Een kindervykatnaya-sofa kiezen

Kinderkamer is een afgelegen plek voor een kind waarin hij veilig kan spelen, oefenen en ontspannen. Om de baby meer vrije ruimte te bieden, kopen veel ouders een uitloopbank.

Dit is niet alleen voordelig in termen van de functionaliteit van een dergelijk bed, maar ook in termen van prijs.

Soorten mechanismen

De roll-out sofa werkt via een speciaal mechanisme, dat bestaat uit rollen die aan de binnenkant van de stoel zijn bevestigd. Wanneer u aan de riemrollers trekt, maakt u het kader om te bewegen om het gebied van de bank te vergroten. Zo kunt u een ruime slaapplaats krijgen zonder grote fysieke kracht te gebruiken.

Het uitneembaar systeem kan drie soorten hebben: standaard, cap-vykatnuyu en "accordeon".

Onder het standaardsysteem strekt het frame zich naar voren uit en wordt het in het midden van het product gevouwen.

De optie Cap-vykatnaya is een systeem waarbij de stoel naar beneden wordt gedrukt en in de resulterende leegte een extra kussen wordt geplaatst. En om de sofa-accordeon uit te breiden, hoeft u alleen maar aan het frame te trekken voor een speciale riem.

Ongeacht het vouwsysteem, elk type geeft u de mogelijkheid om een ​​gelijkmatige en ruime slaapplaats te krijgen. Maar de breedte van het oppervlak varieert afhankelijk van het model van de bank.

Voor een kinderkamer kopen ze vaak een product met een standaardsysteem, omdat zelfs een klein kind het aankan. Voor de rest van de mechanismen is enige inspanning vereist.

Aanvullende selectiecriteria

Nadat het uitrolmechanisme is gedefinieerd, moet u op de opvulling letten. De comfortabele en veilige opstelling van het kind hangt ervan af.

Gebruik voor het vullen van banken meestal de volgende materialen:

  • sintepon - verschilt in gemak, flexibiliteit en duurzaamheid. Het heeft goede thermische isolatie-eigenschappen, niet-toxisch en niet vatbaar voor vervorming. Het enige nadeel van het materiaal is het onvermogen om lucht door te laten, wat de oorzaak is van het zweten van het kind.
  • Polyurethaanschuim - heeft de mogelijkheid om de originele vorm te behouden, zelfs na meerdere jaren van regelmatig gebruik. Het heeft een lage thermische geleidbaarheid en waterbestendigheid en heeft ook een goede geluidsisolatie. De nadelen van het materiaal zijn instabiliteit van de effecten van zonlicht en gemakkelijke ontvlambaarheid, waarbij het toxines begint af te geven.
  • Periotek - bekend om zijn elasticiteit en duurzaamheid. Het veroorzaakt geen allergische reacties en is geen bron van voortplanting van micro-organismen. Dit materiaal heeft een goede luchtuitwisseling en veel comfort, maar is niet bestand tegen vocht.
  • hollofayber - het milieuvriendelijke en hygiënische materiaal dat duurzaamheid, gemak en duurzaamheid bezit. Het kan niet vervormd, resistent zijn tegen ziekteverwekkers en niet grillig om te verzorgen.
  • latex - beschikt over orthopedische eigenschappen, waardoor het de contouren van het lichaam kan herhalen. Met deze opvulling kunt u de totale belasting verdelen, wat een goed effect heeft op de lichamelijke gezondheid van het kind. Deze eigenschappen dragen bij aan de hoge kosten van latex, en daarom zal een bank met deze vulstof duur zijn.

Voor de kinderkamer worden fillers zonder veren voornamelijk gekozen om te voorkomen dat een kind gewond raakt.

Als u kiest voor een uitschuifbaar kinderbed, moet u op de bekleding letten. De bank kan worden bekleed met elke stof, of het nu fluweel, velours of eco-leer is. Lederproducten zijn mooi, maar volledig onstabiel tot mechanische schade. Bovendien zijn ze erg duur. De bank met teflon-coating is waterdicht en gemakkelijk te onderhouden, wat de belangrijkste reden is om hem in de kinderkamer te kopen.

De kwaliteit van de bekleding is van directe invloed op de kosten van meubilairen daarom, als ouders geen middelen hebben voor dure aankopen, is het noodzakelijk om zich te laten leiden door de kansen. Het belangrijkste is dat de bank een hoogwaardig en eenvoudig mechanisme heeft en bestaat uit een veilige vulling. Indien nodig kunnen ouders een speciale koffer kopen die het product op betrouwbare wijze tegen verschillende schades beschermt. Het voordeel van een dergelijke aankoop is dat deze eenvoudig te verwijderen en te wassen is.

Ontwerp en apparatuur

Bij het kiezen van kindermeubels geven ouders in de eerste plaats om de veiligheid en het gemak van de baby.Maar voor het kind is het uiterlijk het belangrijkste in de producten. Het is belangrijk voor hem dat alles in de slaapkamer overeenkomt met zijn fantasieën. Om deze reden moet de aankoop van een slaapbank plaatsvinden met de medewerking van een kleine dromer.

Kindermeubilair moet heldere patronen en een uniek ontwerp hebben. Kinderen zijn het meest geïnteresseerd in banken met ongewone vormen met heldere patronen. Voor hen produceren fabrikanten veel verschillende modellen, zoals "Fille", "Beer", "Alice".

Kinderbank "Phil" is interessant vanwege het originele ontwerp. Het combineert een onevenredige ronde en rechthoekige zijrug, wat het product uniek maakt. Indien gewenst kan de rugleuning naar de zijkant worden uitgezet, waardoor u een grote slaper krijgt. Handig is dat dit model een grote opbergdoos onder de stoel heeft.

Naast de belangrijkste selectiecriteria is het belangrijk om rekening te houden met het complete meubilair. Kinderkamer heeft niet altijd voldoende ruimte om meerdere opslagsystemen te huisvesten.

Daarom vindt u in meubelzaken modellen van uitrolbare banken met extra opbergruimtes. Dit kunnen laden onder de matras of ingebouwde dozen in de armleuningen zijn.

Sommige ontwerpen zijn gemaakt in combinatie met een zijwand met kleine planken. Er zijn modellen met een mini-muur aan de achterkant van het bed.

Kinderbanken zijn bijna altijd voorzien van beschermende kanten.zodat de baby zich niet alleen prettig voelt, maar ook veilig. Als het kind een sterke mobiliteit in een droom heeft, moeten de ouders eerst aandacht besteden aan de aanwezigheid van de zijkant van het product.

Tips voor het kiezen van kinderbanken in de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer