Sofa bank met een doos voor linnen

Om ruimte te besparen en het interieur van de kamer te versieren, is een bankstel met linnengoed een goede keuze. Het neemt niet veel ruimte in beslag en stelt u in staat om slaapaccessoires comfortabel te vouwen. Moderne fabrikanten bieden luxe opties die passen in de verschillende interieurs van woonkamers, slaapkamers en kinderkamers.

Speciale functies

In Europese landen worden alle soorten sofa's bank genoemd, maar in ons land betekent deze term een ​​soort gestoffeerd meubilair, dat bepaalde verschillen vertoont:

 • brede stoel;
 • de rugleuning en armleuningen bevinden zich op hetzelfde niveau;
 • zachte rug;
 • duurzaam en zelfs matras.

Aanvankelijk verfraaide de bank de huizen van de elite van de maatschappij en werd gebruikt voor overdag rust. Voor de productie van het frame gebruikte dure houtsoorten.Bij het kiezen van stoffering, zijde of brokaat had de voorkeur. Gladde kussens van duurzaam materiaal en paardenhaar en vulling van schapenwol vullen dit meubel perfect aan.

Tegenwoordig creëren ontwerpers verbluffende modellen die de onderscheidende eigenschappen van een bank en een sofa combineren. Mooie opties kunnen worden gebruikt voor het versieren van slaapkamers, kinderkamers en woonkamers.

De sofa-bank kan armleuningen hebben of zonder zijn. De keuzemogelijkheid is individueel.

Het model met een doos voor linnen is handig, omdat u hiermee verschillende beddengoed of kleding kunt regelen. Dit model wordt niet alleen gebruikt als rustplaats, maar ook als ladekast.

Belangrijkste voordelen:

 • Dankzij de ergonomie bankontwerpen kunnen het bruikbare oppervlak van de kamer vergroten.
 • Handige en comfortabele slaapplaats.
 • Praktisch van het product ligt in het feit dat het zowel voor rust als voor nachtrust kan worden gebruikt.
 • Handig transformatiesysteem garandeert duurzaamheid en betrouwbaarheid van het ontwerp.

model

Moderne fabrikanten van gestoffeerde meubels bieden luxe en comfortabele banken, banken met een lade voor het opbergen van kleding, omdat deze modellen veel vraag naar zijn.

De poef is uitgerust met een intrekbare lade, die werkt door de aanwezigheid van een speciaal rolmechanisme. Het kan gemakkelijk worden afgebroken om een ​​bed te regelen. Het is voldoende om aan de stoffen handgreep te trekken om bij de linnen doos te komen. Gewoonlijk heeft een poef in gevouwen toestand een hoogte groter dan in de uitgevouwen positie. Omdat de rugleuning en armleuningen zijn bevestigd, wordt het bed gekenmerkt door comfort en gemak.

Een ander type Eurosof is een moderne oplossing voor een bankstel. Ze worden gekenmerkt door functionaliteit, omdat ze kunnen worden gebruikt voor een volledige nachtrust en overdag eenvoudig kunnen worden omgezet in een compacte en elegante bank.

Om de euro te ontleden, drukt u gewoon op de rand van het frame van de rugleuning van boven naar beneden. Het vouwmechanisme wordt gekenmerkt door duurzaamheid en duurzaamheid. Een dergelijk model wordt de ideale keuze voor smalle slaapkamers of kinderkamers.

Ontwerpers bieden mooie en elegante modellen die zijn ontworpen voor een of twee personen. Dubbele bank is ideaal voor de decoratie van slaapkamers van kleine afmetingen.

Tips om te kiezen

Om een ​​slaapbank met een linnen box lange tijd te laten dienen en ook zijn oorspronkelijke, aantrekkelijke uiterlijk niet te verliezen, moet u een paar tips volgen bij het kiezen:

 • Eerst moet je nadenken over waar de bank zal staan. Het is beter om zelfs een tekening te tekenen om de grootte van de kamer weer te geven en de gewenste grootte van gestoffeerde meubels te berekenen.
 • Het zou de functie van de bank-bank moeten bepalen. Het wordt gebruikt voor de dagelijkse slaap of als gast. Het is noodzakelijk van tevoren te weten wie er op zal slapen - een kind of een volwassene. De selectie van het transformatiemechanisme hangt hiervan af.
 • PAlvorens te kopen is het de moeite waard om het transformatiemechanisme te proberen, hoe het werkt. Metalen onderdelen mogen niet dikker zijn dan drie millimeter en ook veilig met elkaar zijn verbonden.
 • De bank is het proberen waard "voor het gemak" - je moet erop gaan zitten of liggen. Op deze manier kunt u de dichtheid van de opvuller schatten.
 • De bank mag geen onaangename geluiden maken. Squeaks geven aan dat het frame van het product slecht is gelijmd.
 • Het is noodzakelijk om de nauwkeurigheid en gelijkmatigheid van de naden te overwegen, omdat alles perfect moet zijn. Ongelijke naden, uitstekende draden wijzen op een lage kwaliteit gestoffeerd meubilair,dus het zal niet lang duren.
 • Een goede fabrikant geeft een garantie voor gestoffeerd meubilair voor meer dan anderhalf jaar. Als het bedrijf een dergelijke periode niet kan bieden, moet u deze bank niet kopen.
 • Een opbergvak voor de was moet netjes en ruim zijn. Om dit te bereiken, hoeft u niet veel moeite te doen. Lichtheid en gemak is een van de belangrijkste criteria.
 • Zalen van Economy Class moeten betrouwbaar en praktisch zijn. Lage kosten mogen de kwaliteit van gestoffeerde meubels niet beïnvloeden.

Mooie foto's van de bank in het interieur

 • Kleur bank bordeaux past perfect in een moderne slaapkamer of kinderkamer. Rode kussens geven de model-charme. Het transformatiemechanisme maakt het gemakkelijk om van een bank een comfortabel eenpersoonsbed te maken. In een compacte doos kunt u het beddengoed of de spullen gemakkelijk plaatsen.
 • Het heldere accent van de woonkamer in moderne stijl zal zijn sneeuwwitte slaapbank met een zwart frame. De combinatie van wit en zwart ziet er elegant en luxueus uit. Het delicate ornament op de bankbekleding geeft het product een bepaalde charme en zachtheid.
 • Voor het decoreren van het interieur van de kamer, gemaakt in zachte pastelkleuren, de perfecte moderne sofa bank ingericht met luxe bloemen. Bekleding geeft perfect de textuur van jute weer. Bloemenprint op het kussen fungeert als de belangrijkste decoratie van de grijze bank.
 • Verbetering van het interieur van de kinderkamer zal helpen elegant sofa van paarse kleur, versierd met grappige foto's van het sprookje "Alice in Wonderland". Dit model zal je baby zeker leuk vinden. Aangename kleurenoplossingen dragen bij aan een gezellige sfeer in de kinderkamer.

Ook een volledige bespreking van de bank-sofa met een doos voor linnen is te vinden in deze video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer