Waar worden de deuren "Berloga" voor gebruikt?

 Welke deuren worden in de studeerkamer gebruikt?

Toegangsdeuren vormen een integraal onderdeel van de bescherming van moderne woningen. Aan hun aankoop moet op verantwoorde wijze worden gevraagd, omdat het juiste product in staat is om uw huis te beschermen. De deuren van de Russische fabrikant "Berloga" behoren tot de beste in hun prijssegment, en verschillende ontwerpen laten u toe een model te kiezen voor elke smaak en elk budget. De producten worden vervaardigd in onze eigen fabriek in de stad Yoshkar-Ola met behulp van moderne apparatuur. Kwaliteitscontrole vindt plaats in alle stadia van de productie, inclusief het testen van grondstoffen door middel van tests. Ontwikkelaars hebben meer dan 15 jaar ervaring op de binnenlandse markt, volgen alle nieuwe producten in de branche en bieden populaire oplossingen voor Russische consumenten.

Speciale functies

Vanwege het speciale ontwerp zijn deze deuren beschermd tegen hacking.

Dit zijn de belangrijkste voordelen:

 • Gemaakt van hoogwaardig staal, 1,7 mm dik;
 • Anti-pivot systeem, waardoor de deur zelfs in gezaagde scharnieren in de gesloten positie kan blijven;
 • Bijna alle modellen hebben betrouwbare sloten van klasse 4, wat het hoogste is voor toegangsdeuren;
 • Het afdichtmiddel is een hightech materiaal - hard polyurethaanschuim, waarvoor geen extra metalen geleiders nodig zijn. Deze technologie maakt het mogelijk om geen kou van de straat aan te trekken;
 • De doos is gemaakt van een massief profiel, dat bovendien de structurele sterkte verhoogt, betrouwbaar corrosie weerstaat en vervorming voorkomt;
 • Het basispakket bevat betrouwbare accessoires, namelijk hoogwaardige handgrepen en moderne ogen met een brede kijkhoek.

assortiment

Een verscheidenheid aan stalen deuren, geproduceerd in de fabriek "Argus", heeft een breed scala aan toepassingen. Alle deuren buiten zijn gepoederlakt, dat bestand is tegen vuil en krassen. Van binnenuit worden MDF-panelen van alle populaire kleuren gebruikt.Met zo'n divers palet kunnen ze in elke gang passen, ongeacht het meubelontwerp, omdat de kleur kan worden afgestemd op de toon.

Producten zijn gemaakt in een strikte klassieke stijl waarmee u ze zowel thuis als op kantoor kunt gebruiken.

Er zijn verschillende hoofdseries die structureel verschillen en hebben daarom een ​​ander prijsbereik en bereik. Een model in een appartement in een flatgebouw, een toegangsdeur voor een privéwoning of landhuis, kantoor of elke andere kamer kan gekozen worden.

 • Serie "Economy" is de meest betaalbare optie voor betrouwbare bescherming. Het basispakket bestaat uit een doos van massief metalen profiel, 50 mm dikke doek en buisvormige vulling. Ook zijn alle modellen uitgerust met een anti-afneembare bescherming, twee sloten, een deurhendel op de lat en een hoogwaardig oog. Deze aanpassing beschermt het appartement tegen indringers zonder hoge kosten voor het budget en de kwaliteit zal aanzienlijk hoger zijn dan die van Chinese tegenhangers in dezelfde prijsklasse.
 • Serie "Siberia" ontworpen voor extra bescherming tegen de kou.Het wordt gebruikt in privéwoningen, op het platteland en op plaatsen waar het binnen en buiten een aanzienlijk temperatuurverschil heeft. De dikte van het blad is 55 mm, de platband is een ontwerp uit één stuk met de doos en de opvulling bestaat uit twee contouren van hard polyurethaanschuim. In tegenstelling tot isolatie van minerale wol heeft PPU geen extra frame nodig, bespaart het warmte betrouwbaarder, heeft het een dichte structuur en kunnen de deuren niet bevriezen.

Een decoratieve afwerking van vochtbestendig materiaal maakt het mogelijk om de kamerlucht niet te contacteren met koude metalen deuren.

 • Voor afwisseling "Optima" typische dikte van het doek 60 mm, dezelfde kwaliteit fittingen, eendelige doos met een platband en scharnieren met bescherming tegen verwijdering, versterkte deel van het kasteel. Het ontwerp beschermt tegen tocht en minerale wol, geplaatst tussen de baleinen, wordt gebruikt als opvulling. Dit type vulmateriaal heeft een hoge geluidsisolatie, wat van belang is als de toegangsdeur zich in de buurt van de lift bevindt. Volgens klantrecensies is deze serie de meest populaire omdat deze een uitstekende prijs-prestatieverhouding heeft en een betrouwbare vergrendeling van de vierde klasse van inbraakwerendheid.

Als u het huis verlaat met de bescherming van producten in deze serie, kunt u zich geen zorgen maken over de veiligheid van eigendommen.

 • Model "Rock" gekenmerkt door extra bescherming tegen indringers. De doos is een gesloten constructie uit één stuk met een dikte van 75 mm. Het verwarmen wordt uitgevoerd door twee contouren van buisvormig vulmiddel gemaakt van polyurethaanschuim, wat bijdraagt ​​tot het gebruik ervan in koude gebieden en waar thermische isolatie belangrijk is. Zoals alle modellen van "Den" zijn de deuren uitgerust met ontkoppelbare bevestigingen en betrouwbare sloten.

Bovendien zijn modellen van deze serie uitgerust met een poortslot.

 • "Gala" en "Olga" - nog twee variëteiten uit de begrotingslijn "Berloga". Ze hebben bijna dezelfde kenmerken als de "Optima". Een onderscheidend kenmerk is de afwerking van het interieur van het MDF-paneel met een grote spiegel. Het heeft een elegant ontwerp en is geschikt voor kleine gangen, vergroot visueel het gebied en maakt de ruimte visueel lichter. Geïsoleerd met minerale wol, die beschermt tegen geluid van buitenaf en voelt u zich thuis in alle comfort.
 • Misschien kan de meest betrouwbare serie worden genoemd "3K". Volgens statistieken, hoe moeilijker de voordeur, hoe minder indringers het zullen durven te bestormen en, hoogstwaarschijnlijk, voorbij zullen gaan. Een onderscheidend kenmerk van deze deuren is een versterkte doos van massief staal, waarvan de dikte 90 mm is. Het canvas heeft een dikte van 85 mm en de isolatie is een hittebestendige minerale wol Knauf Insulation "Thermo Roll", gelegd in drie buisvormige contouren.

De kosten van zo'n deur zullen echter twee keer zo hoog zijn als de basisversie van "Economy".

waardigheid

Zoals u kunt zien, is de keuze voor veilige deuren vrij breed. Afhankelijk van de vereisten voor veiligheid, geluid en thermische isolatie, locatieontwerp, kan iedereen een kwaliteitsproduct van een binnenlandse fabrikant kiezen. Betrouwbare fittingen zijn een extra bonus voor een solide deur.

Een ander voordeel is dat de producten van dit merk in alle regio's vertegenwoordigd zijn en het verwerven ervan geen grote problemen oplevert. Alle deuren zijn gecertificeerd en hebben een garantieperiode van onderhoud. Ze zijn zeer eenvoudig te bedienen en vereisen geen extra zorg.

Zie de volgende video voor waar de deuren van "Den" voor worden gebruikt.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer