Draadloze videodeur aan de deur: kenmerken en specificaties

 Draadloze videodeur aan de deur: kenmerken en specificaties

In de wereld van vandaag gebruiken mensen steeds meer maatregelen van verhoogde veiligheid, omdat technische vooruitgang ons in staat stelt een verscheidenheid aan producten te verwerven voor zelfverdediging en bescherming van het huis. Het kijkgat van de draadloze deur is onlangs verschenen op de markt voor beveiligingsapparaten, maar heeft al verdiend populariteit gekregen.

Het was met zijn deelname dat het mogelijk werd om de veiligheid van zijn huis te verbeteren.

Ontwerpkenmerken

Het kijkgat van de draadloze deur is goed omdat het gemakkelijk te gebruiken is en een betaalbare prijs heeft. Dankzij deze kwaliteiten verwerven mensen steeds vaker dit specifieke apparaat.

Het is een combinatie van twee delen: in een daarvan is er een videocamera met een microfoon met een ingebouwde radiomodule, en in de andere - een videoscherm met permanent geheugen. Uiterlijk ziet het apparaat eruit als een volledig normaal oog, omdat het dezelfde grootte en vorm heeft. Het wordt verkocht met speciale houders die zijn ontworpen om het apparaat te bevestigen in plaats van het kijkgat van de deur.

Het is vanwege zijn ontwerpkenmerken dat een verborgen camcorder bijna niet te zien is.

Hij kan zowel op het lichtnet als op de batterij werken, maar de meeste apparaten worden geleverd met een DC-adapter.

De miniatuurcamera interfereert niet met de volwaardige video-opnamen en het opnemen van geluid in hoge kwaliteit. In de regel is de grootte van de video die wordt opgenomen 640 * 480 pixels. Met de resolutie van de video ziet u heel duidelijk het gezicht van de bezoeker die bij de deur staat.

Deurogen met video zijn gemaakt in twee vormen.

 • Een apparaat dat is ontworpen om direct op het kijkgaatje op de deurstructuur te worden bevestigd.
 • Draadloos apparaat dat zich op enige afstand van de deuropening bevindt.

Beide typen hebben hun voor- en nadelen.

Een overzichtsapparaat kan bijvoorbeeld een ingebouwd geheugen hebben of het kan worden uitgerust met een speciale module die verschillende geheugenkaarten accepteert. De meeste modellen kunnen niet alleen video-opnamen maken, maar ook fotograferen wat er zich achter de toegangsdeur afspeelt.

Het draadloze kijkgaatje voor video komt bijna altijd in een set met een ingebouwde batterij, dus het hoeft absoluut niet op het elektriciteitsnet te worden aangesloten. Moderne modellen worden geproduceerd in een draagbare configuratie, die een radiomodule bevat waarmee u op afstand videobewaking kunt uitvoeren.

Deze eigenschap vereenvoudigt het leven van veel mensen aanzienlijk, vooral met lichamelijke gezondheidsproblemen.

Voors en tegens van enquête-apparaten

Het installeren van een draadloos videoschouwgaatje in het appartement is noodzakelijk voor extra beveiliging.

Dit apparaat heeft een aantal voordelen die prevaleren boven andere bewakingssystemen.

 • Het grootste voordeel van een draadloos systeem is de geheimhouding. Buiten video-detectie is bijna onmogelijk, het is alleen merkbaar bij een grondige studie van de deur.
 • Nog een voordeel van het apparaat: budget.Zijn waarde raakt de zak niet, en het levert veel voordelen op.
 • Dankzij het kleine formaat van het product is het eenvoudig te installeren. De installatie ervan kost niet veel tijd en na de installatie is het heel gemakkelijk om mee te werken.
 • Het is ook handig dat het niet nodig is om dicht bij de deur te zijn om persoonlijk te controleren wat er op de landing gebeurt. Met verborgen audio- en video-opnamen kunt u in realtime monitoren, zonder een knusse plek te verlaten.
 • Het video-oogapparaat is uitgerust met slechts een paar knoppen, wat erg handig is. Om het apparaat te gebruiken, hebt u geen speciale kennis en vaardigheden nodig, dus een persoon van alle leeftijden kan ermee omgaan.
 • Het is belangrijk dat burgers volgens de huidige wetgeving het recht hebben om een ​​digitale opname als bewijsmateriaal aan te bieden. Bij het proberen in te breken in een video, zal het helpen om indringers te vinden en te vangen.

Een groot aantal positieve eigenschappen van kijkapparatuur sluit niet uit dat er bepaalde gebreken in voorkomen.

 • De radiomodule is zeer gevoelig voor bedrijfsgeluiden.
 • Compacte camera heeft een lage weerstand tegen mechanische schade.
 • Accu-apparaten kunnen lange tijd geen lading vasthouden, vooral bij lage temperaturen. Het temperatuurbereik van de stabiele werking van het apparaat is beperkt. Hetzelfde geldt voor sommige modellen. De goedkoopste opties kunnen alleen in een specifiek temperatuurbereik werken. Zodra het apparaat de toegestane limieten overschrijdt, mislukt het onmiddellijk en dit kan leiden tot uitval van de elektronica of de batterij.
 • Datatransmissie gebeurt met behulp van een radiokanaal, en het optreden van interferentie maakt het onmogelijk om gegevens te ontvangen. Interferentie op de lijn kan om vele redenen optreden: het vinden van een aantal specifieke apparaten, onderdelen met geleiders enzovoort. Er zijn apparaten die specifiek worden gebruikt voor een radiogolf-stekker.
 • De miniatuur draadloze camera heeft een lage duurzaamheid. Een paar ongemakkelijke bewegingen volstaan ​​om het apparaat te beschadigen, maar sommige fabrikanten produceren schokbestendige modellen die bijna niet te breken zijn.

Extra opties

Draadloze bewakingssystemen kunnen verschillende extra functies hebben.

Sommige modellen zijn uitgerust met een infrarood bewegingssensor en een GSM-module voor gegevensoverdracht. Een infrarood bewegingssensor schakelt de camera automatisch in als er beweging op een bepaalde afstand van de deur plaatsvindt en het apparaat begint met video-opnamen of foto's - het hangt allemaal af van de instellingen.

GSM-module is noodzakelijk om opgenomen informatie te verkrijgen op elk apparaat dat is verbonden met internet. Hiermee kunt u observeren wat er gebeurt bij de voordeur, zelfs ver van huis.

Video's en foto's kunnen worden opgeslagen om ze verder te bestuderen.

Hoe te kiezen?

Als u een enquête-apparaat voor privévideobewaking kiest, moet u de functionaliteit ervan bepalen.

Een infrarood bewegingssensor is bijvoorbeeld een absoluut zinloze functie in de ingang met automatische verlichting. Bij het kiezen, is het noodzakelijk om de grootte van het kijkgat van de deur te meten om het apparaat met exact dezelfde parameters te kopen, anders zullen er problemen zijn tijdens de installatie.

U moet ook rekening houden met de kijkhoek. Het heeft vaak geen zin om een ​​camera met een grote actieradius te verwerven, meestal genoeg om 90 graden te draaien.Als de eigenaren online met gasten willen kunnen communiceren, is het de moeite waard om een ​​apparaat te kopen met ondersteuning voor wifi.

Een handige functie is de bewegingssensor, waarmee u kunt leren over het bezoek van bezoekers zelfs voordat ze aanbellen.

Aankoop van een apparaat voor privégebruik moet worden aangepast aan de gemiddelde vereisten. Professionele videocamera's hebben een aantal verbeterde functies die niet begrijpelijk zijn voor de gemiddelde gebruiker, en ze kosten vele malen meer dan hun vereenvoudigde tegenhangers.

Vergeet niet om de prestaties en beoordelingen van echte kopers zorgvuldig te bestuderen voordat u een draadloos kijkgaatje voor video koopt. Vergeet niet dat hoe lager de prijs, hoe slechter het apparaat.

Populaire modellen

Wanneer u een aankoop doet voor een draadloos videooog, moet u bekend raken met de populairste modellen om hun nadelen en voordelen te identificeren.

 • GSM II-2 - een apparaat dat is bedoeld voor installatie in het deurglas. De set bevat een geheugenkaart, een MMS-apparaat, opladen, een batterij en aangesloten onderdelen. Dankzij het miniatuurscherm en de bewegingssensor kunnen eigenaren van appartementen de benadering van bezoekers altijd vooraf zien.De infraroodsensor kan beweging detecteren op een afstand van anderhalve meter. Het aanraakscherm en de kijkhoek van 100 graden dragen bij aan de populariteit van het apparaat.
 • Radio dvr - apparaat uitgerust met een groot scherm van 5 inch. Het is niet nodig om het in het appartement op korte afstand van het video-oog te installeren, maar u kunt het meenemen. Het heeft ingebouwde auto-off en aan, waardoor de batterij aanzienlijk wordt bespaard. Het product is gemaakt van messing en heeft daarom een ​​klein gewicht. De videobewakingsset bestaat uit een kijkgaatje in de video, een antenne en een stereohoofdtelefoon.
Radio dvr
 • Thuisstem - een goedkoop model van het onderzoekapparaat, dat is uitgerust met een minimum aantal functies. Met zijn hulp kunt u een tweerichtingsdialoog uitvoeren en kijken wat er achter de deur gebeurt via een klein scherm. In feite is het een mini-intercom met video.
 • Sititek i3 - een apparaat dat op de "Android" -basis werkt en een Wi-Fi-module heeft. Ook in de externe module van het apparaat bevindt zich een bel, een achtergrondverlichting en een bewegingssensor, en in het product bevindt zich een ingebouwd aanraakscherm waarop het beeld duidelijk zichtbaar is. Sititek i3 werkt op batterijstroom, die meerdere uren onafgebroken kan werken.
Thuisstem
Sititek i3
 • Zwart fort - een draadloos kijkgaatje met video, bestaande uit een camera, een bel, een aanraakscherm en bevestigingselementen. Het apparaat is uitgerust met een bewegingssensor en een GSM-module, waardoor de appartementseigenaren niet alleen bezoekers kunnen zien, maar ook met hen kunnen communiceren. Het werkt op een batterij die niet vaak hoeft te worden opgeladen.

Een kleurencamera en een touchscreen-display maken het veel gemakkelijker om te observeren, vooral omdat alle gegevens kunnen worden opgeslagen op de geheugenkaart die wordt meegeleverd.

Een overzicht van een van deze apparaten kunt u in de onderstaande video bekijken.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer