Turquoise banken

 Turquoise banken

Enkele decennia geleden waren eenvoudige interieurs onderdeel van elk appartement. Niemand kon zelfs maar aan heel felle kleuren denken, iedereen kocht meubels van bruine, witte en zwarte kleuren. Maar vandaag, in plaats van de gebruikelijke kleuren komen heldere kleuren, en dit is vooral duidelijk in moderne interieurs. Turkoois sofa's - een relatieve nieuwigheid en een gedurfde ontwerpbeslissing die elke kamer kan versieren.

Functies, voors en tegens

Het is moeilijk om de koele frisheid van turkoois te overschatten. Het is gebaseerd op twee tinten - groen en blauw. Beide tonen passen wonderwel in de algehele sfeer en vullen elkaar aan. Groen is een van de beste opties voor het inrichten van een kamer, het ontspant, kalmeert, brengt harmonie.Dezelfde functie wordt uitgevoerd door de blauwe kleur, met herinneringen aan de lentehemel of de kalme zee.

Turkoois, dicht bij blauw, staat ook bekend om zijn vermogen om de ruimte visueel te vergroten. Het is de moeite waard te onthouden dat het niet uitmaakt welke schaduw de bank is, hij in verschillende belichting met nieuwe kleuren zal spelen en de toon zal veranderen.

Een goed kenmerk van deze banken is de mogelijkheid om ze in een helder en eenvoudig interieur te plaatsen. Dergelijke meubels kunnen een accent zijn, een "lichtpuntje" in een kamer, of het kan harmonieus worden aangevuld en verfrist in rijke kleuren.

7 foto

Kleur oplossingen

Licht turquoise (bijna blauw) kleur is dol op de buurt van witte en pastel kleuren. Daarom is de ideale oplossing om uw interieur in dergelijke tinten te versieren. Zand-, beige- en perziktinten zijn ook geschikt. Verschillende heldere elementen zullen in staat zijn om zo'n ontwerp te diversifiëren: bankkussens, schilderijen in koele kleuren, vloer-voetenbankjes of kleine fauteuils.

Diep donker turquoise zal goed worden gecombineerd met alle tinten geel, maar vooral met mosterd. Zo'n combinatie ziet er meestal elegant uit, zelfs in kleine appartementen.Het ziet er prachtig donker turquoise met een zachte blauwe tint. Je kunt kiezen voor een lichtblauwe afwerking van de kamer, of je kunt er eenvoudig gordijnen van deze kleur aan toevoegen. Een uitstekende keuze is de aanschaf van verschillende zuivelproducten, pastelkleuren.

Deze kleur is rijk, diep en tegelijkertijd harmonieert de bank in turquoise tinten perfect met andere heldere kleuren. Wees niet bang om te experimenteren met roze, blauw, groen, rood, baksteen, lila. De hoofdregel is niet om kleuren te dwingen om met elkaar te concurreren, ze moeten allemaal dienen als ondersteuning en turquoise niet overschaduwen.

Ontwerpers raden aan voorkeur te geven aan heldere opties, niet in de decoratie van de kamer, maar in de accessoires.

Populaire modellen

Tot nu toe zijn de populairste opties hoekbanken geworden. De reden voor deze keuze is vrij eenvoudig: het hoekmodel is geweldig voor zowel grote als kleine appartementen. Roll-out transformerende banken hebben nog een andere leuke functie - indien nodig kan een dergelijk product als extra bed dienen. Het is het beste om hoekmodellen te kopen met het transformatie mechanisme "Dolphin".Het gemak van vouwen en gebruik zorgde voor veel fans, maar het frame moet alleen van zeer hoogwaardig hout zijn.

Bekende eurobooks zijn niet even populair. Dit is een van de meest duurzame banken die vele jaren meegaat. Het mechanisme van de euroboek is zo eenvoudig en eenvoudig dat het zelfs niet kan worden verbroken. De beste oplossing zou de banken van de klassieke richting zijn. Het is de moeite waard de voorkeur te geven aan de Engelse of Italiaanse rechte modellen - met versiering in patroon of afdrukken.

Sofa "Samurai" - een van de beste modellen met het ontwerp van de "accordeon". Strik, kalm en ingetogen, dergelijke meubels zullen een geweldige aanvulling op het interieur zijn. Het interessante ontwerp van de armleuningen, de duurzaamheid van het mechanisme en de aanwezigheid van een grote linnenlade zorgen ervoor dat u de bank comfortabel kunt gebruiken voor een lange tijd. In het assortiment zijn er verschillende "Samurai" - standaard en mini. U kunt bovendien stoelen of Ottomanen kopen.

Welke gordijnen om naar de bank te halen?

De keuze van gordijnen lijkt voor velen moeilijk en belastend, maar dit is niet helemaal het geval.Een fel turquoise bank is een echte ruimte voor verbeelding, en de selectie van gordijnen kan een fascinerend avontuur worden. Er zijn verschillende manieren om de juiste optie te bepalen, zonder speciale inspanningen te leveren.

  • Een redelijk economische methode is om de keuze van de gordijnen is duidelijk de kleur van het meubilair, in dit geval - onder de turquoise bank. Besteed aandacht aan je interieur. Als deze stijl dicht bij het paleis ligt, zullen massieve modellen met pony en kwastjes het doen. Moderne trends (inclusief minimalisme) worden perfect aangevuld met lichte gordijnen zonder franjes. In een neutrale klassieke sfeer kun je experimenteren met laconieke patronen, maar deze mogen niet volumineus zijn of in grote hoeveelheden.
  • Een goede oplossing is nkeur de gordijnen goed in de kleur van de muren. Meestal geven mensen die geen gebruik maken van de diensten van ontwerpers de voorkeur aan de turquoise sofa met een interieur in lichte of zanderige kleuren. Gordijnen van deze tint - absoluut win-win, ze zien er gemakkelijk en onopvallend uit. Het enige nadeel - ze zullen moeten veranderen bij elke update van het interieur.
  • Ik heb gekocht neutrale tinten, Ze kunnen eenvoudig worden omgezet in een meesterwerk.Probeer ze turkooizen zadels, randen of gordijnen te bestellen en eenvoudige gordijnen spelen met verse verf. Lichte modellen met turquoise spatten zien er ook goed uit - afdrukken, strepen en cellen doen het. Het belangrijkste ding - vergeet niet over de accessoires, zorg ervoor dat je heldere kussens, turquoise vloerlamp, decoratieve servetten of tafelkleed krijgt.

Mooie ontwerpoplossingen

Lichtturkoois - de perfecte metgezel voor het interieur in witte tinten. Het ziet er bijzonder elegant uit in moderne studio-appartementen. Extra koelte geeft een grijstint, ze kunnen worden gebruikt in lampen of schilderijen. Verfris je ontwerp met groene vlekken - bijvoorbeeld levende planten of een mooi aquarium.

De overvloed aan turkooise kleuren bederft niet alleen niet, maar maakt de ruimte ook perfect "tot leven". Prachtige hoekbank in felle kleuren, fauteuils en Ottomaanse toon, evenals turquoise gordijnen maken het interieur rijk en origineel. In zo'n situatie kun je gele of gouden verf toevoegen. Aanvulling op de kamer en zwart-witte zebraprint.

Je kunt een luxe moderne stijl creëren door een turquoise tint aan het turkoois en geel toe te voegen.Romantische zachte kijkt heldere bank frame in witte en gele stoelen. Eén muur die op dezelfde toon is gemaakt, helpt hem te verduisteren. Groenige gordijnen, een spiegeltafel en een elegante kroonluchter vormen de finishing touch in de atmosfeer van de kamer.

Stijlvolle turquoise bank kan fungeren als een accent, en aanvulling op het interieur. Als u besluit om alleen deze kleur te kiezen, diversifieert u deze met zand, beige en bruine tinten. Zo'n neutrale schaal zal de bank helpen om nog meer op te vallen. Maar als de bank zelf als aanvulling dient, pak dan iets op dat bij je past. Voor dit doel, goed passen lampen, stoelen, gordijnen, vazen, schilderijen.

Kleine turquoise banken zijn erg populair bij kinderen. Alle kinderen houden van heldere, rijke kleuren, dus een dergelijke acquisitie zal duidelijk op zijn plaats zijn. Maar overdrijf het niet met schreeuwende tinten - het zal genoeg zijn om gordijnen te hebben en een klein decor op de muren of kast. Het totale interieur is beter te regelen in zanderige of melkachtige tonen.

Hoe je een bank kiest, zie de volgende video.

Comments
 auteur
Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

Inkomhal

Woonkamer

slaapkamer