Vykatny banken zonder armleuningen

Gestoffeerde meubels zijn een zeer belangrijk integraal arrangement van woonkamers, slaapkamers en kinderkamers. De zachte bank is niet alleen een decoratie van de kamer, maar kan ook als een extra bed worden gebruikt. Uitrollen van banken zonder armleuningen trekt de aandacht met een eenvoudig en betrouwbaar ontwerp.

Functies en voordelen

Banken zonder armleuningen worden gekenmerkt door een mooie uitstraling. Door de afwezigheid van armleuningen kunt u ruimte in de kamer besparen. Vykatnogo-type modellen zijn ideaal voor het creëren van een comfortabele en ruime ligplaats.

Belangrijkste voordelen:

 • Kleine afmetingen - in opgevouwen toestand neemt een uitrolbank zonder armleuningen een minimum aan vrije ruimte in beslag. Als het moet worden gebruikt om te slapen, kan het gemakkelijk worden omgezet in een comfortabele slaapplaats.
 • Breed bereik - banken met het vykatny-mechanisme worden gepresenteerd door de grote en kleine maten. Ze kunnen zowel single als dubbel zijn. Afhankelijk van persoonlijke voorkeuren, kunt u een zacht of hard model kiezen.
 • Prachtig ontwerp - Moderne modellen kunnen worden gebruikt om kamers in verschillende stijlrichtingen te decoreren. Ze kunnen worden gebruikt als het belangrijkste element van de interne leefruimte.
 • Duurzaamheid en betrouwbaarheid - banken zijn gemaakt van duurzame materialen en het transformatiemechanisme vanwege het gebruiksgemak is bijna niet te doorbreken.
 • Betaalbare prijs - fabrikanten bieden modellen tegen verschillende prijzen, zodat elke koper een optie kan kiezen die afhankelijk is van het niveau van het inkomen.
 • relevantie - voor elke kamer vindt u een comfortabele bank. Voor de keuken kunt u bijvoorbeeld een hoekoptie ophalen met een uitrolmechanisme.

Naast vele voordelen hebben banken zonder armleuningen ook enkele nadelen:

 • Laag niveau - de ligplaats is meestal laag, en als deze niet gewend is, kan dit ongemak veroorzaken.
 • Niveauverschillen - wanneer de bank is uitgeklapt, bestaat deze uit meerdere blokken, aan de voegen waarvan zich enkele onregelmatigheden voordoen. Een gevoelig persoon kan niet comfortabel slapen op zo'n bank.
 • Kleine opbergdoos - compacte modellen bevatten meestal een kleine doos, zodat ze niet veel dingen kunnen accommoderen of slaapkleding kunnen dragen.

model

Moderne fabrikanten bieden een breed scala aan banken zonder armleuningen met uittrekmechanismen. Onder het brede scala van modellen zijn er dergelijke variëteiten:

 • Directe modellen zijn meestal vykatnymi voorwaarts. Ze worden meestal langs de muur geplaatst. Ze worden met behulp van rollen naar voren geschoven en in een rechte lijn tussen haakjes geplaatst.
 • Hoekbanken worden gepresenteerd in de vorm van zachte hoeken. Ze worden vaak gekocht voor decoratie van de keuken of eetkamer. Bij de hoekmodellen is het schuifgedeelte langer en in het korte gedeelte bevindt zich een la voor het opbergen van verschillende artikelen of linnengoed.
 • Banken met twee linnen laden kunnen slaapaccessoires accommoderen. De laden bevinden zich meestal onder het korte gedeelte.

afmeting

Het is vrij moeilijk in de ruime winkels die meubels verkopen, de grootte van de bank goed beoordelen.Je moet geen bank "met het oog" krijgen, je moet op de grootte letten.

Voor een ruime kamer geschikte zachte bank in standaardmaten. De hoogte van de rugleuning moet van 35 tot 48 cm zijn, in welk geval u comfortabel op de bank kunt zitten. De totale hoogte van het model moet ongeveer 90 tot 100 cm bedragen.Ingevouwen moet de breedte van de bank ongeveer overeenkomen met de hoogte. De diepte van de modellen hangt vooral af van het uittrekbare mechanisme.

Kleine banken worden meestal gekozen voor de kinderkamer. Ze hebben meestal een lengte van 160 tot 180 cm. Als het product vanuit de muur wordt omgezet in slaap, is de beddiepte 170 tot 210 cm. Als de bank langs de wand wordt uitgevouwen, mag het product niet langer zijn dan 150 cm.

Dubbele modellen hebben meestal een lengte van 150 tot 180 cm. Deze optie is perfect voor decoratie van kleine woonkamers of slaapkamers. De lengte van een ligplaats is meestal 190 tot 210 cm. Rechte banken, ontworpen voor drie personen, behoren tot de grootste in de lijn van uittrekbare modellen zonder armleuningen. Hun lengte varieert van 2 tot 2,5 meter. In elkaar gezet, heeft deze bank een breedte van 140 cm.

Voor een comfortabele accommodatie van een groot aantal mensen, is een hoekmodel, waarvan de lengte groter is dan 2,5 meter, ideaal. Deze optie wordt meestal gekocht voor ruime woonkamers. Voor kleine rechthoekige kamers is het beter om een ​​smalle bank te vinden, omdat deze een vrije doorgang laat en zich niet zal bemoeien bij het verplaatsen door de kamer. Zulke modellen kunnen een breedte hebben van 120 tot 130 cm.

Als de winkels geen uitschuifbare bank hebben zonder armleuningen met geschikte afmetingen, dan kunt u een te bestellen model bestellen, terwijl u de mogelijkheid heeft om een ​​transformatiemechanisme, stoffering en, uiteraard, de afmetingen van het product te kiezen.

Tips om te kiezen

Let bij het kiezen van een bank op de volgende nuances:

 • Uitrolbank zonder armleuningen kan in opgevouwen vorm worden gebruikt. Dergelijke modellen hebben meestal een extra laag die zich onder de stoel verbergt, indien nodig kan deze naar voren worden geschoven. Zodat er tussen de delen van de bank geen hoogteverschillen zijn, vullen fabrikanten van gestoffeerde meubels vaak modellen met zachte kussens aan.
 • Bij het kiezen van een bank moet je op de vorm letten, want de keuze van vandaag is vrij groot. Vergeet niet dat de oorspronkelijke vorm van het product niet altijd het gemak en comfort garandeert.
 • Voordat u gestoffeerde meubels koopt, moet u de plaats bepalen waar deze zich bevindt. Hiermee kunt u een bank met de gewenste afmetingen kiezen. Als u een bank zonder armleuningen in een hoek van de kamer wilt plaatsen, moet u de hoekoptie kopen.
 • Compacte modellen zonder armleuningen vanwege hun veelzijdigheid zijn erg populair. Het is geschikt voor zowel kleine als ruime kamers. Vergeet de fabrieksgarantie niet, want de garantieperiode voor kwaliteits- en betrouwbare banken is minimaal 1,5 jaar.

Je kunt alles leren over het gemak van dit ontwerp uit de onderstaande video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer