"Arboleda" -deuren: hoe kiezen?

 Deuren Arboleda: hoe te kiezen?

Hoogwaardige en milieuvriendelijke producten van het bedrijf Arboleda wonnen populariteit in het moderne ontwerp van de binnenruimte. Meer dan 15 jaar succesvolle concurrentie, de deuren zijn erin geslaagd om positieve feedback van dankbare kopers te verzamelen.

Productie van producten en meerlagige coating van het oppervlak van het deurblad wordt gemaakt onder de controle van de Spaanse partners van het bedrijf. Het gebruik van beschikbare materialen en moderne methoden voor afwerking in de productie van deuren stelt ons in staat om hoge kwaliteit en uitstekende prestaties te bereiken, maar tegelijkertijd is het prijsbeleid van het bedrijf goed voor de consument.

Originele moderne ontwerpen met een verscheidenheid aan afwerkingen en kleuren zijn geschikt voor elke stijl van interieur.Professionele ontwerpers van het bedrijf maken ook exclusieve modellen met glas-in-loodramen en patina op bestelling.

lineup

binnenland

Binnendeuren worden in een breed scala gepresenteerd en verschillen in kleur, ontwerp, ontwerp en decoratie. Alle modellen zijn uniek, mooi in uitvoering, voldoen aan de vastgestelde normen en kwaliteit.

Brandwerend

Het bedrijf produceert ook uitstekende brandwerende deuren die goede prestaties leveren voor het ontwerp van de deuropeningen van kantoren en hotels. Niet minder populair zijn thermische isolerende deuren met een grotere dikte van het deurblad. Dergelijke producten hebben bovendien betrouwbare sloten van de 4e beschermingsklasse.

Afmetingen en materialen

De standaard Arboleda deur is vervaardigd in de breedte 550/600/700/800/900 mm en hoogte 1900/2000 mm. De breedte van de versie met draaideur in de standaard is 800-900 mm (twee bladen - respectievelijk 400 mm + 400 mm of 450 mm + 450 mm). Het is ook mogelijk om producten te bestellen met een hoogte en breedte van een niet-standaard formaat.

Vuur en toegangsdeuren zijn gemaakt van hout, MDF met de toevoeging van plastic. Buiten coating - fineer, email of poedercoating. Modellen met een coating van fineer hebben in Rusland geen analogen op de weerstand van structuren tegen externe invloeden en duurzaamheid.

Afwerking van fineer is gemaakt van elite houtsoorten: beuken, eiken, walnoot, mahonie.

Een unieke technologie bij de productie van deuren omvat het afdekken van het volledige oppervlak van het deurblad met een beschermende laag van kunststof, waardoor een ideaal oppervlak ontstaat voor het verlijmen van fineer. Natuurlijke voering maakt de deur bestand tegen mechanische schade en temperatuureffecten.

De deur is geëmailleerd om te worden geverfd met Italiaanse bodems en vernissen, die een meerlaagse coating met patina bieden. De emaillaag geeft het product glans en duurzaamheid.

Producten gemaakt van massief hout zijn gemaakt met de toevoeging van een laag speciaal plastic dat de duurzaamheid van de hele structuur garandeert. Dergelijke ontwerpen zijn het meest bestand tegen temperatuur- en vochtigheidsvariaties, wat typerend is voor gebruik in de veranderende klimatologische omstandigheden in Rusland.

Kleur en afwerking

Alle deurmodellen hebben een spectaculair kleurenschema. De verftint wordt zorgvuldig geselecteerd voor elke ontwerpbeslissing. Het bedrijf gebruikt alleen trendkleuren in de productie: ivoor, mahonie, wengé, Italiaanse walnoot.

Wit is altijd relevant met extra patineren in goud, zilver en brons.

De afwerking wordt uitgevoerd met in Italië gemaakte primers en vernissen, evenals een drielaagse of vijflaagse coating met behulp van emails. Elegante panelen en applicaties vormen een goede aanvulling op het ontwerp van het product. Afhankelijk van de serie zijn de modellen ingelijst met klassieke hoofdletters, met een kroonlijst, ingelegde inlays en frames.

Voordelen en functies

Een belangrijk voordeel van het bedrijf bij de vervaardiging van producten is een innovatieve technologie die een speciaal gepatenteerd systeem "Arbotek" gebruikt.

Een aantal kenmerken en voordelen onderscheiden de Arboleda-deuren in vergelijking met andere toegangs- en interkamerproducten:

 • Een breed scala aan modellen en kleurenpalet.
 • Redelijke termijnen voor de uitvoering van individuele bestellingen (niet meer dan 25 dagen).
 • Continue aanvulling van het bereik.
 • Levering aan alle steden van Rusland.
 • Altijd de populairste modellen deuren beschikbaar in het magazijn van het bedrijf. Hiermee kunt u snel orders van elke grootte en configuratie genereren.
 • Redelijke prijzen.

Bij het verwerken van de deur worden meerdere lagen bedekt met een polyurethaanvernis gemaakt in Italië, wat het product een mooie glanzende glans geeft.

 • Alle producten zijn bedekt met een laag plastic, waardoor een vlak oppervlak kan worden verkregen voor verdere verwerking, evenals een hoge weerstand tegen temperatuur- en vochtigheidsdalingen.
 • De basis van de deur is een stevige laag van natuurlijk massief hout. Dit zorgt voor de sterkte en isolatie van de hele structuur.
 • Originele volumetrische elementen worden gebruikt bij het versieren in de vorm van figured inserts, frames.
 • De garantie op de deur - 5 jaar.
 • Eenvoudig te bedienen en te onderhouden.

In de volgende video kun je de verscheidenheid van de Arboleda-deuren zien tijdens de tentoonstelling.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer