Voorste thermopanellen: kenmerken naar keuze

 Voorste thermopanellen: kenmerken naar keuze

In de afgelopen paar jaar is gevelbekleding met thermopanelen voor gevelisolatie in ons land steeds gewoner geworden door de groeiende technische vereisten die nodig zijn om het nodige comfort in de kamer te bieden. Het isoleren van elk gebouw is de eerste stap naar het besparen van warmte en het verminderen van het interne verbruik.

beschrijving

Als het gaat om kosten, prestaties en esthetiek - om nog te zwijgen van onderhoud en lange termijn - is de beoordeling van bekledingsmaterialen en gevelsystemen moeilijker dan ooit.Zoals bij elk product, moet u alle voor- en nadelen afwegen om het gewenste resultaat te bereiken. Een breed scala aan voorstellen vergemakkelijkt het selectieproces, maar individuele kwaliteiten brengen beperkingen met zich mee voor het gebruik van bepaalde soorten afwerkingen.

Nog niet zo lang geleden werden de isolatie en decoratie van gevels alleen afzonderlijk uitgevoerd. Afwerkingsprocessen vereisten sommige materialen om een ​​barrière tegen kou te creëren, anderen. Tegenwoordig wordt deze methode ook veel gebruikt en vaak wordt het perfecte uiterlijk bereikt ten koste van de thermische isolatie in de kamer. Onlangs is een goed alternatief verschenen, twee in een combinatie, het is zo'n economische oplossing.

Voorste thermopanellen hoeven na de installatie niet extra te worden verwerkt. Binnen is er een laag isolatiemateriaal gemaakt op basis van polyurethaanschuim. Tegenwoordig wordt hij beschouwd als de beste in een lange lijst van vergelijkbare materialen met vergelijkbare eigenschappen en eigenschappen.

Polyurethaanschuim is aanzienlijk beter dan polystyreen en andere materialen. Gevelpanelen hebben aan de buitenzijde een beschermende laag van composietmateriaal.

Bouwers en consumenten konden het product evalueren vanwege de verscheidenheid aan kleuren, betrouwbaarheid en esthetiek.

Kantoorgebouwen en warme privé-huizen, versierd met dergelijke gevels, zien er modern en luxueus uit.

Polyurethaan is een synthetisch polymeermateriaal dat een soort kunststof is. Het wordt verkregen door de reactie van twee vloeibare componenten - een polyol en isocyanaat. Wanneer ze worden gemengd, reageren de elementen, schuimen ze en nemen ze in volume toe. Als de verharde massa hard wordt, vormt deze een fijnkorrelige structuur, die meer dan 80% is en bestaat uit kleine gasbelletjes. Een onderscheidend kenmerk is de minimale thermische geleidbaarheid van lucht.

Door zijn unieke structuur heeft polyurethaanschuim geen enkele concurrent van alle bekende isolatiematerialen. De warmtegeleidingscoëfficiënt in verschillende omstandigheden is 0,02 - 0,03 W / (m • K).

Dankzij de minimale prestaties kunt u de dikte van het paneel verminderen, waardoor u waardevolle ruimte bespaart. Als we het metselwerk en dit materiaal vergelijken, is de dikte in het eerste geval 50 centimeter, terwijl het in de tweede slechts 2 centimeter is. Polyurethaanschuim onderhoudt perfect grote belastingen. Met een hoge mate van elasticiteit is deze isolatie bestand tegen mechanische druk in het middenbereik.

Lichtgewicht schuim stelt u in staat installatiewerkzaamheden uit te voeren zonder veel fysieke inspanning, het heeft geen invloed op de algemene structuur en vereist geen extra versterkingen. Bovendien laadt het de voorkant en de basis van de constructie niet. Met een gesloten structuur is het een uitstekend waterdicht materiaal. Producten van PPU zijn absoluut niet bang voor blootstelling aan water.

Thermische isolatie beschermt tegen vocht, corrosie, schimmelvorming, vormt geen condensatie op de wanden en wordt niet blootgesteld aan micro-organismen of kleine knaagdieren.

De levensduur van het product varieert van 15 tot 50 jaar en is alleen afhankelijk van blootstelling aan ultraviolette straling. Het enige zwakke punt is zonlicht. Onder zijn invloed wordt de coating geel en verliest deze zijn eigenschappen. Bij afwezigheid van UV-bestralingsperiode van ten minste 50 jaar.

Het materiaal heeft ook een aantal andere kenmerken. Door ontwerp, is het een diffuse open en inerte panelen. Het "dauwpunt" overschrijdt de toegestane waarde niet, waardoor er geen problemen zijn met de dichtheid en ventilatie (er zijn geen gaten in het achterste deel van de gevel vereist).

Betrouwbare en nauwkeurige aansluiting van oppervlakken elimineert het uiterlijk van "koude bruggen", condensatie, schadelijke micro-organismen. De panelen hebben groeven en uitsteeksels die helpen bij het voorkomen van het opvangen van overtollig vocht bij regenachtig weer. Het resultaat is dat het gebouw niet alleen de beste esthetische kenmerken krijgt, maar ook een uitstekende isolatie, die warmte vasthoudt in de winter en koel in de zomer. Vandaag kunt u materiaal kopen tegen zeer betaalbare prijzen.

Het thermische bekledingssysteem omvat het leggen van een 6 mm dikke keramische plaat bovenop de thermische isolatielaag, waarvan de dikte wordt bepaald in overeenstemming met de berekeningen.

Het vereist een mechanisch resistente ondersteuning ontwikkeld met een coatingsysteem en stylingpanelen gemaakt van geëxpandeerd polystyreen of geëxtrudeerd polystyreen met een hoge mechanische trek- en druksterkte en een lage elasticiteitsmodulus die in staat is om het gewicht en de belasting veroorzaakt door het materiaal en de thermische uitzetting te ondersteunen.

De isolerende laag moet een ruw oppervlak hebben, een vierkant profiel en geen uitsteeksels hebben die groter zijn dan de dikte die is ingesteld in de berekeningen. Het bereiken van het gewenste resultaat in termen van thermische isolatie en duurzaamheid van externe coatings hangt nauw samen met een zorgvuldig en correct ontwerp op alle punten die een thermische brug kunnen creëren.

Hij is de hoofdschuldige in de overdracht van warmte door de wanden van een gebouw, waardoor de kosten van verwarming en koeling dramatisch stijgen. Panelen bieden de mogelijkheid om deze zones te verkleinen door een barrière buiten te plaatsen. Externe isolatiesystemen omvatten de installatie van materiaal aan de buitenkant van de muur met een afgewerkte getextureerde gevel.

Belangrijkste kenmerken:

 • in dit geval hoeven sanitair en elektrische systemen niet te worden verplaatst, waardoor efficiëntere upgrades worden geboden;
 • voldoet aan de huidige en toekomstige milieunormen;
 • thermische efficiëntie en comfort verhogen, vocht verminderen en de bescherming van gebouwen verbeteren;
 • voldoen aan verschillende milieunormen;
 • lagere onderhoudskosten;
 • visueel aantrekkelijk: de buitenafwerking is beschikbaar in verschillende texturen en kleuren, zodat u de perfecte combinatie kunt kiezen voor een maximale esthetische aantrekkingskracht.

Consumenten krijgen een lange levensduur aangeboden. Platen bieden een uniek palet van gladde en ruwe texturen, rossig, fel, gedempt en andere kleuren als een materiaal voor voering.Dit type afwerking is op dit moment populair omdat het aantrekkelijk en esthetisch is.

De productie van thermopanellen vindt plaats door vloeibare polyurethaancomponenten in speciaal voorbereide vormen met keramische tegels te gieten. Tijdens de reactie schuimen en harden de componenten.

Het materiaal kan aanzienlijk besparen op constructie en decoratie.

De dikte van het blok wordt geselecteerd op basis van de klimatologische omstandigheden in de regio. De meeste nieuwe gebouwen zijn uitgerust met bekleding van warmte-isolerende panelen die voldoen aan de noodzakelijke eisen voor gevelsystemen. Het wordt rechtstreeks op de buitenmuur geïnstalleerd, waardoor er geen gips en verf meer nodig zijn.

Decoratieve voordelen: een verscheidenheid aan materialen, een breed kleurengamma, een verscheidenheid aan texturen, afmetingen, die nieuwe mogelijkheden bieden voor de architectuur van gebouwen in het algemeen en hun individuele fragmenten.

Keramische tegelpanelen hebben veel voordelen ten opzichte van andere vergelijkbare producten, waaronder:

 • combineer twee eigenschappen - warmte-isolatie en milieuvriendelijkheid;
 • een minimale belasting hebben op de fundering en dragende wanden;
 • zorgen voor extra geluidsisolatie en bescherming;
 • behoud dichtheid met grote douches.

types

Als bouw- en afwerkingsmateriaal heeft dit tegenovergestelde product de volgende variëteiten:

 • onder de baksteen;
 • onder de boom;
 • onder de steen;
 • met marmeren kruimel;
 • metalen panelen.

Staal geschikt voor verticale of horizontale toepassing. Ecoproduct is gemaakt voor gevelbekleding op aanvraag met het gewenste patroon en wordt kant-en-klaar geleverd aan winkels. Voor hoeken gemaakt van schuim wandpaneel opties in een hoek van 45 graden. Er zijn overgangen voor raam- en deuropeningen.

De classificatie kan er als volgt uitzien:

 • materiaal - polystyreenschuim, polyurethaanschuim, hun combinaties, geëxtrudeerd polystyreenschuim;
 • gezamenlijke methode - "tand en groef", koppelen van rechthoekige elementen met gladde randen;
 • bekledingsmateriaal - graniet, beton, keramiek, klinkertegels en andere.

Overzicht fabrikanten

Belangrijke fabrikanten in Rusland:

 • "Workshop gevelmaterialen";
 • FTP Europa;
 • Termosit;
 • "Gebakken";
 • "Bont."
FTP Europa
Termosit
gebakken
Vor

Een van de belangrijkste fabrikanten is om te voorzien FTP Europa - een bedrijf dat niet alleen zijn producten verkoopt, maar ook andere fabrieken. Heeft zich in recensies gevestigd als producent van hoogwaardig materiaal. De coating is gemaakt van porselein, van de enige isolerende laag in huis.

Er zijn goede gepatenteerde panelen van Termosit. Het productieproces is een complete cyclus, het bedrijf heeft een kwaliteitscontroledienst gecreëerd en daarom hoogwaardige consumentkenmerken.

Natuurlijke materialen worden gebruikt in de decoratie van de Russische productie uit "Gebakken". Met inbegrip van dit graniet, keramiek, steen. Als polystyreenschuimverwarming worden de verbindingen gemaakt in de vorm van messing en groef.

GammaStone AIR - is een modern ecologisch duurzaam systeem dat kan voldoen aan de meest ambitieuze en moderne stijltrends van architectuur. Het optimaliseert ook functionele vereisten, bruikbaarheid en comfort. Het materiaal ontstond als resultaat van een intensief onderzoeksproces, het is een antwoord op de wijdverspreide behoefte aan effectieve thermische en akoestische isolatie voor woningen en openbare gebouwen.Gebruikt met structuren en materialen die tegelijkertijd een constante esthetische schoonheid garanderen.

GammaStone AIR is een uitstekend en onovertroffen voeringmateriaal en is vandaag de meest geschikte optie op de internationale markt voor geventileerde gevels.

Dit innovatieve paneelsysteem is ontwikkeld in samenwerking met de grootste en meest betrouwbare bedrijven. Door nauwgezet werk hebben we de beste resultaten bereikt op het gebied van isolatie, bescherming tegen weer en externe geluiden.

De panelen bieden installatiegemak, veelzijdigheid in architectonisch ontwerp, originele stilistische oplossingen met een ruime keuze aan marmer, graniet, porseleinen platen en grote stenen producten.

De geventileerde gevels van GammaStone AIR zijn echt betrouwbaar. Panelen worden rigoureus getest. Ze zijn gemonteerd op een metalen hangende structuur bevestigd aan de muur van een gebouw met isolatielagen.

Voors en tegens van het materiaal

Een van de belangrijkste voordelen zijn verschillende voordelen.

 • Efficiency. Vanwege de productiefuncties en het ontwerp van het paneel, voert het tegelijkertijd twee functies uit. Allereerst zorgen ze voor thermische isolatie van het gebouw en decoratieve bekleding.
 • Hoge thermische isolatie. Voorzien van naadloze installatie.
 • Hoge waterdichtheid. De wanden en oppervlakken van de gevels zijn beschermd tegen de natuurlijke effecten van vocht. Bovendien is de minerale voorlaag bestand tegen schimmels en schimmel.
 • Range. De consument kan zijn versie van tientallen kleuren en texturen kiezen.
 • Duurzaamheid en bedieningsgemak. Geen onderhoud nodig. De productietechnologie in omstandigheden met hoge temperaturen biedt de gewenste sterkte en esthetische kenmerken die al tientallen jaren worden gehandhaafd. De duurzaamheid en betrouwbaarheid van de panelen worden bevestigd door langdurige werking in veel regio's.
 • Lichtgewicht. Vanwege deze functie vereist de constructie van het gebouw geen extra werk aan de voorbereiding en versterking voordat het gevelsysteem wordt geïnstalleerd. Deze voorwaarde elimineert overbelasting van de fundering, waardoor het materiaal kan worden gebruikt voor het afwerken van wanden van meer dan 70 meter hoog.
 • Eenvoudige installatie. De installatie wordt uitgevoerd met speciale rails en eenvoudig gereedschap.
 • Installatie op elk moment van het jaar. Gebruik geen speciale apparatuur of bepaalde temperatuursomstandigheden.
 • Hoge esthetische eigenschappen.
 • Milieuvriendelijkheid. De basis van het ontwerp is hard polyurethaanschuim. Het is een niet-toxisch materiaal dat de atmosfeer niet vervuilt met schadelijke stoffen. Het is absoluut veilig voor mensen. De voorste laag is gemaakt van samengesteld materiaal en minerale deeltjes. Ze zijn ook onschadelijk voor de gezondheid en het leven van mensen.

Zoals elk materiaal, heeft deze ook enkele gebreken, ook al zijn er enkele:

 • aantrekken van professionele werknemers;
 • aanzienlijke kosten.

Hoe te kiezen?

Er zijn veel gevelsystemen voor buitenafwerkingen met isolatie om uit te kiezen. Het hangt af van het type en de schaal van het gebouw, de eisen van de lay-out, die van invloed kunnen zijn op het uiterlijk van de aangrenzende gebouwen.

Paneelstructuren omvatten structurele elementen die zijdelingse en verticale windweerstand bieden. en andere omgevingsinvloeden, evenals delen die het gebouw omringen, die bestand zijn tegen weersomstandigheden, en daarnaast thermische, akoestische en brandwerende eigenschappen.

Met dit product kunt u het uiterlijk van het gebouw op verschillende manieren wijzigen. Diversiteit maakt panelen voor een houten huis een innovatieve optie voor architecten. Er is een breed scala aan verschillende formaten en bevestigingsopties die een heel ander gebouwkarakter creëren.

Door de openingen tussen de panelen kan de gevel werken als een ventilatiesysteem dat vocht vasthoudt. Dubbel getemperde acrylharsen bieden effectieve weersbescherming die geschikt is voor balkons en bekleding. Andere eigenschappen zijn onder meer optimale lichtvastheid, dubbele uitharding, kras- en oplosmiddelbestendigheid, slagvastheid, koudebestendigheid. Het product is gemaakt in laminaatpersen onder hoge druk en temperatuur.

Als u producten kiest, moet u op de kenmerken van verschillende modellen letten. Een product gemaakt onder de steen zal een respectabele uitstraling hebben, maar het heeft hoge kosten.

Er is een grote verscheidenheid aan panelen op de markt die de houtstructuur op een kwaliteitsvolle manier nabootsen. Ze zijn ideaal voor kleine huizen, zomerhuizen, waar u een speciaal comfort wilt creëren.

Als u een model voor een baksteen kiest, zal een dergelijk materiaal niet alleen qua uiterlijk, maar ook qua textuur op een echt metselwerk lijken. Het is niet zo eenvoudig om van het origineel te onderscheiden.

Om niet teleurgesteld te zijn in dit soort decoratie, is het beter om altijd een paneel met isolatie voor buitendecoratie te kiezen. Het is zelfs geschikt voor een houten huis, het enige verschil zit in de manier van installeren.

Hoe bereiden?

Polymeerafwerking buiten de muren is gemonteerd met behulp van frametechnologie. Het belangrijkste is om de kist correct te installeren, die in de meeste gevallen is gemaakt van houten balken en soms van aluminium.

De constructie van het frame is de belangrijkste voorbereiding van de muur, als dat niveau. Als niet aan deze voorwaarde wordt voldaan, wordt de voorbereidende werkzaamheden voor de organisatie van de huid beperkt tot extra verwerking en egalisatie van het oppervlak.

Het eerste profiel moet loodrecht op de grond worden geïnstalleerd, op een punt dat als het laagste aan de gevel wordt beschouwd. Dit is het zogenaamde lanceerplatform. De rest van de horizontale elementen zijn 50 centimeter er vanaf gemonteerd.

Bevestiging wordt uitgevoerd door het gebruik van schroeven en pluggen.Nu kunt u verticale hulplijnen installeren.

nederzettingen

Om te begrijpen wat de behoefte aan een bouwmateriaal is, is het noodzakelijk om de totale oppervlakte te vinden. De som van het gebied van deuren en ramen wordt afgetrokken van de verkregen waarde en 10% wordt toegevoegd, die tijdens het werk van de sneden en overlappingen worden weggenomen. Het resulterende cijfer is gedeeld door 4.55, precies zoveel vierkant. m zit in een verpakkingsplaat.

Het aantal vereiste startstrips voor geïsoleerde panelen wordt berekend op basis van de omtrek van het gebouw. De breedte van de deuren wordt afgetrokken van de verkregen waarde en gedeeld door 3. Om niet te worden vergist, voegen ze 5% van het verkregen aantal toe.

Buitenhoeken worden bepaald door de som van de hoogten gedeeld door 0,45 m. Voeg voor de juistheid 5% van de verkregen waarde toe.

Voor één paneel zijn 5 bevestigingen vereist, het hoekelement 4 en de rand 2. De bevestiging van de startstrip is minimaal 10 elementen als de bevestiging na 30 centimeter wordt uitgevoerd.

Bij het maken van berekeningen moet niet alleen rekening worden gehouden met het bedekte oppervlak van de wanden, maar ook met het warmteverlies, volgens welk materiaal van de vereiste dikte in de toekomst zal worden geselecteerd.

 • U-waarde Het is een maat voor hoeveel warmte verloren gaat door een bepaalde dikte van een bepaald materiaal, maar omvat drie belangrijke manieren waarop warmteverlies optreedt - geleidbaarheid, convectie en straling. Dit is een maatregel die altijd wordt toegepast in de bouwvoorschriften. Hoe lager de U-waarde, hoe beter de warmte-isolator materiaal is. De waarde van U geeft u de mogelijkheid om de consequenties te begrijpen die een thermische eigenschap heeft wanneer deze zijn gericht op het voldoen aan de huidige bouwvoorschriften.
 • R-waarde is een maat voor de weerstand tegen warmtestroming door een gegeven materiaaldikte. Dus, hoe hoger de waarde van R, hoe hoger de warmtebestendigheid van het materiaal en, bijgevolg, hoe beter de isolerende eigenschappen ervan. Warmte beweegt zich in het gebouw en laat het op verschillende manieren achter, en de waarde van R houdt alleen rekening met de geleidbaarheid, maar omvat geen convectie of straling.

Subtiliteiten van installatie

Platen moeten met grote openingen worden gelegd in overeenstemming met de plaatselijke klimatologische omstandigheden. Constructieve verbindingen worden ingesteld in overeenstemming met de afmetingen van de eenheid. Dilatatievoegen moeten ook langs de hoeken en richels (en in elk geval om de 9-12 m2) worden gebruikt.

De klinker tegelvloeren worden beschermd tegen waterpenetratie en schade door het installeren van geschikte afdichtingen of metalen openingen aan de boven- en onderkant.

In de constructie van het materiaal - polyurethaanschuim en een samengestelde minerale laag. Het eerste onderdeel vormt de basis van de gehele structuur van het product, het implementeert ook de functie van isolatie. De laag polyurethaanschuim wordt beschermd door een materiaal met reliëfstructuur. De voorkant is milieuvriendelijk en bijna niet te onderscheiden van natuurlijk hout of steen. Het eindproduct is een complex geheel.

De werkomstandigheden zijn direct afhankelijk van de werklast. Gevelpanelen kunnen eenvoudig en zonder extra gereedschap worden geïnstalleerd. Een schroefschroevendraaier, schroeven, een cirkelzaag zijn hiervoor voldoende.

Voor een juiste installatie moet u verschillende bewerkingen uitvoeren.

 • Markeer de horizon rond de omtrek van de gevel. Plaats verticale bakens.
 • Installeer de eerste rij panelen op een horizontaal profiel. Voor het verwerken van naden polyurethaanschuim.
 • Stel de volgende rij in.
 • Verwerk de bestaande naden kwalitatief met een speciaal gereedschap. De procedure wordt uitgevoerd bij een positieve luchttemperatuur.

Het is mogelijk om de gevel op elk moment van het jaar te monteren, omdat de installatie niet voorziet in het werken met bouwmengsels.

De panelen vormen een zelfdragende structuur, omdat er praktisch geen verticale belastingen in zitten. Ze zijn op verschillende massieve oppervlakken gemonteerd: cellenbeton, balken, baksteen, gips. Het is niet nodig om een ​​extra basis te creëren. Als de geometrie van de gevel echter wordt verbroken, is het raadzaam om een ​​stropdas te gebruiken. Door de dikte aan te passen, kunt u het oppervlak snel egaliseren.

Vanwege het lage gewicht is het materiaal eenvoudig te installeren. Installatie van gevelplaten wordt uitgevoerd door plastic deuvels te installeren. Dit ontwerp is niet al te ingewikkeld, maar tegelijkertijd behoorlijk betrouwbaar.

De aansluitingen vormen een vlak oppervlak zonder scheuren. Ze beschermen het oppervlak van het gebouw tegen de gevolgen van neerslag, temperatuurveranderingen, waardoor de levensduur van de hele constructie wordt gemaximaliseerd. Voor hoeken zijn er speciale panelen.

Moderne technieken bieden een breed scala aan werk- en montagetechnieken. Dit assortiment omvat de productie en verkoop van aluminium gevelpanelen en aluminium substructuren.

Het bestaat uit installatiesystemen en het hoofdraster. Beide consoles en het rack zijn exclusief ontworpen voor geventileerde bekleding, waardoor dit product voor het eerst op de markt verkrijgbaar is. Alle elementen zijn zo ontworpen dat het monteren van aluminium en de mogelijkheid om hun positie in drie vlakken te regelen, eenvoudig zijn. Dit alles vermijdt de problemen die samenhangen met het oneffen oppervlak van de muur.

Er zijn elementen van een vaste gevel dragende structuur op de bovenbouw van het gebouw en glijdende elementen die andere elementen toestaan ​​om de uitbreiding van aluminium te verwerken. De aanbieding omvat een aantal verschillende grootten en een speciale uitbreiding die het gebruik in een groot aantal dimensies mogelijk maakt.

De voordelen van het aluminium frame:

 • hoge sterkte;
 • weersbestendigheid;
 • lichtgewicht;
 • lage transportkosten.

De afwezigheid van galvanische corrosie op de kruising met andere materialen en de gestempelde productiemethode maken het mogelijk om stress, microbarsten en krassen op de plaats van koudbuigen te voorkomen.

Hoewel de aluminiumstijl hoofdzakelijk is ontworpen voor de installatie van de bekleding, kan deze ook worden gebruikt met panelen van hetzelfde materiaal.Er zijn twee hoofdtypen T-bar mesh die worden gebruikt om platen en hoeken samen te voegen, en ook als een vasthoudprofiel. Het gebruik van decoratieve elementen kan de zichtbare randen van de platen of horizontale naden maskeren waardoor de substructuurlaag kan worden gezien.

Prachtige voorbeelden aan de buitenkant

Polyurethaanschuim is het meest perfecte materiaal voor de isolatie van gevels van gebouwen en constructies. Keramische tegelpanelen zijn effectieve thermische isolatie en hebben een decoratieve functie. Het paneel bestaat uit twee componenten: decoratieve buitenkant, isolatie.

In de moderne architectuur zijn er veel mogelijkheden om de gevel van het gebouw te transformeren met behulp van polyurethaanplaten. Een grote verscheidenheid aan kleuren, afwerkingen en speciale effecten bieden een enorm scala aan creatieve mogelijkheden om de perfecte gevel te creëren. De unieke cellulaire structuur van de afwerkingssystemen zorgt voor een uniforme diffusie van natuurlijk licht en biedt een uitstekende thermische isolatie, waardoor maximale weerstand tegen impact en hagel wordt geboden.

Ontwerpspecialisten kunnen verschillende elementen van een gebouw verbergen of intrigerende visuele contrasten creëren door panelen te combineren met gewone beglazing. Door gezamenlijke superieure bescherming tegen ultraviolette straling van superieure kwaliteit te bieden, garanderen gevelsystemen een lange levensduur.

Geïsoleerde panelen bieden onbeperkte ontwerpmogelijkheden, regelen de vochtigheid en verlagen het energieverbruik. Moderne fabrikanten produceren veelzijdige, geventileerde systemen die een uitgebreid assortiment bekledingsopties bevatten.

   Onlangs werd het populair om platen met steen of verschillende soorten metselwerk te gebruiken. Bijzonder spectaculair tussen zichzelf zijn verschillende soorten van dergelijke afwerkingen, die het mogelijk maken om verschillende basiselementen op de gevel te selecteren, inclusief hoeken en de fundering. Een interessante ontwerpoplossing creëert een unieke en in zijn eigen unieke stijl van het gebouw, straalt de speciale sfeer van de bewoners uit of voegt respect toe.

   Over welke kenmerken van de keuze van gevel-thermopanellen, zie de volgende video:

   Comments
    auteur
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

   Inkomhal

   Woonkamer

   slaapkamer