Blauwe guirlande: hoe te kiezen en waar te hangen?

Versieren met slingers kamers in het huis of straat objecten door het nieuwe jaar al lang beschouwd als een goede traditie. De keuze voor deze lichtgevende sieraden op de markt is enorm. U kunt een krans van elke configuratie, grootte en kleur kopen. Samen met veelkleurige, monochrome kerstboomversieringen zijn erg populair.

Een speciale plaats wordt ingenomen door blauwe LED-lampjes.

Selectiecriteria

Om te beslissen over de keuze van een dergelijk apparaat, Beschouw het volgende:

  • de plaats waar het is gepland om een ​​slinger te installeren - op straat of binnenshuis;
  • het principe van het apparaat;
  • draadkleur en lampvorm;
  • maten.

Slingers verschillen in het type draden. Ze komen uit rubber, siliconen en polyvinylchloride. Voor street-fit producten met rubber- en siliconendraden.Ze zijn bestand tegen vocht en vorst en werken bij temperaturen onder het vriespunt met een merkteken van vijftig graden. Binnen is het voldoende om het apparaat te gebruiken waarin een PVC-draad zit. De kleuren van de draden zijn ook anders. Ze kunnen bijvoorbeeld groen, zwart of transparant zijn.

In de uitverkoop vindt u slingers in de vorm van een koord, een gordijn (pony), netten, ijspegels, flexibele lichtbuizen (duralight).

De lengte van het product is afhankelijk van het doel waarvoor het wordt gebruikt. Als de kerstboom voor de kerstboom drie keer hoger is dan de boom. (Spraak op het snoer). Om een ​​muur of een raam in een huis te versieren, is er voldoende (1,5-2 meter lang) product. Dit zijn meestal omzoomde guirlandes. Het straatmodel kan wel een lengte hebben van 20 of 30 meter. Het hangt allemaal af van de grootte van het gebouw waar het zal worden geplaatst.

De vorm van de lamp-electrogypen kan heel verschillend zijn. Dit zijn ballen, sterren, sneeuwvlokken, klokken.

Verschillende soorten vakantie-apparaten hebben knipperopties variërend van 3 tot 20.

Hoe te kiezen

Naast het doel van het product en de artistieke intentie, in overeenstemming waarmee de keuze is gemaakt, moet bij de aankoop rekening worden gehouden met de kwaliteits- en veiligheidskwesties.U moet dergelijke dingen kopen die niet op de markt zijn, maar in een gespecialiseerde winkel waar u alle certificaten en garanties voor dergelijke producten kunt verstrekken. Wees niet verlegen om de relevante documenten van de verkoper te vragen en zorgvuldig te lezen.

Een van de belangrijkste voorkeursvoorwaarden is de aanwezigheid of afwezigheid van een brandcertificaat voor de goederen. Als er geen dergelijk document is, hoe mooi de slinger ook is, is het beter om de overname af te gelasten.

Om de beoogde slinger voor het huis of voor gebruik op straat te begrijpen, moet u zich concentreren op de IP-markering. Als de digitale aanduiding op deze indicator minder is dan 23, is dit product bedoeld voor gebruik in de kamer. Als dit getal hoger is dan dit cijfer, kan de slinger op straat worden geplaatst.

Bij het kopen is het beter om te focussen op instanties met een vermogen van niet meer dan 65 watt. Anders kan de slinger oververhit raken.

Het is beter om de voorkeur te geven aan het LED-model, omdat dit langer kan dienen dan producten met gloeilampen. Bovendien blijven, in tegenstelling tot oude producten met gewone gloeilampen, in het geval van het verbranden van één lichtgevend element in de LED-slinger, alle andere objecten werken.

Dus, bij voorkeur voor een of andere kerstboomversiering, moet worden opgemerkt dat de lengte van het snoer van de eerste gloeilamp tot de stekker minstens anderhalve meter moet zijn. Het zal een schande zijn als het snoer van de aangekochte guirlande de uitlaat niet kan bereiken.

Waar te hangen?

De blauwe guirlande met zijn koude licht kan in verschillende versies worden gebruikt. Creëer met zijn hulp een unieke sfeer in het interieur en markeer een bepaalde zone. De kerstboom in het huis is in een speciale stijl ingericht, maar meestal wordt een dergelijke decoratie gevonden op straatvoorwerpen.

Dit product geeft een grootse glans aan de etalage, de voordeur van het etablissement. De gevel van een privé-landhuis, versierd met een blauw gordijn, krijgt een feestelijk mysterie. De blauwe guirlande zorgt voor een fantastische sfeer in de winterslaaptuin. Het zal harmonieus worden gecombineerd met overlopen van witte sneeuw, als het wordt versterkt op het prieel of er bomen mee versieren.

Moderne blauwe slingers openen een enorme ruimte voor creativiteit. Het volstaat om alle technische mogelijkheden die ze bieden ten volle te benutten.

Hoe je LED-slinger met je eigen handen kunt maken, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer