Papieren handdoekhouders

Het assortiment hygiëneproducten dat mensen gebruiken, is de afgelopen decennia groter geworden. Niet de minste daarvan zijn papieren wegwerphanddoeken. Maar om ze volledig te gebruiken, moet u zorgen voor een speciaal apparaat - de houder.

Speciale functies

Handdoekhouders zijn verkrijgbaar in zeer verschillende ontwerpen, dus het is niet moeilijk om de ideale oplossing voor een bepaalde ruimte te kiezen. De voordelen van handdoeken, in vergelijking met servetten, zijn dat ze niet aan de oppervlakte blijven plakken en geen kleine stukjes achterlaten.

Eerst moet je omgaan met dergelijke subtiliteiten:

 • type materiaal;
 • bevestigingsmethode;
 • automatische of handmatige actie.

Volgens de interne structuur en het werkingsmechanisme hebben deze apparaten geen significante verschillen met de toiletpapierhouders.

In hardwarewinkels en op internet worden desktopopties het vaakst aangeboden. Het herschikken van dergelijke houders op de juiste plaats is niet moeilijk, bovendien is er aan de muur vaak geen gemakkelijke ophangpositie. Het desktop-apparaat staat harmonieus op de wasmachine en op een bescheiden plank of kast.

Maar wanneer mogelijk, zou u een muurversie moeten kiezen, het wordt als het meest geschikt beschouwd en kan overal worden geplaatst.

  Een andere manier om een ​​handdoekhouder te plaatsen, is om een ​​reling te gebruiken. Deze oplossing wordt alleen aanbevolen voor grote badkamers, omdat in een kleine ruimte een lange metalen staaf voor enig ongemak zorgt.

  Bijlagen kunnen worden gescharnierd met schroeven en pluggen. Maar als u de zuignappen gebruikt, hoeft u de muren niet te boren en wordt het ook mogelijk de houder binnen enkele minuten naar een nieuwe positie te verplaatsen.

  Gerolde papieren handdoeken worden even goed vastgehouden door de mechanismen van de drie basismaterialen.

  materialen

  Houtproducten presteren niet goed in badkamers.Zelfs de beste kwaliteit en zorgvuldig vervaardigde houders verliezen binnen ongeveer een jaar hun visuele aantrekkingskracht.

  Kunststof is goedkoper en kan in verschillende kleuren worden geverfd. - maar dit is ook eerder een tijdelijke oplossing.

  De beste optie is metaal (levensduur en kwaliteit van het werk wordt bepaald door het type metaal).

  Zwart staal, waarop een speciale beschermlaag is aangebracht, verliest na verloop van tijd zijn waardevolle kwaliteiten. Veel praktischer is het ontwerp van gepolijst roestvrij staal. Zelfs de hogere kosten zijn geen geldig bezwaar.

  Het volgende belangrijke punt om te overwegen is het type handdoeken dat wordt vastgehouden. Omdat de badkamers zelden een groot oppervlak hebben, nemen ze meestal de bladvariant. Pakketten verschillen van elkaar doordat de handdoeken erin verschillend zijn gestapeld.

  Wanneer ze vaak en in grote hoeveelheden nodig zijn, is het de moeite waard om op het roltype te focussen. In dergelijke modellen meet automatisering de lengte en geeft op het juiste moment de opdracht om met een mes te snijden.

  Af en toe zijn er houders die in staat zijn om zowel laken- als rolhanddoeken te serveren.De kosten van dergelijke mechanismen zijn groot en het is moeilijk om ze compact te noemen.

  Bij het kiezen van een geschikte aanpassing dient aandacht te worden besteed aan het ontwerp van producten.

  aanbevelingen

  Wanneer ik contact opneem met Ikea-winkels (en soortgelijke), is er een keuze tussen handmatige en automatische houders.

  De tweede ondersoort is van nature duurder, maar je kunt er het volgende mee doen:

  • zorgen voor meer capaciteit en minder vaak de rol veranderen;
  • elimineer direct contact met het papier;
  • creëer een onopvallend en romantisch ontwerp;
  • de functionaliteit vergroten en verschillende werkmodi organiseren.

   Wanneer het noodzakelijk is om volledige hygiënische veiligheid te garanderen, is het de moeite waard om hermetisch sluitende dispensers te kiezen. Let er bij het kiezen van een dispenser op dat het handig is om het papier op te zetten en eruit te halen, ongeacht of het handvat gemakkelijk roteert. Het is ook handig om rekening te houden met de grootte en configuratie (bevestigingsmiddelen in het standaardpakket). In keukens worden handdoekhouders vaak onder het bureau geplaatst en wordt de uitrollade vervangen.

   Ter verbetering van de esthetische component produceren sommige fabrikanten houders met chroom of imitatie (glanzend, mat).

   De volgende video vertelt u over het bijvullen van de dispenser voor papieren handdoeken.

   Comments
    auteur
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

   Inkomhal

   Woonkamer

   slaapkamer