Swing banken: kenmerken en geheimen van de productie

Sofa swing - iets dat comfort toevoegt aan het interieur. Ze zijn comfortabel, pretentieloos, behalve dat speciale vakmensen ze gemakkelijk zelf kunnen maken. Over wat bankschommels zijn en hoe je geschikte bankschommels kiest, zou je meer in detail moeten praten.

materiaal

In de regel krijgen de meeste mensen een bankschommel om te geven, veel minder vaak - voor hun huis. Afhankelijk van waar ze in de toekomst zullen staan, en het hangt af van wat en welk ontwerp ze zouden moeten hebben.

Eigenlijk kunnen de materialen waaruit je een bank kunt maken een beetje slingeren. Slechts enkelen van hen hebben voldoende kracht. Hieronder staan ​​de algemene modellen en materialen van hun productie.

 • Boom. De meest voorkomende optie. Geweldig voor een tuin in de zomer. Maar helaas worden dergelijke schommelingen sterk beïnvloed door vocht, weersomstandigheden en zelfs luchttemperatuur in afwezigheid van een goede houtbehandeling. Bovendien zijn ze gemakkelijk te breken en zijn ze ontvlambaar.Van de voordelen - milieuvriendelijkheid en aangename uitstraling.
 • Metal. Dergelijke modellen zijn duurzaam en duurzaam. Het is gemakkelijk om ze een ontwerp te geven, elk patroon erop te plaatsen of ze op bestelling te maken met verschillende soorten smeden. Maar zo'n schommel is niet helemaal geschikt voor gezinnen met kleine kinderen, omdat kinderen zwaar beschadigd kunnen worden. Bovendien zijn dergelijke structuren moeilijk te installeren. Maar ze zijn relatief eenvoudig te verzorgen.

types

Sofa swing zijn onderverdeeld in verschillende soorten in hun structuur en doel.

 1. Multiplace en dubbel. De eerste zijn lang en moeten een solide en stevige constructie hebben, de laatste zijn compacter en kunnen aan één ketting hangen.
 2. Vouwende en solide modellen. Vouwbanken kunnen worden uitgebreid, waarna ze de vorm aannemen van een bed of bank. Solide modellen van dit type meubels worden geleverd met een vaste rugleuning.
 3. Outdoor en indoor. Buitenbanken schommels hebben een kenmerkende eigenschap - een luifel, en die voor het huis hebben een helderder en laconiek ontwerp.
 4. Met verschillende soorten rekken. De meest voorkomende rekken zijn A-vormig en U-vormig.

  In de regel komen absoluut alle soorten bankschommel met een rug, de enige uitzonderingen zijn buitensporige of extravagante ontwerpmodellen.

  Hoe uit te rusten?

  Het is duidelijk dat voor een bankschommel veel ruimte nodig is. Daarom is het het beste om ze op een site te plaatsen die vrij is van andere structuren. Het belangrijkste om te overwegen is dat het pad naar hen ook vrij moet zijn, zonder obstakels.

  Het wordt niet aanbevolen om meubels van deze soort in de buurt van muren of andere verticale oppervlakken te plaatsen. Hetzelfde geldt voor grote massieve bomen. Je zou geen meubels onder hun schaduw moeten hebben, alsof dit niet wenselijk zou zijn. Dit kan gevaarlijk zijn. De enige uitzondering is de bedschommel, opgehangen aan sterke en dikke takken van een boom.

  Een goede zomeroptie voor een klein perceel is geen bankschommel met veel zitplaatsen, maar meerdere eenpersoonskamers. Hoewel ze meer ruimte in beslag zullen nemen, zullen ze de tuin ook originaliteit en frisheid geven. Voordat u de constructie installeert, moet u het oppervlak waterpas stellen waarop hij staat en na voltooiing stevig verzegelen voor stabiliteit.

  Voeg gemak toe en zoiets als een ventilator die boven de bank is geïnstalleerd,aan wie iedereen dankbaar zal zijn op benauwde zomeravonden.

  Locatie selectie

  De beste plaats voor de schommelbank is een open veranda of tuinhuisje. Deze optie is perfect om te geven. In dit geval kunt u de aankoop van bogen en armaturen negeren en de structuur onmiddellijk aan het plafond bevestigen. Pas het in het interieur is heel eenvoudig - schilder de kleur van het omringende meubilair of andere landschapselementen opnieuw. Helderheid toevoegen kan het verzamelen van verschillende decoratieve kussens zijn. Felgekleurde tapijten of een hoes met een ongewoon patroon zijn ook welkom.

  Het is beter om een ​​bank te kiezen met een lichte rugleuning naar achteren, dit meubilair zal comfortabeler zijn. Als bijlage kunt u zowel kettingen als dikke touwdraden gebruiken, evenals dunne metalen buizen. Veel comfortabeler lijken banken te zijn, die laag op de grond hangen dan die waarop je moet 'klimmen'.

   Misschien is het duidelijk dat de schommel gecombineerd moet worden met ander meubilair, waarbij kwaliteit geschikte nachtkastjes, fauteuils, tafels en stoelen zijn die er gestileerd voor zijn. Onlangs hebben ontwerpers de installatie van een asymmetrische bankschommel aangeboden, waarbij de achterkant zich aan de zijkant en aan de ene kant kan bevinden.

   Het valt op dat hoe breder en langer de bank zwenkt, hoe soepeler ze bewegen. Op dergelijke meubels om te zitten of te liggen zal dubbel handig zijn.

   Ga 's avonds op een bank zitten en slingeren na het drinken van thee en warme gesprekken kunnen gemakkelijk een favoriete gewoonte en een bijzondere traditie van elk gezin worden. Mis deze kans niet en krijg kwaliteitsmeubels die u goed van pas zullen komen.

   Hoe je een sofa met hun eigen handen laat slingeren, zie de volgende video.

   Comments
    auteur
   Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

   Inkomhal

   Woonkamer

   slaapkamer