Banken met het accordeonmechanisme op een metalen frame

Elke persoon droomt van een handig en comfortabel gestoffeerd meubilair. De meeste moderne modellen hebben verschillende vouwmechanismen, waardoor de bank kan worden gebruikt om te slapen. Het is erg belangrijk dat het ontwerp van de bank duurzaam was en dat het mechanisme zelf geen overlast opleverde bij het opvouwen. De bank op het metalen frame met het accordeonmechanisme heeft dergelijke kenmerken.

Functies en voordelen

De bank heeft de accordeon een aantal kenmerken en voordelen. Een metalen frame, een betrouwbaar transformatiemechanisme, een comfortabele slaapplaats bij het ontvouwen en compacte afmetingen in gevouwen toestand onderscheiden dit model onder andere.

De aanwezigheid van een metalen frame biedt het product een langere levensduur, omdat de legeringen in de metalen onderdelen ze beter bestand maken tegen vervormingsprocessen. Het frame zelf wordt in de regel behandeld met een speciale samenstelling die de ontwikkeling van corrosie voorkomt.

Bovendien heeft de bank op het metalen frame een zeer duurzaam en handig transformatiemechanisme, dat de naam "accordeon" kreeg vanwege een muziekinstrument met dezelfde naam, of beter gezegd, identiek aan het werkprincipe. Om van de bank een comfortabel bed te maken, hoeft u alleen maar de stoel naar voren te trekken en een vlak oppervlak om te slapen klaar. Het compacte formaat van de opgevouwen toestand wordt bereikt dankzij het speciale ontwerp van deze geweldige sofa. De stoel bestaat, net als bij andere modellen, uit één deel, maar het ontwerp van de achterkant is iets anders dan de gebruikelijke exemplaren: het is in twee delen gebouwd.

In de geassembleerde staat vouwt de rug zich dubbel en bij ontbinding sluiten de twee helften met elkaar en met het derde deel een perfect vlak oppervlak zonder druppels en onregelmatigheden.

types

Er zijn verschillende soorten banken met accordeon-transformatiemechanisme. In vorm zijn ze recht en hoekig, en in de aanwezigheid van verschillende toevoegingen: met armleuningen, zonder hen, met een doos voor linnen.

Hoek optie Het zal leuk zijn om in de woonkamer te kijken en, indien nodig, kan het gemakkelijk worden omgezet in een brede kooi.

Directe optie Dankzij het compacte formaat past het perfect in een kleine ruimte en dankzij een betrouwbaar accordeonmechanisme dat zelfs door een kind kan worden bediend, kan het in de kinderkamer worden geïnstalleerd. De aanwezigheid van een dergelijke bank bespaart veel geld dat zou gaan om een ​​bed te kopen. Bovendien ruimt dit product de ruimte in een kleine ruimte niet op, vooral als het model geen armleuningen heeft. Hun afwezigheid bevordert het vrije verkeer in een kleine kamer. De doos voor linnen is praktisch aanwezig in alle opties van banken.

Dankzij zijn aanwezigheid is het mogelijk om beddengoed te plaatsen.

afmeting

Een dergelijke bank in gevouwen toestand heeft in de regel een zeer kleine afmeting, afhankelijk van de afmeting van de metalen structuur. Bij het ontvouwen kan een bed een lengte van 200 cm bereiken, wat vooral handig is voor lange mensen, omdat standaardmeubels niet altijd geschikt zijn voor dergelijke mensen.

De breedte van de bank met een accordeonmechanisme staat in directe verhouding tot de lengte van het product in de gemonteerde toestand en is niet langer dan 180 cm. Met deze breedte kunt u comfortabel twee mensen huisvesten.Kleine exemplaren hebben een breedte van slechts 120 cm. Deze maat is perfect voor een kinderkamer.

materialen

Elk model van gestoffeerd meubilair bestaat uit een frame, rugleuning en stoelvullers en meubelstof.

Het metalen frame van de bank is voorzien van houten spijlen van een bepaalde dikte. Deze parallelle elementen zijn in de regel van beukenhout gemaakt. Bars worden lamellen genoemd, de afstand tussen hen beïnvloedt de mate van orthopedisch effect. Deze lamellen, gebogen onder 15 graden, zijn bijna niet te breken. Ze vormen een vrij sterke verende basis waarop een matras wordt gelegd met verschillende soorten moderne vulstoffen.

De meest gebruikelijke vulstof voor een matras is polyurethaanschuim.

Dit materiaal heeft veel voordelen. Het is veerkrachtig, veerkrachtig en duurzaam. Dit hypoallergene materiaal is in staat om comfortabele omstandigheden te bieden voor slaap en rust. De dichtheid van dit materiaal beïnvloedt de mate van stijfheid van de matras.

Het gebruik van polyurethaanschuim als een onafhankelijke vulstof elimineert piepen en geluiden tijdens het gebruik. Een bekleding gemaakt van meubelstof wordt gedragen op polyurethaanschuim, in de regel is het uitneembaar en voorzien van ritsen voor het gemak. Aan de binnenkant is de bekleding gewatteerd met polyester en voeringstof. Verwijderbaarheid dekt vergemakkelijkt de zorg voor meubels.

Hoe te kiezen?

Om de juiste sofa op het metalen frame met het accordeonmechanisme te kiezen, moet u rekening houden met sommige nuances en aandacht besteden aan de componenten. U moet beginnen met het bepalen van de maat. Het is noodzakelijk om zowel de breedte als de lengte van het product in de ongevouwen toestand te beschouwen. De breedte kan overeenkomstig uw wensen worden gekozen, maar de lengte die resulteert uit de lay-out varieert in de regel van 180 tot 200 cm en neemt een aanzienlijke plaats in de ruimte in.

Als u een kopie van de juiste grootte kiest, moet u letten op het mechanisme dat zowel in Rusland als in China kan worden geproduceerd. De meest duurzame en duurzame - binnenlandse kopie. Bovendien moet het metaal waarvan het frame is gemaakt duurzaam zijn en zonder beschadiging met de minste hoeveelheid verbindingen, moeten de wielen van het mechanisme rubberen blokken hebben.

Na het inspecteren van het mechanisme, moeten de opvulling en matrasbeschermer worden geïnspecteerd. Als vuller gebruiken veel fabrikanten PPU van verschillende dichtheid en dikte. De optimale dikte moet 10 cm zijn en de dichtheid kan experimenteel worden gecontroleerd. Om dit te doen, druk op de matras, de hand mag de onderkant van de bank niet bereiken. De hoes van de matras moet afneembaar zijn, hiervoor is de bliksem erin genaaid.

De kleur en het type stof waaruit de omslag is gemaakt, moet u kiezen uit een catalogus op basis van uw wensen en voorkeuren. Het moet synthetische vezels bevatten, die de levensduur van de hoes aanzienlijk verlengen en krimp tijdens het wassen voorkomen.

Als u alle regels volgt bij het kiezen van een sofa op een metalen frame, dan zal hij u meer dan een dozijn jaar van dienst zijn vanwege de hoge prestaties.

Je leert meer over de banken met het mechanisme "Accordeon" op het metalen frame uit de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer