Projecten van huizen van een bar met een mansarde: een modieus interieur voor alle tijden

Projecten van huizen uit een bar met een zolder onderscheiden een rationele benadering van de constructie van de constructie met besparing van de bruikbare oppervlakte van het zomerhuisje of tuinperceel. Om de situatie niet alleen praktisch, maar ook speciaal te houden, moet u altijd voor een aantal factoren zorgen. Overweeg de subtiliteiten van de regeling, rekening houdend met de verschillende gebieden en aanbevelingen voor constructie en reparatie.

Functies en voordelen

De constructie van de structuur van een bar met een zolderkamer biedt veel voordelen voor de eigenaars van het huis. In tegenstelling tot de zolder is de zolder opgenomen in het totale beeldmateriaal van de leefruimte. Het wordt gereguleerd door documenten, het is een warmte-geïsoleerde ruimte die kan worden gebruikt onder een van de kamers van een gewoon huis, mits de levering van communicatie.

Een huis gemaakt van hout is merkbaar lichter dan een bakstenen structuur, maar het vereist ook een hoogwaardige en betrouwbare basis.

De voordelen van een dergelijk gebouw zijn veel:

 • Bar-vormige huizen met een mansard verschillen in het verhoogde niveau van comfort.
 • Ze zijn duurzaam en milieuvriendelijk, omdat ze onschadelijk zijn voor de gezondheid van de mens en geen allergieën veroorzaken.
 • Het huis van het bosmassief heeft een speciaal microklimaat.
 • Binnenin wordt droge of te vochtige lucht uitgesloten.
 • Het materiaal heeft hoge thermische isolatie-eigenschappen. Het hout blijft perfect warm, wat vooral in het koude seizoen merkbaar is. In de zomer wordt in zo'n woning koelte gecreëerd.
 • Hout kan worden geïsoleerd, behandeld met gipsplaat, gevelbeplating of andere beplating. Tegelijkertijd blijven de wanden met een kleine dikte sterk.
 • Meestal zijn deze gebouwen typisch, dus de constructie wordt snel en geautomatiseerd uitgevoerd. Om overtollig vocht te verwijderen, wordt een lichte verzegeling op natuurlijke basis verschaft.
 • Het hout zelf is bestand tegen vervorming tijdens bedrijf. In tegenstelling tot andere soorten bouwmaterialen is hij niet bang voor temperatuurdalingen en andere nadelige omgevingsfactoren.
 • Daarnaast zijn woningen met een loft esthetisch aantrekkelijk. Door de creatieve benadering van hun constructie en inrichting, kunt u een speciale gezellige sfeer creëren. Het huis van een bar kan in elke interieurstijl worden uitgegeven. De boom is perfect gecombineerd met andere bouwmaterialen. Op hun achtergrond wordt het expressief.

tekortkomingen

Opgemerkt moet worden verschillende negatieve kanten van houten huizen met zolder.

 • Bruce heeft meer grondige zorg nodig. Het zal geïmpregneerd moeten zijn met antiseptica en getint zijn.
 • De thermische isolatie-eigenschappen van het hout zijn inferieur aan blokhutten.
 • Zelden welk type hout niet wordt aangetast door insecten.
 • Een dergelijk bouwmateriaal is ontvlambaar en vereist vuurimpregnatie.

Hoe de buitenkant uit te rusten?

Regeling van het huis van een bar met een zolder buiten hangt van een aantal factoren af. Deze omvatten de grootte van de site, de toegewezen oppervlakte voor het gebouw, zijn positie, het toegewezen budget voor de constructie en de smaakvoorkeuren van de klant. Sinds vandaag is het gebruikelijk om de site rationeel en functioneel te gebruiken, het is niet voldoende om slechts één huis te gebruiken voor een goede nachtrust.

Meestal wordt de structuur aangevuld met een plek om te ontspannen om te kunnen ontspannen in de frisse lucht. Dit kan een tuinhuisje binnen of buiten zijn, een veranda of een terras.Een pergola verschilt van een veranda in die zin dat het apart van het hoofdgebouw wordt geplaatst, het is niet verbonden met de muur van het huis. Het terras is niets anders dan een open ruimte bij de deur, aangevuld met een schuurtje of marquise met een montagesysteem. Een dergelijke toevoeging van gelamineerde gelamineerde of geprofileerde structuur geeft het meer originaliteit en verhoogt de aantrekkelijkheid.

De aanwezigheid van een extra structuur maakt buitenshuisverbetering comfortabeler. Elk geselecteerd object ondergaat een grondige architecturale studie en ontwerp. Hierdoor kunnen moderne gebruikers zichzelf voorzien van comfortabele omstandigheden voor wonen en recreëren.

Voor de inrichting van de omgeving kunt u verschillende elementen gebruiken: luifels, parasols, plastic meubelen, paden leggen met stenen en landschapsontwerp.

Een van de verplichte factoren voor het regelen van een perceel met een houten huis van een bar is het decor door middel van verschillende technieken. Je kunt bijvoorbeeld kleine beelden in de tuin plaatsen, maak jezelf mooie bloempotten voor bloemen. Interessant is de ontvangst van landschapsarchitectuur, die vooral aantrekkelijk is in het ontwerp van priëlen en terrassen grenzend aan het blokhut.Al deze factoren worden besproken in de ontwerpfase, waarbij elk plantonderdeel wordt geselecteerd, rekening houdend met de klimatologische achtergrond van een bepaald gebied.

Bloempotten en andere decor voor bloemen zijn gekozen in een enkele sleutel ontwerp van de gehele site.

We passen ons aan het gebied aan

Elk project is uniek op zijn eigen manier. Overweeg de populaire projecten:

 • 6 x 4 m Een klein gedeelte is handig voor een open studio-indeling en een erker beneden, de zolder zal als slaapkamer worden gebruikt.
 • 6 x 6 m. Een interessante oplossing voor het ontwerp van de eerste verdieping onder de woonkamer en keuken. Zolder moet worden genomen onder de slaapkamer. U kunt de ruimte van het onderste niveau onder de studio en het terras gebruiken, de zolder wordt onder de slaapkamer en het balkon genomen.
 • 6 x 7 m Het is mogelijk om de onderste laag te regelen voor de keuken, de woonkamer en de hal, daarna zal de zolder zijn ingericht voor 2 slaapkamers.
 • 6 x 9 m. Het is beter om de woonkamer, keuken, kleine vestibule en kinderkamer beneden te regelen. Op de bovenverdieping onder het zolderdak kunnen 2 slaapkamers worden geplaatst.
 • 7 x 8 m. Rationele plaatsing van de keuken, badkamer, woonkamer, hal en slaapkamers op de eerste verdieping. De zolder heeft een hal en 3 slaapkamers.
 • 7 x 9 m. Het huis met een veranda, kinderkamer, woonkamer en keuken is gastvrij.Boven gereserveerde ruimte voor 2 slaapkamers.
 • 8 x 8 m. We verlaten de zolder voor 2 slaapkamers voor familieleden. De lagere ruimte is beter om onder de kinder, ruime woonkamer en gastvrije keuken-eetkamer te nemen.
 • 8 x 9 m. Belangrijke functionele kamers (keuken, kinderkamer, woonkamer) bevinden zich hieronder. De bovenste verdieping is om een ​​slaapkamer of persoonlijke ruimte voor het huishouden uit te rusten.

Wanneer het beeldmateriaal wordt vergroot (bijvoorbeeld, het gebied onder het gebouw is 8 x 10, 9 x 9 m), kunt u nuttige centimeters onder de erker richels spenderen. Ze kunnen worden gebruikt onder een lunch, game-zone of de plaats van rust.

Ideeën voor het interieur

De hoofdregel van een harmonieuze interne ruimte is de consistentie van het interieur in één stijl. Het is onaanvaardbaar dat de zolder of andere kamers van het huisje de ontwerpstijlen onderdompelen die verschillen qua temperament en historische periode. In de dacha of voorstedelijke gebouwen met een zolder moet een neutraal ontwerp worden gekozen met betrekking tot het aantal, de leeftijd en de interesses van het huishouden. Militaire en avant-garde thema's zijn bijvoorbeeld uitgesloten als er kinderen zijn.

Alles heeft orde en ultieme eenvoud nodig, gebaseerd op vier regels: spatie + lichtheid + functionaliteit + aantrekkelijkheid. In dergelijke huizen is de overvloed aan hout in het ontwerp ongewenst. Als er veel van is, is het nodig om de textuur te maskeren. Anders bestaat het risico om een ​​huis van een bar in een houten kist te veranderen. De textuur moet eruit springen, anders creëert het een deprimerende situatie.

Meubilair voor dergelijke huizen is compact gekozen, bij voorkeur een set. De bank en stoelen moeten een comfortabel en betrouwbaar transformatiesysteem hebben. Ze worden in de woonkamer geplaatst, als aanvulling op een salontafel met een glazen bovenblad van versterkt glas.

Glass tekent elk interieur. Het maakt de ruimte gemakkelijker, zelfs als het is geschilderd in een nobele chocoladetint.

Schaduwen voor de wanden en het plafond van zo'n huis is beter om licht te kiezen. Hierdoor kunt u de breedte en hoogte van de wanden visueel vergroten, waardoor de grenzen van vloeren worden gewist. Voor het plafond kunt u gipsplaat en rekfolie kiezen. Beide materialen zorgen voor een overgang naar de muur om een ​​afzonderlijk functioneel gebied te markeren. Voor verlichting is het beter om schijnwerpers en flexibele lintverlichting te kiezen door deze in te bedden in de muren of het plafond.

De complexiteit kan een dak van de zolder creëren, dat ook het dak en de wanden van de zolderruimte is. Bovendien heeft het balken die het ontwerp van het plafond bemoeilijken. Om geen problemen bij het decoreren te veroorzaken, kunt u de balken opzettelijk benadrukken door er ongebruikelijke lampen op te hangen, bijvoorbeeld ventilatoren of spots met een systeem voor het aanpassen van de hellingshoek van de lichtstroom.

Tips voor bouwen en repareren

 • Bouw van een huis met een zolder op het hoogste punt van de site. De dikte van de wanden van gebouwen van het hout moet 10 - 15 cm zijn.Voor de overlappingen van de eerste verdieping is het nodig barvormig materiaal op het vlas te gebruiken. Tegelijkertijd moeten partities frame zijn.
 • Voor de tweede verdieping (zolder) is het toegestaan ​​staven te gebruiken met een dikte van 50-100 mm. In het geval van reparatie kunnen ze worden ommanteld duig. Eventuele partities gemaakt tijdens de bouw of reparatie kunnen alleen frame zijn.
 • Partities voor de zolderverdieping moeten frame-shield zijn. De minimale hoogte van de muren van het hoofdgebouw mag niet minder zijn dan 2,4 m. Voor de zolder is dit cijfer 2,2 m. De trap naar de zolder kan één en twee vluchten zijn.De locatie mag het nuttige gedeelte van de 1e verdieping niet verbergen. Daarom kan het een schroef zijn. Het materiaal van de treden moet antislip zijn.
 • Ramen voor de zolder en het hoofdgebouw moeten dubbele winter zijn, met de functie van opening. Voor het plafond en de vloer is het noodzakelijk om te zorgen voor isolatie tot 5 cm dik met een voering voor warmte- en dampisolatie. Voor het dak moeten gegalvaniseerde beplating worden toegepast. Voor deuren is het beter om hardboard te kiezen.
 • Voor spanten is het beter om een ​​kantenplank van 5-10 cm dik te gebruiken, voor obreshetki is een ongedroogd karton nodig. Om de levensduur van een dergelijke woning te verlengen, is het noodzakelijk het basismateriaal in goede staat te houden. Het is belangrijk om bouwtechnologie volgens de regels te implementeren.

Spectaculaire voorbeelden voor inspiratie

Voorbeelden van fotogalerij helpen u dichter bij de vraag naar het idee om een ​​houthuis met een zolder te bouwen.

 • Het originele voorbeeld van de constructie van geprofileerd hout.
 • Een interessante oplossing met een balkon en een zadeldak.
 • Huis met langwerpige configuratie en erkerrichel.
 • De interessante beslissing met basisrekken, een balkon en een dak met twee verdiepingen.
 • De complexe configuratie van het dak, de aanwezigheid van balkons, luifels, twee ingangen op aangrenzende vlakken van het huis.

Hoe je een huis bouwt vanuit een bar met een loft, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden.Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer