereisten van GOST en heeft alle benodigde kwaliteitscertificaten. De garantie gaat een jaar mee vanaf de datum van aankoop.

types

Alle Bravo-producten kunnen worden gegroepeerd in verschillende groepen, afhankelijk van het type en ontwerp.

Het assortiment van het bedrijf omvat dus:

 • binnendeuren;
 • toegangsdeuren.

Het eerste type wordt gebruikt voor installatie in het huis, het afbakenen van zones van het, de tweede - om hun huis te beschermen. Interieurmodellen zijn gemaakt van hout, kunnen gelamineerde coatings hebben, gemaakt van fineer. Voor toegangsdeuren worden echter staal van voldoende dikte, speciale vulstoffen en een interne baan gebruikt.

Tambour-deur is een extra structuur om meerdere appartementen in één gang te beschermen. Het wordt uitgevoerd door Bravo uit gelegeerd koudgewalst staal. Een gladde plaat metaal is een binnen- en buitenafwerking. Het is vermeldenswaard dat sommige modellen zijn voorzien van reliëf, waardoor dit praktische model een speciale aantrekkingskracht heeft.

De voordelen van de jaloeziedeur:

 • bescherming van de corridor tegen bezoeken door onbevoegden en dieren;
 • verhoogde geluidsisolatie;
 • gebrek aan tocht en warmte behoud;
 • het creëren van een persoonlijke gang voor het opbergen van grote voorwerpen, zoals een wandelwagen of fiets.

Bravo-tamboer-modellen behoren tot versies met dubbele vleugels, met een vaste smalle deur en een scharnierende deur. Deze optie is van toepassing op een brede gang.Natuurlijk is deze deur niet altijd van toepassing. Ingangsmodellen van privéhuizen doen dat dus zonder aanvullende ontwerpen.

Straatdeuren met een thermische onderbreking hebben tot zes lagen van verschillende verwarmers, bijvoorbeeld thermische isolatie van kurk en geëxtrudeerd polystyreen.

Appartementdeuren van een dergelijke verscheidenheid aan afdichtingen zijn niet beperkt tot drie lagen isolatie, die niet alleen voor de warmte van het huis verantwoordelijk zijn, maar ook voor geluidsisolatie. Entreeproducten worden gepresenteerd met een externe en interne opening, wat vooral belangrijk is bij de ingang met deuren dicht bij elkaar, bijvoorbeeld in een kleine "Chroesjtsjov-stijl".

Voordelen van deuren met externe opening:

 • ruimtebesparende gang;
 • bescherming tegen hacking;
 • brandveiligheid.

Aangenomen wordt dat de modellen met interne opening minder technisch van aard zijn, maar ze hebben ook hun voordelen. In kleine ingangen besparen ze dus ruimte en kunnen buren de appartementen naadloos tegelijk verlaten. Bovendien houdt het interne ontwerp van de opening beter de warmte vast en beschermt het tegen lawaai. Helaas is zo'n deur voor dieven een lichte noot om te kraken, omdat je hem kunt openen,naar binnen duwen.

De op één na grootste groep is binnendeuren.

Conventioneel kunnen ze worden onderverdeeld in de volgende typen:

 • klassieke schommel;
 • schuiven;
 • "Boek";
 • "Accordeon";

De klassieke look is een deur gemaakt met een gelamineerde coating en met behulp van eco-fineer. Het schommelmechanisme en de comfortabele handgrepen voor het openen, het gebruik van een stevige doek of glas, dat onderscheidt de stijlvolle Bravo-modellen.

We moeten ook de deuren voor de stoomcabine markeren. Het gebruik van gehard glas zorgt ervoor dat de luiken bestand zijn tegen verwarmen tot 300 graden, met een representatieve uitstraling. Esthetische eigenschappen van sommige modellen zijn erg hoog, omdat ze zijn gebosseleerd met unieke warme en gezellige afbeeldingen.

Voor deuren met speciale coatings worden lakken gebruikt om te voorkomen dat het hout uitdroogt of bedekt wordt met schimmels. Dit is belangrijk als het model moet worden gebruikt op plaatsen met een hoge luchtvochtigheid of stoom.

Schuifmodellen van compartimentdeuren zijn ook breed vertegenwoordigd in het assortiment van het bedrijf. Ze worden meestal geleverd met alle benodigde fittingen voor hun installatie. Het voordeel van deze typen is om ruimte tussen zones te besparen.

Vouwdeuren met een "boek" -mechanisme zijn populair vanwege hun kleine afmetingen. Met twee symmetrische of asymmetrische deuren besparen ze externe ruimte door te vouwen wanneer ze in de deuropening worden geopend en kunnen ze in kleine ruimtes worden gebruikt.

Een ander gezichtspunt van het bedrijf zijn de "accordeon" -deuren gemaakt van duurzaam plastic. Ze bestaan ​​uit verschillende verticale panelen, stevig met elkaar verbonden. Bij het openen wordt het model samengevoegd tot een "accordeon", wat betekent dat het geen extra ruimte gebruikt.

model

Het bedrijf presenteert een breed scala aan deurmodellen, niet alleen voor zijn merken, maar ook voor andere fabrikanten, bijvoorbeeld merken uit China. Bravo modellen zelf verdienen een meer attente houding tegenover zichzelf.

Producten voor de straat worden dus vertegenwoordigd door de modellen "Door Out 101" met twee lagen pakkingen, evenals "Optim Thermo 222" met een thermische onderbreking en zeven isolatielagen. Elk van de opties wordt gepresenteerd in verschillende soorten interieurdecoratie, waarmee u een optie kunt kiezen op basis van de kenmerken van het interieur.

Het model van de Bravo-fabriek met een interne opening wordt vertegenwoordigd door de deur "Optim Inside Economy", eenvoudig en beknopt met één isolatielaag.Externe opening is gehonoreerd met een groter bereik, niet alleen geproduceerd door het merk Bravo, maar ook door Groff. Zo is het stijlvolle model van premiumklasse P2-200 tevreden met de schoonheid van embossing en antivandal coating. De P2-206-deur met een spiegelinsluiting aan de binnenkant is begaan met praktische bruikbaarheid. Tambour-deuren worden vertegenwoordigd door modellen van "Optim Duo Grand" van een comfortabele klasse en "Optim Duo Slim" van een economy class.

Binnendeuren in een breed bereik worden gebruikt in de catalogi van merken Model van Bravo-fabriek, Model van Bravo Lux-fabriek en "Wit-Russische deuren". De meest budgettaire optie zijn GOST-producten, gemaakt in verschillende kleuren. Dubbelbladige draaideuren of deuren met één vleugel zijn lichtgewicht en democratisch, in staat om eenvoudige interieurs aan te vullen en gebieden af ​​te bakenen. De Trend-0-modellen van het Bravo-model, evenals GOST, hebben een honingraatvuller, maar de 3D-Graf-rand met verhoogde stijfheid maakt ze betrouwbaarder en stijlvoler.

Variaties van binnendeuren 6G-6S-6P-6F zorgen voor lage kosten om een ​​deur met glas en een patroon op het doek te krijgen. Modellen 3G-3S-3P-3X met of zonder drempelwaarde, waarmee de productlijn van het bedrijf wordt voortgezet Het model van Bravo-fabriek is niet alleen tevreden met een glazen inzetstuk, maar ook met een fel plantenpatroon erop, gemaakt met behulp van een speciale technologie.

In het geval dat de deur een betrouwbare bescherming tegen lawaai moet worden en er statig uit moet zien, kies dan het model "Port-25 alu 3D" met glas. Uitgevoerd in kleurvariëteit, hebben ze een meubelplaat als basis. Het ontwerp van de deur komt overeen met de moderne hightech-stijl.

Als je van hightech naar modern gaat, kun je niet voorbijgaan aan de stijlvolle en delicate gefineerde deuren "Lilia" en "Exclusive". Ondanks het feit dat de deur doof is, is het oppervlak gedecoreerd met verbazingwekkende patronen, herhalende bloemmotieven. Deze modellen bevinden zich in een hoger prijssegment.

Als het interieur is ontworpen in een klassieke stijl, is de deur "Status-14" een van de goede toevoegingen. Het product is gemaakt van hout en heeft een gefineerde afwerking.

Romantische ondersoort in de stijl van de Provence met op de grond geschilderd model "Opera". Foto's afdrukken op glas benadrukt het en maakt het bijzonder delicaat. Stokbrood, gemaakt van massief berk, voegt de sfeer van dat tijdperk.

Het merk Belarusian Doors presenteerde een reeks klassieke luxe deuren met natuurlijk eikenfineer. Modellen "Charles III" en "Louis II" onderscheiden zich op gunstige wijze door gratie en beknoptheid.

Het bedrijfsmodel van de Bravo-fabriek heeft zowel de Flory-licht- als -luchtdeur gemaakt van gehard gesatineerd glas met artistieke tekening.Ze is in staat om organisch in een van de moderne stijlen te passen.

De Aqua 1,2,3-serie vertegenwoordigt deurmodellen met een speciale vandalismebestendige coating. Ze zijn perfect voor bad en toilet. Speciale aandacht wordt besteed aan de deur "Aqua ½" met een spiegel aan de binnenkant.

Vouwdeuren - "boeken" met twee gelijkwaardige panelen worden gepresenteerd in de budget-series GOST en 5F. Elk "boek" heeft handvatten, haken en stelt u in staat om het gemakkelijk te openen en te sluiten, zonder het gebied van de muur aan te tasten. Schuifdeuren "coupe" vereisen extra ruimte tegen de muur, bij het soepel openen naar de zijkant op de versterkte rollen.

Deur "accordeon" van duurzaam kunststof wordt gepresenteerd in de modellen "Bravo -008" en "Bravo -018". Ze nemen praktisch geen ruimte in en zijn daarom goed geschikt voor een kleine keuken, die de woonkamer in gaat.

Het zal de ruimte niet drukken en tegelijkertijd de geuren van de keuken in de hal vermijden.

materialen

Bravo gebruikt een groot aantal verschillende materialen voor de productie van deuren, zodat u het gewenste ontwerp, prijssegment en kwaliteitsniveau kunt selecteren.

Alle toegangsdeuren en toegangsdeuren zijn gemaakt van koud gelegeerd staal.En dit feit is al een voordeel, omdat producten van warmgewalst staal dikker, zwaarder en een orde van grootte van lagere kwaliteit zijn.

Koudgewalst materiaal heeft een gelijkmatigheid en zachtheid, behaagt sterkte en optimale dikte. Bovendien kan het materiaal buigen en het daarom als een massieve plaat gebruiken, wat ook een van de criteria voor sterkte is.

Interieurmodellen kunnen worden gemaakt van meubelpanelen, kunnen niet of hebben een honingraatvulling. We zouden hier dieper op moeten ingaan, omdat de prijs die het oplevert, er grote vraag naar is. Het cellulaire vulmiddel is dus een cel van geëxtrudeerd golfkarton. Ze vullen de ruimte binnenin, maken de deur gemakkelijk en sterk genoeg. Het is echter de moeite waard eraan te denken dat een deur met een honingraatvulling op geen enkele manier in staat is om adequaat te beschermen tegen lawaai.

De basis kan als een array dienen zonder afwerking of afwerking. Dit model is vrij zwaar en is een uitstekend middel voor geluidsisolatie. Tegenwoordig behoren deze deuren tot de premiumklasse, ondanks enkele tekortkomingen. Een reeks naalden of eiken houdt niet van vocht- en temperatuurveranderingen en het wordt voor de koper onmogelijk om het drogen van hout te controleren. De deur wordt echter nog steeds als schilderij genomen.Eik en email worden bijvoorbeeld beschouwd als een van de meest luxueuze tandems in de productie van massief houten deuren.

Met een hoogwaardige afwerking kunt u genieten van het uiterlijk van zelfs goedkope deuren. Tegenwoordig worden in de bedrijvengids steeds meer algemene gegevens verstrekt gefineerd producten. Natuurlijk fineer is een dunne plak hout, die een dikte van slechts 1 millimeter haalt. Later worden de vellen aan elkaar gelijmd, waardoor een hoge dichtheid en sterkte wordt bereikt. Dit natuurlijke materiaal is mooi en milieuvriendelijk, maar wordt alleen gebruikt aan de deur van een premiumklasse, omdat de uniciteit van de kleur en het patroon van elke plak fabrikanten niet toestaat dergelijke producten in grote hoeveelheden te produceren.

Het vervangen van natuurlijk fineer is vandaag gekomen fine-lijn. Dit materiaal is een gepeld fineer verkregen van snelgroeiende populieren en abachi. Later worden gelijmde platen in de juiste schaduw geschilderd en imiteren verschillende boomsoorten.

Voor degenen die net zo veel om de natuur geven als de schoonheid van hun huis, introduceert Bravo deuren van ekoshpon. Het is een plastic waarop elke structuur van een houtsoort op een foto wordt geplaatst.Eco-sheeter is milieuvriendelijker dan PVC-film, maar het is nog steeds niet te vergelijken met natuurlijk fineer.

PVC - materiaal dat aan populariteit heeft gewonnen in het lage prijssegment van de deur. Dit is een dunne film met imitatie van elke vorm van hout. Het heeft een hoge mate van schokbestendigheid en is niet bang voor vocht, maar omdat zo'n deur met vertrouwen kan worden gekocht voor de badkamer. Helaas wordt deze in de regel op deuren met een goedkope vulstof gebruikt en daarom zijn de geluidsisolerende eigenschappen ervan laag.

gelamineerde deuren - ontwerp, ook gevestigd in het lage prijssegment. Dit materiaal is niets anders dan een gelamineerde film. Het kan op papierbasis worden gemaakt en mag niet meer dan 0,2 mm zijn of uit meerdere lagen bestaan ​​en daardoor duurzamer zijn.

En deuren kunnen zijn mettextiel en spiegel. Voor ontwerpers worden dergelijke modellen als de meest optimale beschouwd, omdat ze, door het grondgebied te beperken, het niet zwaarder maken.

Bovendien worden kunstpatronen vaak gebruikt op glazen oppervlakken, waardoor het model nog eleganter wordt.

Kleur oplossingen

Het palet van de deuren van het merk is divers en veelzijdig.Verrassend genoeg worden alleen witte tonen in negen halve tonen weergegeven. Hier kun je een puur witte tint vinden, een beetje zachtere sneeuw, grijs achterlatend genaamd Alaska, zilver of melkachtig. Met dit bereik kunt u een deur kiezen in het gewenste stijlthema. Zuivere witte tinten zijn geschikt voor de Provence, met een grijze tint - voor de populaire hightech en andere moderne trends.

Naast het witte palet zijn lichte kleuren breed vertegenwoordigd, zoals gebleekte eik, room, vanille of marshmallow. Hun richting is warm en neigt naar beige en bruin. De zachte toon van cappuccino en shimo wordt hier toegeschreven.

De lichtbruine schaal begint met de tonen van milanese noot, lichte noot en lichte eik. Het donkerste in het palet wordt beschouwd als een walnoot, die een luxueuze bruine kleur met een lichte ondertoon vertoont.

Bruine tonen zijn meer verzadigd. Shades van gouden walnoot of Italiaanse walnoot, makore of cognac brengen perfect een klassieke stijl met al zijn diepte en artikel over.

Donkerbruin gamma is ook goed voor klassiekers of country. Hier kunt u de chocoladetonen en tinten van mahonie zien, kijken naar donkere walnoot en eiken, evenals mokka.Het is vermeldenswaard dat mokka bijzonder moeilijk is, omdat het in de juiste proporties grijze en bruine tinten combineert.

Het donkerste is de toon van wenge, die bij stijlvolle deurmodellen vaak wordt verdund met glazen inzetstukken.

afmeting

Deurmaten, evenals modellen en kleuren zijn gevarieerd. Dit wordt verklaard door de grote delen van het magazijn, waarin u alle deuren met de populairste afmetingen kunt plaatsen. Voor modellen met dubbele vleugels zijn deuren met een afmeting van 35 of 40 bij 2 meter geschikt. Van 60 tot 90 cm standaarddeuren, evenals compartimentdeuren.

De hoogte wordt niet alleen weergegeven door twee meter, maar ook door 1,9 meter, evenals 2 meter 30 centimeter. Zo maakt het bedrijf het mogelijk om een ​​afgewerkte deur te kopen voor zowel een standaard appartementsgebouw als nieuwe gebouwen.

Hoe te kiezen?

De keuze van het invoer- of interieurmodel moet altijd beginnen met het meten van de opening. De nauwkeurige en foutloze definitie ervan helpt om veel problemen tijdens de installatie te voorkomen. Gelukkig bieden alle grote bedrijven vandaag een gratis service voor het meten van de ruimte door een ervaren meester.

Om de voordeur te selecteren, is het belangrijk om rekening te houden met criteria zoals:

 • de locatie;
 • niveau van bescherming;
 • isolatiemateriaal;
 • aantal zegels;
 • esthetisch uiterlijk.

Het belangrijkste punt hier is het doel van de deur. Als het ontwerp buiten moet worden, moet u een model kiezen met een thermische onderbreking en een groot aantal afdichtingen. Dit zal helpen de deur warm en aantrekkelijk te houden, omdat er zich geen condens op zal ophopen.

De deur naar het appartement hoeft niet de beste isolatiematerialen te hebben, omdat de meeste ingangen in de regel zijn uitgerust met batterijen.

Het beschermingsniveau kan ook variëren, afhankelijk van de locatie van de deuren. Straatmodellen moeten sterkere sloten hebben, terwijl appartementmodellen standaard, maar toch redelijk betrouwbaar kunnen zijn. Dit verschil wordt verklaard door de aanwezigheid in het flatgebouw van de toegangsdeuren en de deuren van de kettingdeuren.

Interieurdoeken hebben ook bepaalde selectiecriteria.

Bij het kopen is het belangrijk om te overwegen:

 • structuur en type constructie;
 • de breedte en lengte van de gang;
 • prijsbeleid;
 • materiaal;
 • afwerking.

Zoals eerder vermeld, kunnen de deuren worden gescharnierd, gevouwen of geschoven. De keuze hangt hier af van de grootte van de gang.Voor een lange, nauwe gang zijn compartimentdeuren geschikt, voor een kleine een - deuren van een "boek" of "accordeon", voor voldoende ruimte - scharnierende en dubbele deuren.

Voor baden en badkamers is het de moeite waard om modellen met speciale impregnering of folie te kiezen.

Klantrecensies

Bravo levert aan de Russische markt redelijk goedkope producten, die erg populair zijn. Zo'n enorme impact op de vele opmerkingen en opmerkingen die zijn achtergelaten.

Begin hier met kwaliteit. Alle producten komen echt overeen met alle verklaarde kenmerken en daarom is het bijna onmogelijk om hier een "kat in een zak" te krijgen.

Bovendien is de levering snel, wat kopers zeker bevalt.

Het stoort gebruikers alleen het serviceniveau. Soms, vanwege het enorme aantal deuren in magazijnen, verwart de leverancier de onderdelen, waardoor volledig ongeschikte fittingen ontstaan. Helaas gaat het negatieve daarna verder. Vrijwel elke beoordeling kan worden teruggevoerd naar het bedrijf om snel een antwoord te bieden op verzoeken van klanten, grotere reactievermogen en hartelijkheid.

Mooie voorbeelden in het interieur

Stijlvol interieurlinnen met horizontale glazen inserts zijn perfect voor moderne, minimalistische stijlen.

Het laconieke model met glas in wengé-tint wordt aangevuld door een stijlvol patroon met een high-tech stijl.

Een witte blanco deur zonder extra decor is gemaakt van een nobele serie, waardoor het kan worden gebruikt in de stijl van de Provence, als aanvulling op het interieur met lichte meubels en delicate boeketten van bloemen.

In de volgende video leert u meer over Bravo-deuren.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer