Bruine banken

 Bruine banken

Bruine kleur behoort tot de klassiekers, dus het kan in veel interieurs worden gezien. Gestoffeerde meubels met een bekleding van een dergelijke kleur zien er zachter, comfortabeler en harmonischer uit. Vanwege het grote aantal prachtige tinten, kunnen banken van een vergelijkbare kleur worden gekozen voor zowel traditionele klassieke als modernere meubels.

Speciale functies

Veel kopers kiezen voor bruine banken, omdat ze er geweldig uitzien in zowel ruime als kleine kamers. Vooral het betreft de modellen geschilderd in meer zachte koffie of karamel schaduw. Met behulp van dergelijke interieurdetails kunt u de ruimte visueel vergroten en het warmer en comfortabeler maken.

Maar gevallen zijn niet onderworpen aan deze regel, waarvan de schaduw donkerder is. Een grote bank met de kleur van donkere chocolade in een kleine ruimte ziet er bijvoorbeeld te ruw en hard uit, waardoor de ruimte krap wordt.

Gestoffeerde meubels met bruine bekleding zijn niet-strepend. Daarom wordt het vaak gekozen, niet alleen voor de woonkamer, maar ook voor de gang, keuken of veranda.

Banken in dit ontwerp zijn universeel, omdat ze in verschillende interieurs kunnen worden geplaatst. Dit kan een klassiek ensemble zijn met overwegend houten onderdelen of een high-tech interieur gevuld met metalen elementen en neutrale tinten van decoratie. U hoeft alleen de harmonieuze schaduw van gestoffeerde meubels correct te selecteren.

Het is vermeldenswaard dat de bruine kleur niet-wispelturig is en wordt gecombineerd met veel kleuren. Dit kunnen zowel contrast- als pastelschalen zijn. Zelfs in een licht en pakkend interieur ziet het object van een universele kleur er harmonieus en aantrekkelijk uit.

Moderne fabrikanten produceren een groot aantal verschillende bankmodellen: statische rechte versies, hoekstructuren met intrekbare en vouwmechanismen. Ze kunnen niet alleen als zitplaats worden gebruikt, maar ook als extra bed.De slaapbank in bruine kleur ziet er spectaculair uit in de woonkamer en slaapkamer, als u daarin geschikte nachtkastjes, lampen en decoratieve elementen vindt.

Kleur oplossingen

In het arsenaal van rustige bruine kleur zijn er een groot aantal verschillende tinten.

  • De banken in beige en bruine kleuren hebben een zeer zachte en gezellige uitstraling. Opgemerkt moet worden dat de modellen van vergelijkbare kleuren harmonieus lijken tegen de achtergrond van wanddecoratie van verschillende kleuren, van rood of blauw tot klassiek zwart of wit. Het nadeel van beige modellen is hun merkoppervlak, vooral als het meubilair textielbekleding heeft.
  • Meer licht vereist een donkerbruine bank. Meubels met dit ontwerp worden niet aanbevolen in donkere en kleine kamers. Dergelijke exemplaren zien er harmonieus uit op een witte, beige, lichte karamel, lichtoranje of grijze achtergrond. U kunt een dergelijke bank met heldere kussens en decor toevoegen aan het harmonieuze en meer verzadigde ensemble.
  • Het zachte, lichtbruine model kan in neutrale kleuren in een lichte en zachte kamer worden geplaatst. Maar laat zo'n gezellige bank niet achter zonder bijpassende details in het interieur! In een grijze of witte kamer kunnen bijvoorbeeld lichtbruine meubels worden aangevuld met een tafel met een lichtbruin tafelblad of gordijnen van dezelfde kleur. Contrastcombinaties zien er goed uit. Dus, na het plaatsen van een donkerbruine salontafel voor een lichte sofa, zult u meer aandacht krijgen voor gestoffeerde meubels.
  • Witbruine bankstellen hebben een luxueus design. Ze zien er goed uit in verschillende stijlen, van klassiek tot modern. Als u echter een meer praktisch product wilt kopen dat geen speciale zorg behoeft, kunt u zich beter wenden tot exemplaren die zijn bekleed met leer of kunstleer.
  • Turkoois is de trend van de laatste seizoenen. Gestoffeerde meubels, die een bruine tint combineren met een nobele turquoise, oogt niet alleen stijlvol, maar ook heel origineel. Een contrasterende combinatie van verschillende tonen kan de ruimte verlevendigen en levendiger maken. Zo'n model ziet er harmonieus uit in een omgeving die is uitgevoerd in bruin, lichtturkoois en wit. Deze tinten die in het algemene ensemble tegenover elkaar staan, zien er duur en aristocratisch uit.
  • Met behulp van een fel roodbruine en oranjebruine bank kunt u zelfs de meest saaie en saaiste kamer laten herleven. Deze tinten zien er geweldig uit tegen de achtergrond van contrasterende wanden (maar niet te fel) en een zachte vloer. Vaak worden dergelijke gestoffeerde meubels aangevuld met prachtige kussens van blauw, turquoise, roze, paars, groen of geel.
  • Liefhebbers van een elegant interieur zullen dol zijn op bruine banken met goud. Ze moeten worden aangevuld met passende decorelementen met aristocratische tonen en rijke gordijnen.
  • In lichte kamers zien banken er harmonieus uit, waarin bruin geel en blauw ontmoet. Als u de verlichting correct in een kamer met dergelijke meubels plaatst, ziet deze er visueel lichter en ruimer uit.
  • Tweekleurige modellen zijn populair vandaag.. Dus, een bruine bank kan worden aangevuld met witte, zwarte, crème, beige, oranje en andere contrasterende kleuren.

Een interessant en duur model met contrasterende witte stiksels. Meestal zijn op deze manier gemaakte modellen van leer.

materialen

Voor de bekleding van banken worden gebruikte materialen gebruikt zoals leer, eco-leer, kunstleer en textiel.

De meest duurzame, mooie en duurzame is natuurlijk natuurlijk leer. Het is niet onderhevig aan mechanische schade en verliest zijn aantrekkelijkheid zelfs na vele jaren niet. De huid vereist geen speciale zorg.

Maar banken met een dergelijk ontwerp zijn niet goedkoop, aangezien natuurlijk leer zelf vrij duur is. De prestaties zijn echter ongetwijfeld de moeite waard.

Goedkoper zijn de banken voor stoffering die met kunstleer wordt gebruikt. Dit materiaal is moeilijk te onderscheiden van echt leer, maar het is minder slijtvast en duurzaam. Kozham houdt niet van temperatuurdalingen en scherpe details op kleding. Na verloop van tijd kunnen er kleine scheurtjes of schaafplekken op het oppervlak verschijnen.

Eco-leer wordt tegenwoordig veel gebruikt in de productie van meubels. Dit elastische en zachte materiaal ziet er aantrekkelijk uit en is goedkoop. Maar het is ook onderhevig aan mechanische schade, dus u moet er niet op gaan zitten als uw kleding metalen klinknagels, hangers, enz. Heeft.

De goedkoopste zijn banken met textielbekleding gemaakt van flock, pluche, matten en jacquard.

Tips om te kiezen

De bruine bank is harmonieus in veel interieurs.

Praktisch alle tinten zijn geschikt voor lichtere kamers, en voor donkere kamers is het beter meubels in lichtere kleuren te selecteren.

De meest duurzame en duurzame modellen zijn bekleed met echt leer, maar ze zijn duur.

Textielmodellen kunnen worden toegeschreven aan de economy class, ze zijn goedkoper, maar ze zien er net zo goed uit. De stof op het meubilair vereist echter regelmatig onderhoud in de vorm van het reinigen van vuile vlekken en stof.

Een bruine bank zal erg handig zijn als je de kamer visueel wilt "verwarmen", gemaakt in koude kleuren. Om dit te doen, kunt u kiezen voor een fijnere versie van karamel, bruin-beige of lichtbeige.

Zulke meubels zien er in veel kamers spectaculair uit. Als u de optie voor het kantoor kiest, moet u zich wenden tot solide producten met lederen bekleding.

Voor de kinderkamer past een kleine bank in delicate of rijke kleuren. Koop een grote, donkerbruine kopie voor zo'n kamer niet.

Een bank plaatsen in het interieur

Een hoekbank van textiel met donkere chocolade kan in de woonkamer worden geplaatst met lichtbeige muren en een roodbruine laminaatvloer.Een rode stoel met een beige kussen vindt zijn plaats in de buurt. Op de bank zelf moet je rode kussens leggen om de heldere fauteuil te verslaan. Om het ensemble compleet te maken, legt u een zacht licht tapijt op de vloer en crèmegordijnen voor de ramen.

Donkerbruine bank met fluwelen bekleding ziet er geweldig uit tegen de witte muren en de vloer, bekleed met lichte laminaat. Versla het kleurcontrast met een monochrome afbeelding, een glazen salontafel en beige tinten op de ramen.

Een rood lederen sofa met poten kan in een kamer met witte muren en rijk bruin parket worden geplaatst. Een groot wit tapijt met een zwart patroon moet op de vloer worden gelegd en aan de linker- en rechterzijde van de bank moeten houten tafels voor lampen en bloemenvazen ​​worden geplaatst. Voltooi het ensemble met een hoge boekenkast tegen de muur en decoratieve platen over de bank.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer