Leren banken

 Leren banken

Leder gestoffeerde sofa's zijn niet alleen een accent meubelstuk, maar tonen ook de praktische benadering van de eigenaars bij de inrichting van hun huis. Met een combinatie van bruikbaarheid, veelzijdigheid en uitstekende prestaties, worden dergelijke meubels onderdeel van het interieur in de gebouwen van de meest uiteenlopende doeleinden. Wat is hun fundamenteel verschil met de modellen met textielbekleding en of de aankoop van lederen meubels überhaupt gerechtvaardigd is - laten we proberen het uit te zoeken.

Voors en tegens

Door de uitvoering kunnen moderne banken gemaakt van leer compact en in het algemeen stationair en transformerend zijn, goedkoop en van premiumklasse, in een neutraal natuurlijk en indrukwekkend fel kleurenschema.

De lijst met duidelijke voordelen van leren banken omvat:

 • Visuele aantrekkingskracht.Van het respectabele uiterlijk van dit meubel wint het hele interieur. Lederen bekleding roept een gevoel van luxe en welvaart op.
 • Veeleisende zorg. Het onderhoud van natuurlijk leer wordt beperkt tot een wekelijkse stomerij met servetten en voeringbehandeling met speciale middelen.
 • Duurzaamheid en betrouwbaarheid. Echt leer, net als de kunstmatige analogen van vinyl kunstleer en eco-leer, heeft een hoge slijtvastheid. Dergelijke banken zullen vele jaren meegaan.
 • Hoge milieuvriendelijkheid van natuurlijk materiaal. Stofafstotende en "ademende" leren bekleding voorkomt de vorming van huisstofmijten - de belangrijkste provocateurs van allergieën en luchtwegaandoeningen.

Niet zonder gebreken in leren banken, namelijk:

 • hoge kosten, wat typisch is voor meubels gemaakt van echt leder;
 • snel verlies van decoratieve eigenschappen in bekleding van lage kwaliteit.

In dit segment van de meubelmarkt is er een groot percentage fraude. Gewetenloze fabrikanten van leerproducten van opzettelijk slechte kwaliteit stellen een onredelijk hoog prijskaartje.

Andere nadelen hebben betrekking op het gebruik van producten:

 • De nabijheid van verwarmingstoestellen heeft een negatieve invloed op de staat van lederen bekleding. Onder invloed van temperatuurveranderingen en lage luchtvochtigheid wordt het materiaal minder elastisch, waardoor het wordt uitgetrokken en bedekt met scheuren.
 • Een andere vijand van de huid is ultraviolet. Als de bank van echt leer in de directe nabijheid van het raam wordt geplaatst, en zelfs aan de zonnige kant van het appartement, zal de bekleding beginnen te drogen, waardoor deze barst.
 • Gevoeligheid voor verschillende geuren. Dit moment moet in aanmerking worden genomen door rokers die zichzelf niet het plezier onthouden om binnen te tillen. Lederen meubels absorberen zeker sigarettenrook.

types

Zodat u beter kunt navigeren in het bestaande assortiment leren banken, ontdek welke modellen in vorm zijn en stilstaan ​​bij hun ontwerpfuncties.

hoek

Hoekige modellen op het minimumoppervlak vormen de stoelen in de maximale hoeveelheid.

Dit ontwerp ziet er goed uit in de gecombineerde gebouwen van een studio-appartement, waarbij visueel een onderscheid wordt gemaakt tussen de woonkamer en de keuken.

U-vormig

U-vormige modellen zijn een speciaal type van de vorige wijziging met elementen die de hoeken aan de rechter- en linkerkant vormen.

Om deze reden is het u-vormige meubilair indrukwekkend groot, wat een aantal praktische voordelen biedt:

 1. Zitplaatsen in grote hoeveelheden.
 2. Geweldige plek om te slapen.
 3. Beschikbaarheid van meerdere linnen dozen.

rondje

Ronde banken vernietigen het gebruikelijke idee van een klassieke setting. Niet-standaard configuratie moet met zorg worden behandeld. Rond meubilair kan niet alleen het ontwerp van de ruimte transformeren, maar het ook het toppunt van smaakloosheid geven.

Dit gebeurt als we de planning van het interieur verwaarlozen.

Ontwerpers raden aan om ronde ontwerpen in de gebouwen van het overeenkomstige vierkant te plaatsen vanaf 25 vierkanten en voor kleine modellen zijn ten minste 20 vierkanten vereist. In kamers met een beperkt gebied met een ronde vorm, "eet" u eenvoudig de ruimte op.

halfrond

Nog een modieuze lederen bankvorm. Vanwege de niet-standaard configuratie met de opstelling van rond meubilair, kunnen zich ook problemen voordoen. Zonder een creatieve aanpak loop je het risico het oorspronkelijke interieur niet te krijgen, maar alleen een onbalans van vormen en lijnen te bereiken.

Om dit te voorkomen, kunt u verschillende oplossingen gebruiken: herhaal het ontwerp van een halfronde vorm of wissel het af met een ovaal. De halfronde structuur is ook erg handig om zonering uit te voeren, de eetkamer van de keuken of de keuken te scheiden van het segment van de woonkamer.

schelp

Ontwerpers waren ooit niet bang om zo'n moedig besluit te nemen voor leren meubels in het moderne actieve leven, en ze verloren niet. Een bank gemaakt van echt leer met een hoge rug in de vorm van een schaal is in staat om elke kamer in het huis te versieren, bovendien, veel fabrikanten rusten een van de segmenten van de gestileerde zeeschelp uit met een ingebouwde minibar. Daarom is de schaal niet alleen mooi, maar ook multifunctioneel.

Ontwerpkenmerken

Wat betreft andere ontwerpkenmerken, de modellen van banken zijn ook verschillend.

Met armleuningen

Het huidige alternatief voor meubels met zachte armleuningen zijn leren banken met hardhouten leuningen. Praktisch gezien is een dergelijke oplossing voordelig: de boom is betrouwbaar en duurzaam.

Met wasruimte

Functionele vouwmodellen met ruime opbergsystemen vereenvoudigen het schoonmaken van het slaapgedeelte en helpen de orde in de kamer te handhaven.

Met voetenbank

De aanwezigheid van een dergelijk detail is het voorrecht van hoekmodellen.In het standaardmodel van het hoektype is een paar identieke leuningen verschaft en voor een gemodificeerd product is een extra vlak uitgerust met een leuning grenzend aan een smal gedeelte aan de zijkant.

Anders zijn er geen fundamentele verschillen tussen de modellen met / zonder een poef.

Op benen

De aanwezigheid van hoge metalen of korte gehurkte houten benen bij het meubilair is een kwestie van smaak. Naast de belangrijkste functionele belasting - die de stabiliteit en betrouwbaarheid van de basis waarborgt, fungeren de poten als een element van decor, wat de uniciteit van het ontwerp benadrukt.

Met knoppen

Een speciaal type ruitvormig rijtouw, waarbij de hoeken van de diamant zijn bevestigd en tegelijkertijd versierd met knopen, is lang het handelsmerk geworden van Chesterfield-banken.

Daarom is gewatteerde Chester met dezelfde lage rugleuningen en armleuningen in de hoogte moeilijk te verwarren met andere modellen.

Met veerblok

Overweeg het bestaande systeem van bevestiging van elastische elementen - veren.

Blokken met afhankelijke veren

Hier zijn de metalen delen continu met elkaar verweven. Met elkaar zijn de spiralen verbonden door beugels of ingewikkelde draadknopen om stijfheid te geven, en de omtrek van de structuur is extra versterkt met een frame.Als een veer een belasting ontvangt, worden aangrenzende schakels onmiddellijk geactiveerd, zodat de belasting gelijkmatig wordt verdeeld. Dit ontwerp is zeer betrouwbaar en duurzaam.

Blokken met onafhankelijke veren

In dit geval zijn de metalen elementen ingesloten in speciale zakken met deksels van non-woven textielmateriaal. Onder belasting zal een specifiek elastisch element worden doorgestoten met minimaal gebruik van aangrenzende veren.

In termen van betrouwbaarheid zijn onafhankelijke veren inferieur afhankelijk en qua comfort winnen ze licht.

Transformatie mechanismen

Lederen meubels zijn uitgerust met verschillende vouwmechanismen:

 • Systemen waarvan het werkingsprincipe wordt geassocieerd met een openingsboek worden weergegeven door een klassiek boek en een kliksysteem.
 • Tot vykatnogo-modellen en glijdende typen behoren eurobooks, dolfijnen, accordeons.
 • Het gecombineerde lay-outmechanisme wordt gedemonstreerd door Franse en Amerikaanse vouwbedden.
 • "Walking" -modellen zijn pantografen en verschillende versies van banken met een identiek mechanisme, maar andere namen zijn poema's, tick-tac, lopende eurobooks.
 • Een aparte categorie omvat dure modellen met een ligstoel voor volledige ontspanning.Dit complexe mechanisme, verborgen in de koffer, bevestigt de mobiele telefoon in de juiste hoek en in het onderste deel van het ontwerp een verstelbare standaard onder de poten.

Het unieke transformatiesysteem stelt u in staat om een ​​anatomisch correcte lichaamshouding te bereiken, zodat de gebruiker met het grootst mogelijke comfort rust.

stijlen

Ongeacht de stilistische oriëntatie van het interieur, kunnen lederen meubels haar organische voortzetting worden. Leren banken kunnen niet alleen als basis dienen voor het ontwerpconcept, maar ze ook kunnen vormen.

In Engelse stijl

Voor interieurs in de Engelse stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van materialen en meubels, die traditioneel aanwezig zijn in het dagelijks leven van Aboriginal-mensen in de afhankelijke gebieden van Groot-Brittannië.

Rijke kolonisten waardeerden de overvloed aan leer, huiden, rieten producten en ze genoten ook van exotische houtsoorten.

Hier zullen de spectaculaire Chester en het klassieke model met kussens er even voordelig uitzien. Maar de laconieke vorm van moderne modellen van het hoekige type zal in tegenspraak zijn met het algemene idee van de Engelse stijl, dus het is beter om zo'n beslissing te weigeren.Futuristisch design, waarmee je alle kansen hebt om de woonkamer in een soort intergalactisch ruimteschip te veranderen, is ook een slechte helper.

zolder

Zolderstijl, ook wel loft genoemd, is een ongewone en enigszins provocerende trend in modern interieurontwerp. Alle onderdelen en meubels zijn doordacht, 100% functioneel en praktisch. Welkom meubilair met een zachte bekleding, bewaard in de geest van minimalisme. Zowel zelfvoorzienende zwart-wit voeringkleuren - wit of zwart - en een lichte huid als accent zijn geschikt.

Om contrastrijke contrasten te creëren, past de loft, die een grote tegenstrijdigheid is met alles wat in het interieur bekend is, perfect. Als de woonkamer in een industriële stijl is ontworpen, plaats dan zonder enige twijfel een bank in de barokstijl of elegant gewatteerd Chesterfield.

High-tech

De meest contrastrijke stijlrichting, de strikte geometrie van de vormen, symmetrie en scherpe lijnen. Hoek- of p-vormige constructies met duidelijk afgeleide hoeken en armleuningen, in sneeuwwitte of koolzwarte uitvoering en op verchroomde poten zijn hier geschikt.

Meubels in een high-tech interieur moeten aanwezig zijn in een minimale hoeveelheid, de "speciale kenmerken" - lage zitplaatsen en maximale mate van comfort. Nano-stijl is het grondgebied van achromatische kleuren, maar de bank mag een rijke rode bekleding of blauw hebben.

Dit zal het interieur doen herleven en tegelijkertijd de rol van een accent spelen.

Moderne klassieke stijl

Lederen meubels in een klassiek interieur moeten degelijkheid en respect tonen, in overeenstemming met de stijl van de woonkamer of het kantoor. Goede kwaliteit, zachte vormen, nobele en onopvallende kleuren - dit zijn de belangrijkste vereisten voor de bank.

Moderne modellen zijn ook geschikt, maar dan zonder de franjes en innovatieve 'lotions'.

modern

Modern is heel anders dan de klassiekers in hun benadering van de keuze van meubels en meubelkleuren. De beste opties voor een leren bank: een eenvoudig, beknopt model van het boektype zonder al te veel decoratie, een modulair of laag stationair ontwerp.

Agressieve flitsende kleuren zijn onaanvaardbaar, dus zeg meteen "nee" tegen een felrode leren bank. Geef de voorkeur aan gedempte en neutrale tinten parelgrijs, beige, groen en wit.Terwijl het accent decor heldere monochrome kussens kan maken.

Scandinavische motieven

Het interieur in de Scandinavische stijl - een levendige demonstratie van de beste trends van minimalisme. Als het meubilair en de inrichting in een minimale hoeveelheid aanwezig zijn, dan is het licht, de ruimte en de lucht - tot het maximum. Voorkeursmodellen zijn eenvoudige, beknopte vorm - rechte en p-vormige structuren.

Scandi-ontwerp verwelkomt klassieke akkoorden en wat glamour. Zo'n aanraking kan een bank met gewatteerde rug toevoegen. Decoratieve kussens - een verplicht attribuut.

afmeting

Bij het kiezen van de grootte van de bank worden geleid door het gebied van de kamer waar het is gepland om te installeren. Overweeg de breedte van deuropeningen en trappenhuizen om ongehinderde toegang tot meubilair in de kamer te garanderen.

Eigenaren van ruime appartementen moeten kijken naar de 3-zits hoekmodellen. En opvouwbare banken met uitrolmechanisme en een breedte van 150-160 cm - dit is een toverstaf voor eigenaren van kleine woningen.

Als je een groot huis hebt en vaak gasten, kies dan voor een 4-zits u-vormige modulaire transformator met zachte armleuningen, 430 cm lang. Een van de varianten van een dergelijke constructie omvat:

 • drie intrekbare opslagsystemen;
 • ingebouwde bar
 • transformatietafel met schapfunctie;
 • open plank met LED-licht.

Tijdens de transformatie wordt een groot ideaal glad slaapoppervlak met een orthopedisch effect gevormd.

materiaal

Laten we het nu hebben over de materialen die betrokken zijn bij de vervaardiging van opvouwbare delen van de bank en de bekleding.

Frame materiaal

De duur en de werking van lederen meubels, wordt grotendeels beïnvloed door de kwaliteit en het type frame. Onder de moderne leren banken staan ​​modellen:

Met houten frame

Hout van verschillende rassen wordt gebruikt voor hun productie:

 1. De elite-variëteiten omvatten teak en stenen onder de gewone naam "mahonie".
 2. Binnenlandse variëteiten worden vertegenwoordigd door eiken, noten, beuken en essen, die worden gekenmerkt door verhoogde sterkte.
 3. Berken en dennen met andere coniferen worden als een goedkope optie voor hout beschouwd.

Met metalen frame

De meeste moderne banken in een ongewoon ontwerp hebben een metalen frame. Metaal dient als een garantie voor duurzaamheid en slijtvastheid van de constructie.

Met een frame van composietmaterialen

Moderne trends in de meubelindustrie dicteren hun eigen regels, waardoor fabrikanten gedwongen worden frames te maken, niet alleen verschillende materialen, maar ook een combinatie ervan. Populaire opties: hout + spaanplaat, multiplex + spaanplaat, berklamellen + metaal.

Vulmaterialen

De duur van de werking van meubels wordt ook beïnvloed door de kwaliteit van de opvulling.

De voordelen van natuurlijke latex

De grondstof voor de productie is het sap van rubberbomen. Vanwege de natuurlijke broosheid van het materiaal worden verschillende ingrediënten aan de samenstelling toegevoegd.

profs:

 • milieuvriendelijkheid;
 • goed orthopedisch effect;
 • hypoallergene eigenschappen;
 • brandveiligheid;
 • duurzaamheid.

Minus - de hoge kosten.

Typen polyurethaanschuim (PPU)

Synthetische polymeren worden gebruikt om deze poreuze substantie te verkrijgen. Polyurethaanschuim voor de productie van gestoffeerd meubilair wordt gekenmerkt door hoge biologische weerstand en hypoallergeniciteit.

Het verschilt in verschillende graden van stijfheid.

Er is ook een kunstmatig analoog van latex - een zeer elastisch type polyurethaanschuim. Het wordt beschouwd als meer rigide dan natuurlijk. Als de kosten een orde van grootte lager zijn, behoudt dit materiaal alle positieve eigenschappen van deze latex.

Hollofiber - modern vulsysteem

Het vullen met holvilt van niet-geweven materiaal met een holle meerlagige structuur heeft veel voordelen vanwege de innovatieve technologie van warmtebehandeling van polyestervezels.

profs:

 • Mogelijkheid om fit te blijven en niet te vervormen in de loop van de tijd.
 • Probleemloze verzorging: tolereert gemakkelijk wassen, reinigen, stoombehandeling.
 • Milieuveiligheid - toxische elementen, lijm, chemische emulsies in de samenstelling van het materiaal zijn volledig afwezig.
 • Aanvaardbare kosten.

Kenmerken perioteka

Het perioteca-materiaal bestaat uit componenten van natuurlijke en kunstmatige oorsprong, maar polyestergarens fungeren als basis. Warmtebehandeling zorgt voor de betrouwbaarheid van de fixatie van de lagen onderling en de duurzaamheid van de structuur zelf.

Een bank met een dergelijke pad past zich gemakkelijk aan de vorm van uw lichaam aan en is bestand tegen langdurige druk zonder problemen. Door de speciale structuur wordt het materiaal uitstekend geventileerd, waardoor de vorming van kolonies huidparasieten wordt geëlimineerd.

voering

De kwaliteit en kostenkenmerken van de bekleding van echt leer zijn rechtstreeks afhankelijk van de technologie van de verwerking ervan. Tijdens het bruinen van gebruikte chemicaliën of extracten van plantaardige oorsprong.

Het materiaal behandeld met tannines of looizuur is absoluut ecologisch.

Geschilderde huid gekleurd. Het type kleurstof bepaalt het type huid, dat kan zijn:

 • Aniline. Om aan te raken is het zeer zacht, lage slijtvastheid en duur.
 • Semi-aniline. Het is heel gemakkelijk om voor het materiaal te zorgen en het is goedkoper dan anilineleder.
 • Gelakt. Deze huid onderscheidt zich door visuele aantrekkingskracht, relatieve slijtvastheid en is betaalbaar.
 • Kunstmatige analoog van echt leer - welke huid.

De belangrijkste kenmerken van de stof:

 • sterkte;
 • elasticiteit;
 • hypoallergeen;
 • luchtdoorlaatbaarheid;
 • tactiel comfort;
 • UV-bestendigheid.

kleur

Bij het kiezen van de kleur van meubelstoffering moet u rekening houden met het stilistische ontwerp en het kleurenschema van de kamer. Afweer in deze kwestie beveelt de kleur van de muren aan. Eerst moet u beslissen welke van de volgende kleurenschema's zullen worden gebruikt.

Monochroom schema

Hier moeten de kleuren van de bekleding en de muren op één lijn van het spectrum blijven en vrijwel hetzelfde zijn, met slechts een klein verschil in kleur. Het ziet er duidelijk zo uit: lichtblauwe achtergrond + blauwe bekleding, lila achtergrond + paarsgezicht, pistachewanden + rijke groene huid.

Neutraal schema

Wanneer een neutraal palet van zwart, wit, grijs, beige en bruin wordt gebruikt om de wanden af ​​te werken, moet het kleurenschema van de bekleding ook neutraal, maar anders zijn. Dus, parelgrijze meubelstoffering past bij de beige muren, als de wanden wit zijn afgewerkt, kan de bekleding zwart zijn.

Regeling "Kleurafwerking + neutrale inrichting"

Naar de muur, ingericht in een helder palet, zet een bank met een neutrale voering. Interieurklassiekers - een bank met zwarte, beige en bruine bekleding. Deze drie kleuren worden een win-win-optie voor bijna elk interieur.

Geconfronteerd met een van de talloze tinten van een neutraal grijs palet is universeel.

Regeling "Neutraal interieur en gekleurd meubilair"

Bij het creëren van het effect van "kleurvlekken" wordt het interieur waarin lichttinten domineren, meer harmonisch.Voor deze doeleinden gebruiken interieurontwerpers met macht en vooral de mogelijkheden van complexe blauwtinten.

Gember bekleding, zoals een warm palet van bruin, zal helpen om het koele interieur in evenwicht te brengen door het overwicht van witte en grijze tinten.

Voel je vrij om een ​​rode, gele, groene bekleding te kiezen, als de ziel om iets origineels vraagt.

Gecombineerde schakeling

Hier vullen gekleurd meubilair het ontwerp in een andere kleur aan. Om het duidelijker te maken: paarse muren + oranje meubilair, blauwe bekleding - groene bekleding.

Bij het kiezen van een kleurenschema is het belangrijk om een ​​idee te hebben wat u uiteindelijk wilt bereiken. Wat is dichter bij jou - een helder, spectaculair en aanstekelijk interieur, of een ingetogen, gezellig, kalm ontwerp, wanneer de "ogen rusten"? Als de eerste, volg dan de vierde en vijfde schema's, de tweede - dan zijn de eerste drie schema's geschikt voor u en kunt u een van hen volgen.

accessoires

De belangrijkste richtlijnen bij het kiezen van accessoires voor lederen meubels - decoratieve kussens, dekens, capes, spreien, zijn de stijl van het interieur en de kleuroplossing.

Naast de esthetische functie beschermen dekens en capes het meubilair tegen vuil en mechanische schade.

Huishoudtextiel gemaakt van tapisserie, fluweel, linnen, katoen of wol is ontworpen om een ​​sfeer van warmte en comfort te creëren. Kunstmatige en natuurlijke vachtdekens op een leren bank zien er bijzonder luxueus uit, zijden zijden zijden geven het interieur meer helderheid en linnen en katoen benadrukken perfect een elegante omgeving.

Waar te zetten?

Lederen meubels waren lange tijd een constant attribuut van openbare en administratieve gebouwen: receptiemanagers, zalen van medische instellingen, hotels.

Met leer beklede banken zijn nu onderdeel geworden van het huis en nemen deel aan het creëren van de meest elegante en luxueuze interieurs. Stationaire modellen passen harmonieus in woonkamers, slaapkamers, kasten, eetkamers, keukens en ruime gangen sieren miniatuurbanken zoals banken of Ottomanen met hun aanwezigheid.

Als de leertransformatiezetel gepland is voor het beoogde doel en slechts af en toe als een gastoptie, dan zal een grote keuken geschikt zijn voor de plaatsing ervan en kunt u een inklapbare structuur in de hal plaatsen.

Hoewel het meeste leermeubilair wordt gekocht om erop te rusten, vooral omdat veel modellen verstelbare ruggen hebben. Daarom staan ​​deze banken in de woonkamer.

Hoe te kiezen?

Naast de belangrijkste criteria voor de keuze van meubels - afmetingen, vorm, aanwezigheid / afwezigheid van het transformatiemechanisme, vuller, frame en stoffering, worden de volgende in aanmerking genomen:

 • Metrisch gebied van het pand, de grootte van het plaatsingsgebied.
 • Intensiteit van gebruik als bed
 • De behoefte aan extra elementen - opslagsystemen, mobiel terug.
 • Stijl en kleurbeslissing van het interieur

Zorg en herstel thuis

De huid heeft de neiging alles snel te absorberen. Daarom is het van belang om de vlekken op voedsel, wijn of "kunst" die door het kind op de bekleding zijn achtergelaten onmiddellijk schoon te maken. Voor deze doeleinden wordt alcohol gebruikt waarin een zachte doek wordt bevochtigd. Het probleemgebied wordt weggevaagd met vloeiende cirkelvormige bewegingen.

Aceton kan niet worden gebruikt - het wast de verf weg.

Elke week moet je de voering schoonmaken met water en vloeibare zeep. Na de behandeling wordt meubelpolish, melk of gewone handcrème aangebracht om de huid weer zacht te maken. Eenmaal per jaar is het raadzaam om contact op te nemen met het schoonmaakbedrijf. Deskundigen zullen de bank grondig reinigen met behulp van hete stoom. Impregneren met een speciale samenstelling zal de levensduur van het product verlengen.

Acties beschermende crème houdt een jaar aan.

Meubels beoordelingen

Als u de feedback van gebruikers op lederen meubels samenvat, is de verhouding tussen positief en negatief - ongeveer 50% tot 50%.

voordelen:

 1. Veroorzaakt het respect van anderen voor zijn meester.
 2. Lederen bekleding verwijst onmiskenbaar naar het welvaartsniveau, dus als u het niet wilt laten zien, kies dan wat eenvoudiger is.
 3. In tegenstelling tot stoffen bekleding wordt water langzamer geabsorbeerd. Als we het hebben over gasten en drankjes, doet nauwkeurigheid geen pijn.
 4. Het vermogen om geen stof te vormen in de binnenste lagen van de voering.

nadelen:

 1. Dure.
 2. Onaangenaam tastbaar contact als het lichaam niet bedekt is door kleding.
 3. Het is noodzakelijk om de optimale luchtvochtigheid van de luchtbevochtigingssystemen te handhaven.
 4. De specifieke geur van nieuwe producten.

Stijlvolle ideeën in het interieur

In de fotocollectie zijn banken gemaakt van leer in een bepaald kleurenschema:

 • De rijkdom aan warme natuurlijke tinten van bruin palet stelt u in staat om meubels te kiezen voor elk interieur. Bruine banken zien er bijzonder indrukwekkend uit in een neutrale omgeving, waardoor deze buitengewoon elegant en nobel is.
 • Zwart lederen meubels kunnen niet alleen de status van de eigenaar aangeven, maar ook de nadruk leggen op de strikte geometrie van de vormen en lijnen in het interieur of het gewenste contrast creëren tegen de achtergrond van een eclectische omgeving.
 • Met de oranje sofa zijn uw interieuropties onbeperkt. Het zal de eentonige omgeving verdunnen, omgaan met de taak van het accentobject, als het interieur neutraal is, en het felle kleurontwerp op organische wijze aanvullen.
 • Lederen meubels met paarse bekleding creëren een "kleurvlekje" -effect in een neutraal ontwerp en een kalm beige kleurengamma zal perfect de volledige diepte van het paarse palet accentueren.
 • Wilt u moeiteloos de eigenaar worden van een stijlvol, licht en luchtig interieur - tot uw beschikking in sneeuwwitte lederen meubels. Vergeet de accenten niet om een ​​onbalans in kleur te voorkomen als het ontwerp wordt gedomineerd door een wit palet.
 • Rode gestoffeerde banken voegen warmte toe aan monochrome interieuroplossingen. Het palet van rood van eenvoudige, pure kleuren tot complexe en heldere meest aantrekkelijke looks tegen de achtergrond van neutrale tinten.
Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer