Kaarsen maken en decoreren voor het nieuwe jaar

 Kaarsen maken en decoreren voor het nieuwe jaar

Het nieuwe jaar is een favoriete vakantie van veel volwassenen en kinderen. Dit is een tijd van mirakels en verrassingen, dus ik wil alles vullen met een fantastische sfeer, inclusief mijn woning. Om het huis te versieren voor de vakantie, kunt u accessoires in de winkel kopen en kunt u sieraden met uw eigen handen maken. Kaarsen zijn een van de populaire kenmerken van het nieuwe jaar en hoe je het zelf kunt maken, leren we van het artikel.

Uiterlijk geschiedenis

De gewoonte om kaarsen aan te steken tijdens het avondmaal op Nieuwjaarsdag is verdwenen sinds de tijd dat elektriciteit nog niet was uitgevonden. Ondanks de moderne overvloed aan elektrische en LED-apparaten, zijn kaarsen vaak te vinden op de feesttafel.Vaak wordt de samenstelling van vier kaarsen gebruikt als een centrale decoratie. Deze gewoonte werd overgenomen van katholieken die tijdens het vasten vóór Kerstmis één kaars per week voor een maand verlichten. Als gevolg hiervan, op het moment van de viering van de katholieke feestdag op tafel vormde een monument van vier kaarsen, die het einde van de onthouding markeert.

Naast het decoreren van je eigen huis, kun je handgemaakte kunstwerken gebruiken als een geschenk. Handgemaakte geschenk kaarsen zullen veel meer plezier brengen aan familie en vrienden.

Kenmerken van het decoreren van hoge kaarsen

Onder de kleurrijke kerstversieringen worden lange dunne kaarsen van witte kleur een harmonieuze toevoeging en brengen mysterie in de feestelijke sfeer. Bovendien zijn deze kenmerken vrij economisch.

De decor van het nieuwe jaar van dergelijke kaarsen kan worden gevarieerd. Met deze accessoires versier je een tafel of een open haard. Je kunt een eenvoudige, en tegelijkertijd originele decoratie krijgen door kerstversieringen onder aan de kaars te leggen. Bijpassende tonen, zilveren en gouden exemplaren met verschillende diameters zien er stijlvol uit.Het klatergoud van groene kleur kan een kerstboom imiteren in het vaartuig.

Goed brandende accessoires worden gecombineerd met verschillende glazen kandelaars. Als een container kunt u potten of glazen van elke grootte en vorm gebruiken, die versierd zijn met zowel de buiten- als de binnenkant. Stickers, kralen, steentjes, speciale verftekeningen, linten en kant kunnen als decor worden gebruikt. Als u verbeeldingskracht heeft, kunt u een zeer origineel item in één exemplaar maken.

Wijnglazen in de rol van kandelaars kunnen in verschillende variaties worden gebruikt. Voor de eerste methode moet een detail met een pit in het glas worden geïnstalleerd, waarbij verschillende decoratieve elementen worden geplaatst - kralen, kegels en steentjes. De tweede methode omvat de installatie van kaarsen op een omgekeerd glas op de basis. Een ander glasobject waarin je een hoge kaars kunt doen, is een fles. De lichtgevende elementen in de flessen zorgen voor een gezellige sfeer en goede verlichting op ooghoogte.

Het effect van sneeuw op het onderwerp decor herinnert u aan het weer buiten het raam. Om dit te bereiken, moet u overvloedig op de juiste plaatsen smeren met lijm en vervolgens in grof zout rollen.In plaats van zout kunt u glitter, zand van verschillende kleuren of griesmeel gebruiken.

Een met de hand gemaakte compositie met natuurlijke materialen ziet er stijlvol en laconiek uit. De details kunnen zijn conifeer takken, rowan bessen, kegels, plakjes van gedroogde vruchten. Naast het esthetische genoegen van de aanwezigheid van dergelijke artikelen op de tafel, kunnen gasten het lichte aangename aroma van de componenten voelen. In een echt New Year's mood zullen kaarsen worden gemaakt in kandelaars versierd met kaneelstokjes. Je kunt ze op lijm plakken of een rubberen band op de container plaatsen en deze één voor één op één stok aanbrengen, waarbij je de elastische band sluit met een mooi lint.

Een andere goede optie waarvoor geen toevoegingen nodig zijn - gevormde kaarsen. Beelden van Santa Claus en Snow Maiden, het symbool van het jaar op de Chinese kalender, kerstbomen en kegels zijn erg populaire attributen van thuisfeesten, vooral als kinderen aanwezig zijn bij de viering. De keuze van gekleurde kaarsen vereist een combinatie van deze in kleur met andere decoratieve items van feestelijke decoraties. De brandende kleurattributen die tot een compositie zijn samengevoegd, kunnen zowel de belangrijkste centrale versiering van de tafel worden, als zich op de eilanden bevinden.

Doe het zelf

Lange kaarsen kunnen worden gekocht in de winkel, en je kunt jezelf maken. Koop hiervoor een speciaal formulier voor het maken van kaarsen en een eenvoudig attribuut in de vorm van een kegel kan zonder dit worden gemaakt. Om dit te doen, moet u de kaarsuiteinden van de gebruikte kaarsen nemen, of voorzichtig het geheel in stukken breken en tegelijkertijd voorzichtig de pit verwijderen. Dan moet u een waterbad bereiden uit een grote pan en een kleinere bak en de paraffinestukjes daar smelten. Voor de vervaardiging van kleurattributen in de hoedanigheid zou waskrijtjes van de gewenste kleur moeten worden toegevoegd, geplet met een rasp.

Om gelijkmatig verdeeld te kleuren, is het noodzakelijk om de inhoud te mengen. Terwijl de paraffine smelt, moet je een dik vel papier, bijvoorbeeld een blad uit een tijdschrift, pakken en er een kegel van maken. Leid de kous er doorheen en bevestig het in de scherpe basis van de kegel op minimaal een centimeter van het begin van het touw, aan de andere kant bevestig je de pit met een lucifer of een tandenstoker in het midden van het gat.

Dat de kegel niet draaide, is het noodzakelijk om het te repareren met behulp van plakband. Het is ook de moeite waard om het te bevestigen, zodat het niet kantelt tijdens het gieten en stollen.De gesmolten paraffine wordt portiegewijs in de batch gegoten, waarbij de vorige laag enigszins wordt afgekoeld. De toekomstige kaars blijft in deze positie totdat hij stolt. Op de afgewerkte ambachten kunnen onregelmatigheden voorkomen, die gemakkelijk met een haardroger kunnen worden verwijderd.

Feestelijke tafeldecoratie

Magisch en tegelijkertijd compact ziet het Nieuwjaarsdecor van de kaarsentabletten op de feesttafel eruit. Een beetje fantasie - en het originele ontwerp van de kaars is klaar. De beste optie zou zijn de kandelaars met gleuven in de vorm van vakantiefoto's. Je kunt zelf voor de kaars gaan staan ​​door gaten in de blik te maken. Zo'n attribuut met het effect van de sterrenhemel zal elk feest versieren.

De glinsterende decoratie van de tafel is een samenstelling van verschillende tabletten op een schaal of platte schaal., versierd met kralen en steentjes, kerstballen en decoratieve steentjes. Gamma voor een dergelijke compositie is beter om te kiezen binnen de feestkleuren - metallic tinten, rode en groene tinten. Het gebruik van natuurlijke materialen in de geest van de nieuwjaarsvakantie is niet alleen geschikt voor grote gelegenheden, maar ook voor theekaarsen.Alleen in het geval van kleine maten moeten extra kandelaars worden gebruikt om de brandveiligheid te waarborgen.

Interessante items worden verkregen uit gewone glazen potten. Binnenin kan worden gevouwen als delen van natuurlijke oorsprong: kegels, bessen, bladeren, takken en kerstversieringen. Om dierbaren die aan de tafel zijn verzameld echt te verrassen, kun je hangende structuren voor kaarsen maken. Hangend over de tafel en in de hoeken van de kamer, geven ze de kamer plechtigheid.

We gebruiken decoupage

Een van de meest populaire en originele technieken voor het versieren van niet alleen kaarsen, maar ook andere items is decoupage. Deze term wordt opgevat als een methode voor het decoreren van verschillende interieurartikelen door er een patroon, ornament of motief aan te bevestigen en verder te bevestigen. Decoupage is ook geschikt voor beginners, als je de opeenvolgende acties zorgvuldig bestudeert.

Om een ​​kaars in een dergelijke techniek te maken, moet je de nodige materialen voorbereiden. Het belangrijkste is om een ​​kaars te kiezen die gemaakt is door moderne technologie, die bij het branden geen vlekjes op de zijkanten vormt.Je moet ook pick-up een drielaags doek met Kerst patroon in overeenstemming met de grootte van de kaars, schaar en tracing papier, doek van badstof, de contouren van de tekening, potlood zonder hoeken en normaal haar.

Eerst moet je beslissen of het hele servet wordt bevestigd of alleen een tekening erop. Bijgevolg de snede gewenste optie, daarna uit alleen maandverband bovenvel. Maak het aan de kaars met een potlood en eventueel voorzichtig op de doek om de kaars. Dan moet je calqueerpapier snijden van enkele centimeters groter dan de kaars in de singel. Een kaars met een servet moet worden omwikkeld met calqueerpapier en stevig in één positie worden bevestigd. Voor verdere manipulatie is het beter om de keuken tack te zetten, om te voorkomen dat je hand verbranden. U moet een haardroger op te nemen en blaas ze allemaal aan het oppervlak van de tekening totdat de paraffine verzadigd tracing. Dan moet u de haardroger uitschakelen, ongeveer een minuut wachten en voorzichtig het calqueerpapier verwijderen.

Als het beeld nodig is om de bovenste of onderste deel van de kaars te buigen, kan het worden gedaan met behulp van een verwarmde lepel in brand. Om onregelmatigheden te elimineren, moet u met een badstof schoffel over het oppervlak lopen.

Wanneer de afbeelding is geplakt, kunt u doorgaan naar de inrichting. Met was of acrylcontouren is het noodzakelijk om accenten in het beeld te plaatsen, waarbij sommige elementen worden benadrukt. Ook kun je met hun hulp een inscriptie maken en sneeuwvlokken tekenen.

Hoe maak je decoupage kerstkaarsen, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer