Kinderhoekbank: soorten en regels naar keuze

Het ontwerp en ontwerp van meubilair dat is ontworpen voor kinderen, wordt voortdurend verbeterd. Geleidelijk aan winnen hoekige sofa's steeds meer populariteit in het kindergedeelte. Het is belangrijk om te begrijpen wat ze zijn. Hoe de beste optie voor het kind kiezen?

Functies en voordelen

Kinderhoekbank helpt optimaal gebruik van de kinderkamer. Samen met dit, dergelijke meubels verschilt in een aantal andere belangrijke functies. De populariteit van dergelijke structuren in Europese landen groeit gestaag, nu dit proces ons land heeft beïnvloed. Meubilair met hoekig formaat vult lege hoeken, waardoor het speelveld wordt vergroot. Het is ook belangrijk dat de verdeling van het territorium van de ruimte tot functionele en visuele gebieden het meest effectief plaatsvindt.

Met hoektransformatoren kunt u de modus van dag naar nacht wijzigen, zodat kinderen het grootste deel van de dag op de bank kunnen doorbrengen en 's nachts op het bed kunnen slapen. De vorm van de letter G biedt het grootste aantal stoelen. Maar er zijn andere opties, waarvan de selectie wordt bepaald door de grootte van de kamer. Er zijn ook composietstructuren die u toelaten om het interieur van het huis te diversifiëren. Neem voor de vervaardiging van het frame vaak een reeks hout en de stoffering van de meeste modellen is gemaakt van linnen of katoen.

Comfortabele zachte zones vullen de voorheen nutteloze lege hoeken. Zoals de praktijk aantoont, zijn dergelijke bankmodellen handiger dan volledig directe analogen. En dit is niet alleen een bank of een bed, want binnen is er ook een compartiment voor de ophoping van linnen. Een deel van de ontwikkeling is ook uitgerust met tafels en andere accessoires. Ondanks het verschil in modellen voor volwassenen en voor kinderen, zijn de ontwerpschema's ongeveer hetzelfde. Er zijn vijf hoofdopties:

  • accordeon;
  • vouwbed;
  • producten uitrollen;
  • boeken van het Europese formaat;
  • gipertransformery.

Hoe te kiezen?

Hypertransformator is anders omdat je bijna elk onderdeel kunt buigen en vouwen.De rugleuning past het hellingsniveau aan. Dientengevolge, zitten de kinderen of neigen in hun keus overal in de bank. Het is het werkmechanisme dat de primaire aandacht zou moeten krijgen. Wanneer ze een bepaalde leeftijd bereiken, moeten kinderen het slaapmechanisme al zelfstandig aan. Daarom is het bij het kopen noodzakelijk om te controleren of het veilig is, of het echt eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken is.

Er zijn andere nuances. Sommige vouwmechanismen zijn dus geschikt voor mensen met een passie voor games en anderen - voor degenen die meestal op de bank liggen te slapen. De stabiliteit van de banken in de vorm van de letter G is ongeëvenaard, maar toch is het de moeite waard zorgvuldig de kenmerken van elk model te bestuderen. Zelfs onbetekenende scherpe delen en ongelijke plaatsen zijn categorisch onaanvaardbaar.

De keuze voor stoffering van vlas en katoen wordt gerechtvaardigd door hun veiligheid. Maar zo'n kwestie is gemakkelijk ingewreven. Daarom adviseren sommige experts om banken te kiezen die zijn bekleed met tapijt. Wat betreft het kleurenbereik, zelfs voor meisjes zijn te felle kleuren gecontra-indiceerd. Een te rijk gamma is vereist om te verzachten. Pasteltinten helpen de ruimte visueel te vergroten.

Als de bank van de gewenste kleur niet kan worden gekocht, kunt u deze gewoon aanvullen met een geschikte sprei.

De grootte van de hoekbanken is gekozen voor de groei van kinderen die ze zullen gebruiken. Maar dit is niet de enige keer dat er rekening mee moet worden gehouden. Je moet zeker weten hoe de bank zich ten opzichte van de deur zal bevinden, of deze nu rechts of links is. Het langste segment is beperkt tot 1,5 m. Maar in de meeste modellen is de lengte niet groter dan 1 m. Een deel van 190 x 80 cm is wijdverspreid, voor ontwerpontwerpen zijn er compleet verschillende dimensies. Op industriële schaal worden meubels gemaakt in de vorm van speelgoed, huisdieren en wilde dieren, huizen, auto's, enzovoort.

Modulaire hoekbank is te vinden in kinderkamers is relatief zeldzaam. Dergelijke meubels worden voornamelijk gebruikt voor het inrichten van zalen en klaslokalen.

Maar het monolithische formaat, waar het grootste deel goed is verbonden met het hoekige deel, is ideaal voor kinderen. Dergelijke banken zijn eenvoudiger en stabieler dan andere ontwerpen. De aankoop van transformatoren wordt in de eerste plaats aanbevolen voor kleine huizen en appartementen.

In het interieur

In de meeste gevallen zet het hoekige formaat banken in smalle kamers.De langwerpige configuratie van kinderen kan worden verbeterd door de kleur en externe textuur van de muren te veranderen. Het definiëren van de zonestructuur is nodig om het gekozen ontwerp aan te vullen of om het contrastprincipe te volgen. Hoekbanken zien vaak "onder de auto". Dergelijke meubels zijn voornamelijk in rode, blauwe en witte tinten geschilderd.

Gefascineerd door romantiek, geven kinderen de voorkeur aan de nautische stijl. In dit geval wordt de kamer omgetoverd tot de hut van een oude zeilboot of stoomboot uit de 19e eeuw. In een dergelijk interieur wordt hout actief gebruikt, valse ramen kunnen worden gebruikt. Hoekbanken moeten dan worden getransformeerd, de keuze van andere modellen is alleen toegestaan ​​in overleg met een professionele ontwerper. Alleen hij zal alle subtiliteiten begrijpen.

Er zijn kinderen die niet zijn geïnspireerd door de karveel of de snel bewegende auto. Dan kunt u nadenken over de stijl van countrymuziek.

De banken versierd met bloemmotieven en ook versierd met afbeeldingen van dieren passen er perfect in. Als toevoeging worden planken en rieten manden veel gebruikt. Natuurlijk kunt u de voorkeur geven aan een volledig originele oplossing.

Aanvullende aanbevelingen

Wanneer de bewoners van de kinderkamer beide geslachten hebben, is het raadzaam om dierlijke motieven en andere universele plots te kiezen. Bij het kiezen van een bank die is uitgerust met intrekbare opbergvakken, moet worden verduidelijkt of deze zijn uitgerust met vingerbescherming. Adequate veiligheid wordt geboden door zachte armleuningen. Het is erg belangrijk dat er geen onderdelen de contour verlaten.

Onder de vouwconstructies zijn de beste die zijn uitgerust met rubberen wielen. Dergelijke steunen elimineren de vervorming van de vloer, zelfs bij actief gebruik. Als u een bank kiest voor kinderen van kleine leeftijd, is het de moeite waard om u te concentreren op modellen met dubbelzijdige zijden. Er zijn zelfs versies die "stijgen" terwijl het kind groeit - dan is het niet langer nodig om nieuwe exemplaren te kopen. Het Europese "boek" en het "click-klyak" -formaat zijn ingedeeld zonder gebruik van de lagere delen, dus deze versies moeten worden gekozen in kamers met bijzonder kwetsbare vloeren.

Om ruimte te sparen, kan ook een combinatie van een bank en een bed van het zoldertype worden gebruikt. Plaats in dit geval soms een paar kleine banken tegenover elkaar. Dit meubilair is ook vaak uitgerust met opbergvakken.De hoogte van de kinderbank mag niet groot zijn, omdat de valval niet is geannuleerd. Maar toch is het noodzakelijk om te onthouden dat het ongewenst is voor kinderen om constant hun hoofd op te steken om naar de tv of in het raam te kijken.

Hoe je een bank kiest voor de kinderkamer, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer