Zitbankenfabriek Ormatek

 Zitbankenfabriek Ormatek

Tegenwoordig biedt de meubelindustrie een enorm assortiment meubels om te slapen en te rusten, maar de meest populaire zijn nog steeds banken. Met dit multifunctionele attribuut voor meubels wordt uw woonkamer snel een slaapkamer. Sofa - een noodzakelijk iets voor elk appartement. U gaat ermee akkoord dat u na een dag hard werken vaak wilt ontspannen op een comfortabel en handig meubelstuk, daarom moet u bewust zijn keuze benaderen.

Speciale functies

Ormatek is een van de grootste bedrijven die bedden, matrassen en andere slaapaccessoires in Rusland produceert. Vandaag, dankzij haar 16 jaar ervaring, is ze zelfverzekerd een van de leiders in de meubelindustrie. In het assortiment van de fabrikant verstrekt een heleboel banken van verschillende ontwerpen en ontwerpen. Het is de taak van het bedrijf om niet alleen zijn producten te verkopen, maar ook om u te helpen de dromen van de perfecte slaapkamer te realiseren.

Het bedrijf "Ormatek" biedt voor elke smaak verschillende series moderne banken in textielbekleding. Een reeks luxe slaapbanken op basis van betrouwbaar en gebruiksvriendelijk mechanisme "Othello". Het bed wordt getransformeerd samen met de kussens en rugleuning, die je aan jezelf trekt. De veren van de constructie laten u toe om de bank uit te klappen en te monteren zonder speciale moeilijkheden, en dankzij de sterkte is het meubilair geschikt voor dagelijks gebruik op lange termijn.

Voor een aantal modellen wordt het eurobook-mechanisme gebruikt, waarbij de stoel naar voren wordt bewogen.

Ormatek gebruikt velours als materiaal voor bekleding. Dit is een van de beste textielmaterialen voor stoffering. De stof is zacht en voelt geruisloos aan. Meubelvelours van andere meubelstoffen is van hoge kwaliteit, duurzaamheid en onderhoudsgemak.

Bij de productie van sofa's van het bedrijf is een reeks unieke matrassen Synergy. Anatomische matrassen hebben de eigenschappen van orthopedisch, herhalen de rondingen van het lichaam en verminderen de belasting van de wervelkolom, maar ondersteunen het lichaam en zijn zacht genoeg en van betere kwaliteit.Het bedrijf "Ormatek" biedt klanten de mogelijkheid om zelfstandig een matras te kiezen voor elk model van de bank.

Meer informatie over de functies en voordelen van de banken zal Ormatek de volgende video vertellen.

assortiment

Het bedrijf biedt een breed scala aan matrassen en sofa's met verschillende kleurencombinaties, waarmee u het meubilair kunt kiezen dat geschikt is voor elk interieur. Ormatek lanceert twee hoofdlijnen van Easy- en Synergy-banken.

makkelijk

De betaalbare lijn is ontworpen voor kleine kamers. De voordelen van de banken van deze serie zijn dat het ontwerp en de afmetingen het mogelijk maken om van de bank een comfortabel bed te maken en van de woonkamer een gezellige slaapkamer te maken. De lijn bevat verschillende modellen in: Easy Home, Easy Light, Easy Rest. Laten we ze allemaal in meer detail bekijken.

Gemakkelijk thuis

Ormatek biedt twee soorten Easy Home: Hard (hard) en Middle (gemiddeld hard). Stijlvol, modern ontwerp van een bank gecombineerd met zijn multifunctionaliteit. Het model heeft een vrij ruime lade voor het opbergen van kleding onder de stoel, evenals afneembare armleuningen.

Het formaat van het bed in de gestrekte vorm is 150x200 cm. De diepte van de bank bereikt 100 cm wanneer de bank is opgevouwen.Decoratieve elementen en benen van een bank van standaardkleur van wenge.

De koper kan de kleur van de rugkussens voor de bank kiezen: contrasterend of in de kleur van de hele bank.

Eenvoudig licht

Easy Light is een meer verfijnd model in de hele serie. Onder de stoel is er ook een ruime doos voor dingen, de poten zijn verchroomd, de slaper van het bed bestaat uit twee delen. Afmetingen in ongevouwen vorm bereiken 140x205 cm, en het ontwerp maakt het gemakkelijk om de bank te vouwen en uit te klappen.

De Easy Light en Easy Home-modellen zijn gebaseerd op het transformatie-mechanisme "Euroboek".

Gemakkelijke rust

Het trendy Easy Rest-model is een bankstel, het heeft ook twee hardheidsopties: zacht en hard. Bovendien kunt u een versie van het ontwerp kiezen: met een hoofdeinde aan de rechter- of linkerkant. Er zijn ook verschillende opties voor de lengte van het bed - 162 cm en 192 cm.Het model kan langs de muur worden geplaatst, wat aanzienlijk helpt om de ruimte van een klein appartement te besparen.

Chromen poten, het grootste deel van de bank is gemaakt met behulp van de EVS 500 veerblokken.

Elk van de drie modellen van de lijn past perfect in een eenkamer- of een kleine ruimte, en dankzij de verscheidenheid aan kleurenpaletten, kunt u een bank kiezen die in het interieur past.

Synergy

De eigenaardigheid van de Synergy-serie is dat ze zijn gebaseerd op innovatieve anatomische matrassen. Het unieke van de matrassen is te danken aan hun gemak: ze vouwen samen met de bank, zonder hun eigenschappen te verliezen. Het bedrijf produceert vijf modellen in deze serie: Synergy Ergo, Synergy Grace, Synergy Compact, Synergy Slim en Synergy Life. De kern van elk model is het mechanisme "Italiaans opklapbed" ("Othello").

Laten we aandacht besteden aan twee modellen uit de serie:

  • Het meest populaire model is een multifunctionele bank voor het slapen in Synergy Life.. De armleuningen zijn gemaakt in de vorm van werkbladen en zijn aan de zijkant voorzien van planken waar u boeken, tijdschriften of andere kleinigheden kunt bewaren die u nodig hebt voor rust. In de kussens aan de achterkant is er een plek om linnen op te slaan. Compleet met een bank zijn er twee kleine kussens.

Bedafmetingen in de ongevouwen vorm kunnen 214x206 cm zijn.

  • Het Synergy Ergo-model is ook niet zo eenvoudig als het lijkt. In de armleuningen van de bank is een ruime nis waar je kussens, spreien kunt verbergen. Met drie manieren om de hoofdsteunen te bevestigen, kunt u de hoogte van de landing voor uw lengte kiezen. Afmetingen - 213x210 cm. De set bevat een decoratief kussen.

Over het algemeen zijn de Synergy-producten de perfecte oplossing voor een appartement dat is ingericht in de stijl van een loft of modern.

Matrassen voor banken

Na bestudering van de opvattingen van consumenten, het bedrijf Ormatek ontwikkelde een speciale serie matrassen voor banken. Wanneer u een bank bestelt, kunt u uit de catalogus een van de drie modellen anatomische matrassen kiezen die in de catalogus worden gepresenteerd. Ze verschillen in hardheid en anatomische eigenschappen:

  • Onder de modellen gepresenteerd in de catalogus zijn er nieuwe items: Orto Synergy Memory, Synergy Hard (matig harde matrassen), Synergy Middle (hoge hardheid) en Synergy Soft (lage hardheid). Alle modellen van Synergy-matrassen zijn 16 cm hoog en zijn bestand tegen een belasting van 110 kg. Naast de stijfheid van de matrassen in deze serie verschillen de samenstelling van de lagen, waardoor u het perfecte product kunt kiezen.
  • Naast de nieuwe serie matrassen omvat het assortiment ook oude modellen: Matras Konfy 7 cm in hoogte en is bestand tegen maximaal 140 kg. De Prima Plus is ook 7 cm lang, maar is bestand tegen 110 kg. En tot slot is het model Softy Plus 6 cm hoog met een belasting tot 90 kg. Elk van deze goederen heeft een gemiddelde hardheid.

beoordelingen

In het algemeen zijn beoordelingen van de goederen van het bedrijf "Ormatek" positief:

  • Kopers zeggen een goed ontwerp, comfort en functionaliteit.
  • Een belangrijke factor voor moderne gebruikers is de snelheid van verwerking en levering van bestellingen.
  • Het prijsbeleid van het bedrijf richt zich ook op consumenten met verschillende budgetten, variërend van betaalbare producten tot premiumproducten.

Wat betreft banken, de beoordelingen zijn ook overwegend positief. Kopers van luxe banken merken op dat de kwaliteit en het ontwerp van het product zijn prijs volledig rechtvaardigen.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer