Hoe versier je een cadeau voor het nieuwe jaar?

 Hoe versier je een cadeau voor het nieuwe jaar?

Met het begin van de nieuwjaarsvakantie wordt de stad meteen getransformeerd. Versierd met guirlandes etalages uitnodigend aantrekken, eraan herinnerend dat het tijd is om cadeaus voor te bereiden voor het nieuwe jaar en Kerstmis voor je vrienden, geliefden, collega's. Het geven van cadeautjes, zoals ontvangen, is erg leuk. En als dit geschenk in de originele verpakking is verpakt, wordt het nog meer onthouden. Hoe leuk om de mooie en ongewone verpakking te openen, wachtend op wat een verrassing van binnen verwacht. Het is noodzakelijk om uw verbeelding mee te nemen in het ontwerp van een geschenk, of volg ons advies om het in de originele feestelijke verpakking te kleden. Verrukking en vreugde van een dergelijke verrassing worden geboden!

Vakantie komt eraan

Voorop staan ​​allemaal onvergetelijke winterdagen, die zijn gehuld in magie. Ze bereiden alle geschenken van tevoren voor op vrienden en dromen er natuurlijk van om een ​​kostbaar pakket of een doos cadeau te doen. Om het geschenk 'op zijn plaats' te hebben, moet u van tevoren weten wat een bepaalde persoon zou willen ontvangen, maar het is raadzaam om niet direct te vragen. Het is veel prettiger om een ​​geschenk te krijgen dat echt nodig was, maar zodat het onverwachts was.

Het kiezen van een cadeau is niet eenvoudig, maar wanneer een cadeau al is geselecteerd, moet het prachtig worden verpakt. Natuurlijk kun je een standaardpakket met kerstgerei kopen, ansichtkaarten tekenen of een cadeau in mooi papier inpakken. Maar het is onwaarschijnlijk dat dergelijke verpakkingen door iedereen zullen worden herinnerd. Als het niet-standaard is, zal het onmiddellijk de aandacht trekken en dit geschenk onder andere geschenken benadrukken.

Cadeaus voor kinderen

Het nieuwe jaar is een vakantie gehuld in mysterie, op welk moment de meeste verlangens worden vervuld. Vooral deze vakantie kinderen zijn blij. Voor het kind kun je een ongebruikelijke sieraden verzinnen die met je eigen handen zijn gemaakt. Niets zal de baby bevallen als een nieuw speeltje, en als het prachtig ingepakt is, zal het een extra verrassing zijn voor het kind.De ochtend zal een beetje komen, de ouders zullen onmiddellijk de stappen van de kinderen horen - deze baby is op zoek naar zijn geschenk in de buurt van de kerstboom.

Als er meerdere kinderen in een familie zijn, is het de moeite waard om cadeautjes in heldere dozen of pakketten in te pakken.en schrijf voor elk pakket een verklaring op voor wie het cadeau is bedoeld. Je kunt het heel ongebruikelijk en origineel maken, bijvoorbeeld een foto van de toekomstige eigenaar bijvoegen bij het pakket. Het is ook aan te raden verklarende tags aan de doos of andere verpakking te hechten.

Zal de kinderen verrassen en een kleine zoektocht met een zoektocht naar een geschenk. Om dit te doen, kunt u pijlen op de bladeren tekenen, aangeven waar u een cadeau kunt zoeken en deze in het hele huis schikken. In de notities kun je speciale taken schrijven, bijvoorbeeld een gedicht over het nieuwe jaar lezen of een nieuwjaarslied zingen. Nadat alle aantekeningen zijn gevonden, vindt het kind een geliefd cadeau. Hij krijgt de eerste indruk van hoe het geschenk was verpakt. Cadeaus voor kinderen moeten worden verpakt in kleurrijk papier en versierd met nieuwe jaarkenmerken.

Een nieuwjaarscadeau maken is spannend. Je hoeft maar een beetje tijd te besteden aan het kiezen van een geschenk en de verpakking om een ​​feestelijke sfeer te creëren en de ogen van je vrienden te laten stralen van geluk.

Bij het inpakken van geschenken kunt u om hulp van kinderen vragen.Zij zullen u graag helpen bij het ontwerpen en verpakken van een verrassing voor vader, moeder, grootmoeder of grootvader. Kinderen kunnen foto's maken voor het nieuwe jaar, sneeuwvlokken uitsnijden of appliques maken. Dergelijk werk zal zowel voor kinderen als voor volwassenen interessant zijn.

U kunt sneeuwpatronen maken of vallende sneeuw tekenen met een eenvoudig potlood met een rubberen band op de punt. Om dit te doen, wordt de onderkant van een potlood met een gum in witte verf gedompeld en wordt er een tekening op het papier aangebracht. Een witte sneeuwvlok, sneeuwpop of vallende sneeuw, op deze manier getekend, verfraait zelfs de eenvoudigste verpakking van gewoon handgeschept papier.

U kunt een decoratie van gekleurd papier maken en volumetrische vormen in de vorm van kegels of sneeuwvlokken uitsnijden. U kunt het decor van de doos voltooien door het in te wikkelen met een dikke, heldere draad, lint of kant. Een mooie strik is gebonden aan de verpakking, alle materialen worden gebruikt als een boog, je kunt zelfs een stuk van een oud shirt of een jurk nemen. Bovendien kan de verpakking zelf niet alleen papier, maar ook textiel zijn. Je kunt zo'n geschenk decoreren met extra details. Het kunnen kleine kerstspeeltjes zijn, gedroogde bloemen, eikels.Kaneelstokjes zien er erg organisch uit, evenals kegels, dennentakken.

Het is alleen nodig om de fantasie te verbinden, en na een paar minuten is de feestelijke verpakkingsset klaar. Handgrepen van satijnen linten en felrode bogen zijn een uitstekende aanvulling op de set.

Vakantie geschenken

Zelfs een klein geschenk, bijvoorbeeld een doos chocolaatjes of een chocoladereep, moet elegant worden verpakt. Je kunt de chocolade versieren met kerstklatergoud, een minikaart met wensen of omwikkelen met serpentijn. Zo'n lief geschenk zal onthouden worden, vooral als je kiest voor verfijnde en dure chocolade voor een geschenk, en niet alleen als een gewone tegel.

Kleine geschenken kunnen worden verpakt in gewoon briefpapier. Met behulp van smalle plakband op de verpakking kunt u een sparren- of dennenboomtak, lijsterbaktak of een andere tak met een ongewoon decor bevestigen.

Je kunt een nieuwe jaarverrassing maken met gebreide minischoenen met wensen. Je kunt een of meerdere laarzen strikken en grappige of ongewone tonen van felicitaties erin leggen. De heldere doos waarin het geschenk is verpakt, is omwikkeld met wollen draad, waaraan mini-laarzen worden gehangen met clips of kleine wasknijpers.

Een mooi ingepakt cadeau wordt meestal leuk gevonden voordat het wordt uitgepakt.

Een geweldig idee zou zijn om een ​​cadeau in een canvas tas te verpakken. Een cadeau voor vrienden wordt in zo'n tas gestopt, vastgemaakt met een touwtje, versierd met nieuwjaars klatergoud en onder een kerstboom geplaatst.

Om een ​​nieuwjaarscadeau in te pakken, kunt u zoals gebruikelijk frankeerpapier en een cadeauoptie nemen. De verrassing is zeer origineel, in papier gewikkeld waarop notities zijn getekend, of geografische coördinaten. Een dergelijke verpakking is geschikt voor muzikanten of reizigers.

Originele verpakkingsideeën

Het is de moeite waard om meer ideeën voor geschenkverpakking voor het nieuwe jaar te overwegen. Slechts een paar minuten besteed aan het uitsnijden van de details en als gevolg daarvan zijn de grappige egels klaar voor de vakantie. Een dergelijke verrassing zal de kleintjes verheugen. Maar u kunt uw collega's of klanten tevreden stellen met geschenken die op een stijlvolle en ongebruikelijke manier zijn ingericht. Zulke aandacht voor vrienden of klanten wordt op prijs gesteld. Als je een man een geschenk schenkt aan de regisseur, kun je hem in een goudkleurige doos verpakken en klatergoud, kegels, serpentijn erop hangen. Dit geschenk wordt niet over het hoofd gezien en zal naar behoren worden beoordeeld.Zoete tanden zullen leuk zijn om een ​​geschenk in het pakket te krijgen, dat past bij je favoriete snoep of andere aangename dingen.

Van geïmproviseerde middelen kun je een interessante verpakking voor een klein cadeau maken. Om dit te doen, pak je gewoon het witte papier, wikkel het cadeau, schilder het. Op papier kun je een sneeuwpop tekenen en een hoed voor hem om van de gebruikelijke oude sok felle kleuren te maken. In de nek moet je een klein stukje knippen, en de vrolijke sneeuwman is klaar. Het is moeilijk om het nieuwe jaar en kerstvakantie zonder champagne voor te stellen. Een fles mousserende wijn is een goed geschenk. Een fles kan worden gepresenteerd in een speciaal daarvoor ontworpen geschenkzak of u kunt de verpakking zelf doen. Pak dure wijn of een fles champagne kan worden in zacht papier dat de contouren van de fles zal benadrukken.

Een goede optie voor het inpakken van glazen verpakkingen zijn gebreide dingen.

Om een ​​flessenhouder te maken:

  • u zou een gebreide trui moeten nemen die niet langer nuttig is en de mouwen afknipt;
  • verder is het noodzakelijk om de lengte van de fles te meten, zijn afmetingen over te brengen naar de huls, te markeren en nog eens 7-8 cm toe te voegen;
  • dan op een merkteken een mouw afsnijden van twee partijen;
  • het onderste, wijdere deel wordt dichtgenaaid, in de fles gedaan;
  • Van bovenaf zijn ze verbonden met decoratieve draden of een koord.

Daarna blijft het om de feestverpakking te versieren. Voor gebreide kleding is borduurwerk de ideale optie. Decoratief koord kan worden versierd met pailletten. Zachte pompons van verschillende kleuren zijn ook perfect voor decoratie. Flessen verpakt in witte en blauwe stoffen hoezen zien er origineel uit. Mooi lint en decoratie met kerstattributen zullen het originele cadeau aanvullen.

tips

Om de vakantie niet te vangen, is het beter om je van tevoren voor te bereiden en cadeaus te kiezen voor familieleden en vrienden. Wacht niet tot de feestdagen om boodschappen voor een cadeau te pushen. Het is beter om dit van tevoren te regelen, een geschenk te kopen en het in te pakken. Je kunt het zelfs in de winkel doen, maar meer vreugde zal een verrassing geven, die liefdevol met je eigen handen is ingepakt.

In de winkel kunt u linten en accessoires kopen voor decoratie, evenals papier van verschillende kleuren. Voor geschenken die een vrouw geven, is het beter om producten van delicate tinten te kiezen. Verpakken in roze en lila tinten ziet er geweldig uit.Mannen moeten kiezen voor inpakpapier, linten of dozen in donkere kleuren, en ook aandacht besteden aan zilveren en gouden tinten. Gelukkig nieuwjaar voor jou!

Hoe je een cadeau voor het nieuwe jaar inpakt met je eigen handen, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer