Zitbanken "Pinskdrev"

 Pinskdrev banken

In verschillende fabrieken die meubels voor het huis produceren, is navigeren erg moeilijk. Ze bieden allemaal kortingen, allemaal claimen ze meubels van hoge kwaliteit te produceren en deze snel in het appartement zelf af te leveren. Bepalen wie de waarheid spreekt en wie het verbergt, is niet gemakkelijk voor de consument. Experts raden aan om beproefde fabrieken te kiezen. Een van deze is het Wit-Russische bedrijf Pinskdrev. Dit artikel bespreekt de voor- en nadelen van zijn banken, evenals een overzicht van de populairste modellen.

Speciale functies

Pinskdrev Holding is een van de leiders in zijn houtbewerkingssegment. Hij werkt sinds 1880 in Wit-Rusland. Het meubilair wordt geproduceerd sinds 1959.In de loop van de decennia zijn de namen en vormen van eigendom veranderd, maar de verantwoordelijke houding tegenover de geproduceerde goederen is onveranderd gebleven. Tegenwoordig is de fabriek een van de grootste in Europa. De productie is uitgerust met de modernste technologieën uit Duitsland, Zwitserland, Italië, Spanje en Finland.

Kwaliteitscontrole vindt plaats in elke fase van de productie van banken. Collecties worden jaarlijks bijgewerkt, omdat ontwerpers proberen de laatste trends op het gebied van wereldmode in de meubelindustrie bij te houden.

Het belangrijkste kenmerk van gestoffeerd meubilair van de Wit-Russische fabriek "Pinskdrev" is de paradoxale correlatie "elitarisme tegen betaalbare prijzen". Presentabele en mooie banken met uitstekende kenmerken worden verkocht tegen prijzen die betaalbaar zijn voor de meeste kopers met zeer verschillende inkomens.

Het bedrijf heeft duidelijk gedefinieerde prioriteiten. Meubilair is alleen gemaakt van milieuvriendelijke materialen, fabrikanten proberen een maximum aan natuurlijke stoffen, leer, hout te gebruiken. De accessoires, die opvallen door uitstekende kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid, verdienen ook aandacht.

Het is opmerkelijk dat de door de fabrikant gestelde garantieperiode 18 maanden is, terwijl de meeste fabrieken geen garantieperiode van meer dan een jaar kunnen bieden. Dit voordeel is zeer aantrekkelijk voor consumenten.

Een ander voordeel van de fabrikant is een ontwikkeld netwerk van representatieve kantoren in Rusland, landen van het voormalige GOS, in Europa. Levering wordt in bijna alle regio's van ons land uitgevoerd en hoeft daarom nergens heen voor de bestelde bank.

species

"Pinskdrev" produceert banken met verschillende doelen, afmetingen en modellen. Tot op heden kan de fabriek ongeveer een dozijn hoekbankbanken aanbieden voor de dagelijkse slaap. Ze zijn uitgerust met verschillende transformatiemechanismen. Alle modellen ("Helene", "Athena", "Arena" en anderen) zijn optimaal aangepast voor nachtrust. Ze zijn comfortabel, matig zacht, orthopedisch.

Als u in de woonkamer of slaapkamer een driezitsbank wilt plaatsen, dan is het het beste om een ​​liniaal van het totale meubilair te overwegen, de beste vertegenwoordigers worden beschouwd als de Ricci en Michael-modellen. Dit zijn banken die zijn aangelegd met behulp van een klassiek mechanisme - "boek".

Sommige drievoudige banken zijn uitgerust met een of twee tafels. Voor de dagelijkse slaap zijn ze ook het meest geschikt. In deze collectie vindt u meubels voor bijna elk interieur.

Een hightech appartement kan worden ingericht met lederen Chesterfield-triple en een klassieke kamer met een Luigi-driepersoonskamer.

Directe dubbele en driedubbele banken en fauteuils kunnen tegen concurrerende prijzen worden gekocht als onderdeel van gestoffeerde meubelsets. De klassieke Canon 1 bank met twee fauteuils kan worden gekocht voor slechts 24.000 roebel, en de Isabelle 2-klasset, die een luxe driedelige leren bank en een niet minder elegante fauteuil omvat, kost iets meer dan 125 duizend. Elke koper kan een beschikbare optie kiezen.

Een klein appartement zal worden ingericht met meubilair van een klein formaat van Wit-Russische fabrikanten. Hieraan kunnen tal van Ottomanen, krukken, keukenhoeken en banken worden toegeschreven. Niet alleen tal van designer vondsten zijn aantrekkelijk bij het maken van kleine modellen, maar ook hun prijs. Ottomaanse "Vilia 1" met twee kussens kost slechts 17.500 roebel.

Populaire modellen

Onder de populaire modellen die het vaakst door Russische consumenten worden gekozen, zijn er verschillende banken:

"Matisse"

Dit is een hoekbank, die verkrijgbaar is in drie versies.Er is een modulair "Matisse", met een teek-klink mechanisme en een capaciteit voor beddengoed. De bank zelf heeft een ligplaats van 2100 mm en een breedte van 1480 mm. De kosten van het model zijn ongeveer 72 duizend roebel.

"Matisse" in een duurdere versie heeft een aanzienlijke omvang. De lengte is meer dan 3 meter, terwijl het vorige model kleiner is. Om deze reden is deze versie van de Matisse niet langer geclassificeerd als een triple, maar als een vierzitsbank. De kosten zijn van 92 duizend roebel.

"Matisse" in de derde versie is de duurste van deze serie, de kosten liggen boven de 116 duizend roebel. Maar het is de grootste: lengte - 3400 mm, breedte - 1960 mm. Het is niet van toepassing op haakse of linkshoekige varianten, zoals de vorige twee modellen. Zo'n product vult twee hoeken tegelijk.

Vijf zitplaatsen zullen een uitstekend toevluchtsoord zijn voor een groot bedrijf dat zich in de woonkamer zal verzamelen, en de lengte van de ligplaats (bijna 3 meter) en de breedte (1480 mm) maken deze bank tot een uitstekende optie voor een goede dagelijkse slaap.

In alle drie de versies is Matisse uitgerust met brede armleuningen, planken, hoogwaardige houten poten, bekleed met een doek.

"Weimar

Dit is een grote hoekbank, gemaakt in de moderne jeugdstijl. De breedte is 1660 mm en de lengte is 3320 mm. Het mechanisme - "euroboek".Door het plaatsen van de hoek is niet links of rechts gebonden, het is universeel.

De bank is niet modulair. Het is ontworpen voor woonkamers, omdat het 6 zitplaatsen heeft en voor constante slaap. Het biedt gemakkelijk plaats aan twee volwassenen om te ontspannen. De armleuningen zijn zacht, zeer comfortabel. Inbegrepen - grote en kleine kussens, gemaakt in dezelfde stijl. De kosten van een bank bedragen ongeveer 60 duizend roebel.

"Nicole"

Dit is een rechte bank, zeer geavanceerd, opmerkelijk geschikt voor romantici, op stijlvolle benen. Het behoort tot de categorie triple, maar kan niet bogen op grote dimensies. De lengte is 2500 mm, breedte - 1020 mm.

De bank is niet getransformeerd. Het kan in verschillende kleuren worden gekocht, met en zonder kussens. In de set op de bank kun je de stoel "Nicole" pakken, gemaakt in dezelfde stijl. De kosten van een bank - van 68 duizend roebel.

"Carolina"

Dit is een hoekige bank met een lengte van meer dan 3700 mm. Het is niet modulair. De klassieke stijl waarin dit model is gemaakt, past gemakkelijk in verschillende interieurs, waaronder kantoren. Aantal bedden - 2, zitplaatsen - 5. Inbegrepen zijn kussens. De kosten van het model zijn van 91 duizend roebel.

"Uno"

Dit is een rechte kleine bank voor de woonkamer, kinderkamer. De lengte is 2350 mm, breedte - 1090 mm. Het hoort bij de driezits bank-transformatoren. Het tick-to-tack mechanisme is bekleed met een zachte, aangename stof. De zijkanten zijn afneembaar.

De kosten van een bank - van 68 duizend roebel. Bij het model kunt u een stoel oppakken, gemaakt in dezelfde stijl.

"Safari"

Dit is een hoekbank met een poef in de jeugdstijl. De lengte is 2630 mm, breedte - 1800 mm. Het transformatiemechanisme is "dolfijn". De achterkant is gemaakt van flexibel polyurethaanschuim. Deze bank beschouwt het dubbele. Kussens in een set gaan niet, ze kunnen afzonderlijk worden besteld. De kosten bedragen ongeveer 65 duizend roebel.

afmeting

De bestaande internationale normen voor de grootte van sofa's verplichten fabrikanten om te voldoen aan bepaalde verhoudingen in de productie van meubels, waardoor het voor consumenten gemakkelijker wordt om het hoofdthema te bepalen - staat het model dat u bevalt in de juiste kamer of past het?

  1. Hoekbanken - de grootste van hun "broers". Om comfortabel te kunnen slapen, moet de bank een ligplaats hebben in een verhouding van lengte en breedte van minimaal 195 × 140 cm. Grote en stevige "zwaargewichten" hebben bijna altijd een lengte van meer dan 3 meter.
  2. Rechte banken Het is veel gemakkelijker om te kiezen, omdat je niet hoeft te proberen je voor te stellen hoe de zijmodules zullen staan, denk erover na of de hoek van de bank het raam zal sluiten. Houd hier echter rekening met de grootte van de armleuningen, die parallel dienen als steunen en tafels. Rechte banken van "Pinskdreva" voldoen volledig aan internationale maatstaven, de minimale afmetingen van de ligplaats voor de meeste modellen liggen tussen 130-140 cm in de breedte en 190-200 cm in lengte.
  3. Kleine banken, vouwbedden, Ottomanen hebben ook hun eigen ingestelde parameters, die fabrikanten strikt volgen. Een lengte van 190-200 cm en een breedte van 130-140 cm zijn de minimumwaarden voor een opklapbed.

materialen

De Wit-Russische fabriek Pinskdrev maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Elke bank heeft certificaten die niet alleen de kwaliteit van het eindproduct bevestigen, maar ook de kwaliteitskenmerken van alle gebruikte materialen om het te maken.

Voor frames en modules worden gebruikt massief hout, spaanplaat, multiplex, spaanplaat, vezelplaat. Voor bekleding - een verscheidenheid aan stoffen: velours, jacquard, chenille, kudde. Wit-Russische leren banken en meubels met bekleding zijn erg gewild.kunstleer. Veel modellen van de Pinskdrev-fabriek combineren met succes lederen elementen met stoffen bekleding.

beoordelingen

Veel gebruikers raden banken aan van deze fabrikant. Meubels van hoge kwaliteit worden opgemerkt, betaalbare prijzen maken mensen blij en de kwaliteit van de accessoires is gescheiden. Handgrepen van linnen dozen vallen niet weg, de transformatiemechanismen zijn betrouwbaar, ze dienen lange tijd. De banken van deze Wit-Russische fabriek zijn volgens internetgebruikers eenvoudig in te klappen en te vouwen.

Degenen die het meubilair van deze fabrikant alleen hebben gemonteerd met hun eigen handen, merken op dat alles goed is gedaan, hardware met fittingen wordt door de fabriek als geheel gepresenteerd - en zelfs met een marge.

Het meubilair is verrassend duurzaam. Zelfs gelakte onderdelen, die meestal krassen vertonen, blijven na 10 jaar intact.

De algemene beoordeling van de banken "Pinskdrev" is 5 van de 5. De bruikbaarheid met kwaliteit wordt ook op dezelfde manier geëvalueerd. 4 van de 5 gebruikers geven voor de kosten. Het is duidelijk dat mensen goedkoper willen, maar er zijn geen alternatieven in termen van de combinatie van prijs en kwaliteit.

Je kunt nog meer modellen van de Pinskdrev-banken zien in de onderstaande video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer