Origineel ontwerp van de kamer van de man

Voor veel mensen is het leefgebied van een man die een vrijgezellenleven leidt een leren bank, veel stof en verspreide kleren. Misschien was het een paar decennia geleden zo, maar in de moderne wereld willen jonge mensen hun huis speciaal, individueel en comfortabel maken.

Gelukkig zijn er op dit moment voldoende handige stilistische trends die door een beginneling niet veel werk vereisen voor hun creatie. Bovendien is het beschikbaar voor elk gebied, zelfs als het een flat is met een kamer van 12-13 vierkante meter of een aparte kamer in een huis van 16 vierkante meter.

7 foto

Over bachelor woning

Het is tijd om de stereotiepe mening te vergeten dat het appartement van de bachelor het domein is van chaos en gebrek aan smaak, omdat mannen er nu naar streven het appartement zo functioneel en origineel mogelijk te maken.De volgende aspecten kunnen worden toegeschreven aan de karakteristieke kenmerken van een dergelijke woning:

 • Individualiteit. Dat wil zeggen, de uitrusting van slechts één persoon en een weerspiegeling van zijn persoonlijke ambities en interesses;
 • Comfort. Hier is alles uiterst praktisch en handig. De eigenaar van het huis doet wat hij wil met zijn eigen vrijheid, en heeft ook de mogelijkheid om naar eigen goeddunken zones te verwijderen - door ze op te offeren of bijvoorbeeld een biljarttafel in het midden van de kamer te plaatsen;
 • Minimale inrichting. Decoratieve elementen zijn overal en altijd aanwezig, maar in verschillende hoeveelheden. Bij een enkele man zijn er in de regel maar heel weinig, waardoor het zelden mogelijk is versieringen in de vorm van bloemen of een veelvoud aan familiefoto's te vinden;
 • Organisatie. Stoornis is het belangrijkste taboe voor een zichzelf respecterende persoon. Om het succesvol te voorkomen, is het belangrijk om regelmatig netheid te houden en met de juiste rationaliteit kledingstukken en andere dingen te houden.

stijlen

Mannen negeren niet het creëren van een bepaalde stijl.

brutalisme

Deze optie voor de inrichting van hun kamers maakt gebruik van steeds meer mannen. Hij is streng, ascetisch en briljant in zijn eenvoud.Lege betonnen oppervlakken en de afwezigheid van objecten die de ruimte versieren, zijn de onderscheidende kenmerken. Het kleurenschema is hier extreem terughoudend - geen felle kleuren, alleen zwarte, witte en grijze tinten. Soms zijn er rijke bruine of lichtoranje kleuren die de ruimte enigszins verlevendigen.

De nadruk ligt in dit geval op moderniteit en sterkte, dus het ontwerp is gebaseerd op het gebruik van gewapend beton, glas, metaal en houten voorwerpen.

Het plafond krijgt veel aandacht in deze stijl, omdat het een echte vertegenwoordiger is van het meest bijzondere deel van het totale beeld. Op de gewenste hoogte is het versierd met behulp van dwarsbalken van hout of gipsplaatkanalen. Dit zorgt voor veel licht in elke beschikbare vorm, omdat de ramen zonder gordijnen en gordijnen blijven.

Meubilair is uiterst eenvoudig in de uitvoering, multifunctioneel en praktisch, heeft vaak rechthoekige en andere soortgelijke vormen. Het is niet dicht bij het midden van de kamer geplaatst - alleen voor de hoeken, zodat er meer ruimte vrij is.

zolder

Loft is een lichte en moderne stijl die maximale ruimte in de kamer vereist,zelfs als je hele muren moet offeren.

Deze richting is een combinatie van nieuwe apparatuur en fabrieksesthetiek, waaronder:

 • beton;
 • metselwerk;
 • ongeverfde muren;
 • balken aan het plafond;
 • ongedekte communicatie.

Omdat het hok meer ruimte biedt, is het beter om het te organiseren in de herentoilet met grote ramen, vrij van gordijnen.

Deze stijl biedt verschillende voordelen:

 • Open plan. Beneden met wanden en scheidingswanden, omdat kleur, meubels en verlichting goed werken met de scheiding van zones;
 • Behoud van industrialisme. Loft heeft geen interieurdecoratie nodig. De sfeer van een echte zolder of een andere vergelijkbare plaats is de sleutel tot succes;
 • De combinatie van oudheid en nieuwheid. Je hoeft de charmes van de moderniteit niet op te geven, jezelf beroofd van bijvoorbeeld een computer of tv;
 • Multifunctioneel meubilair. Het kan absoluut iedereen zijn, zelfs antiek. Het belangrijkste is het gemak;
 • Ongebruikelijke accessoires. Laat alles eenvoudig genoeg zijn, interfereer niet met posters, verkeersborden, schilderijen of graffiti.

High-tech

Verwijst naar moderne richtingen.Hier zijn de eenvoud en het gemak van de nieuwste technologieën in perfecte harmonie.

De volgende kenmerken worden als karakteristiek beschouwd:

 • De regels hier zijn streng en duidelijk. Er mogen geen gestroomlijnde en ingewikkelde meubels zijn. Alleen functionaliteit en eenvoud. Ingebouwde laden, kasten en apparaten zijn welkom;
 • Het gebruik van moderne materialen, zoals plastic, glas, beton, metaal en synthetische weefsels;
 • Neregorodka of deur in een glijdende vorm. Ze zijn in de regel glas-metaal en zijn nodig om de ruimte in verschillende zones te verdelen;
 • Een grote hoeveelheid licht. In de regel is het kunstmatig en verschijnt het in de vorm van een lamp of ledstrip;
 • Een bepaald kleurengamma, namelijk tinten wit, grijs en metallic. Hoewel niemand andere kleuren verbiedt, maar hun toepassing vereist een gevoel voor verhoudingen;
 • Een gematigde inrichting, waarvan het element een foto, een afbeelding, een poster of een beeldje kan zijn;
 • De overvloed aan moderne technologie. Allerlei opties worden het centrum van het interieur en vallen meteen op.

rots

Een man van ongeveer 30 jaar, die een enthousiaste muziekliefhebber is, zal de richting die wordt geboden zeker waarderen.Deze stijl biedt de meest comfortabele omgeving voor zo'n persoon.

Omdat hij jong genoeg is, zijn de vereiste subtiliteiten van de prestaties nog niet verschenen, maar het is beter om er rekening mee te houden Enkele tips voor het bereiken van het doel:

 • rockstijl is eenvoud die pretentie en speciale ingewikkeldheid niet tolereert;
 • Dit geldt ook voor materialen. Baksteenmetselwerk, onbehandeld hout of andere grove en getextureerde soorten moeten worden gebruikt;
 • rommel de ruimte niet op met onnodige elementen. Maximaal functionalisme is belangrijk;
 • De verlichting hier is van groot belang, en het is mogelijk om niet alleen natuurlijk, maar ook kunstlicht te gebruiken. Daarom moet het venster een groter volume kiezen en, indien gewenst, toevoegen met behulp van geschikte gordijnen. Trouwens, er zullen verschillende lampen en lampen zijn, maar geen grote kroonluchters.

meubilair

Omdat eenvoud, gemak en functionaliteit prioritaire kwaliteiten zijn, zal de eer bijvoorbeeld een ongewone modulaire bank zijn of andere opties die de eenvoudigste vormen hebben.

Om niet te corresponderen met onaangename clichés wordt het niet aanbevolen om de ruimte in een staat van absolute verwarring te brengen. Dit zal helpen kast, evenals verschillende planken en laden.

Voor het ontwerp van een verbrande plek wordt vaak een gespecialiseerd podium gebruikt, dat kan worden vervangen door extra verlichting. Het is net zo belangrijk om te zorgen voor het gemak en de voldoende ruimtelijkheid van het bed.

Zie de volgende video voor meer informatie over de ontwerpfuncties van de herentoilet.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer