Bath of blocks: de voor- en nadelen van design

Bath - is een populair gebouw, dat je best met eigen hand kunt bouwen. Op het grondgebied van zo'n gebouw moet het warm, comfortabel en veilig zijn. Hiervoor moet je rekening houden met veel verschillende nuances. Het is vooral belangrijk om te weten over de voors en tegens van structuren gemaakt van populaire bouwmaterialen - blokken.

Speciale functies

Bath is niet ongewoon vandaag. Het is opgebouwd uit verschillende materialen. Meestal zijn er natuurlijk houtconstructies. Dergelijke structuren moeten echter zorgvuldig worden onderhouden, zodat ze hun oorspronkelijke uiterlijk behouden en niet rotten in de loop van de tijd. Bovendien zijn houten baden brandgevaarlijk, zelfs als ze worden behandeld met speciale impregnaties.

Blokken zijn een uitstekend alternatief voor dergelijke veeleisende materialen.

Hun gebruik in de constructie van baden is niet zeldzaam. Veel eigenaren kiezen voor deze materialen omdat ze veel positieve eigenschappen hebben en in veel opzichten superieur zijn aan hout.

Het belangrijkste kenmerk van de bouwstenen is hun poreuze structuur. Tegelijkertijd kunnen de poriegroottes (evenals hun vorm) willekeurig veranderen over het hele gebied van het blok. Vanwege dit onderscheidende kenmerk zijn de mechanische en thermofysische eigenschappen van dergelijke bouwmaterialen niet erg homogeen. Daarom moet het bad niet alleen van binnen maar ook van buiten zeer zorgvuldig geïsoleerd worden.

Het is vermeldenswaard dat de blokken vocht absorberen als een spons. In het zomerseizoen draagt ​​deze functie niets verschrikkelijks, maar in de winter wordt eerder opgenomen water blootgesteld aan bevriezing en neemt het volume toe. Dit kan tot trieste gevolgen leiden - de vernietiging van de blokken. Natuurlijk kan dit probleem worden vermeden. Hiervoor is het noodzakelijk om de bouw van hoogwaardige afdichting binnen en buiten te garanderen.

Voors en tegens

Bouwmaterialen van blokken hebben hun voor- en nadelen.Ze moeten weten of u van plan bent de blokken te gebruiken bij de bouw van het bad. Om te beginnen is het de moeite waard om in meer detail te bekijken welke voordelen deze elementen hebben.

  Er zijn verschillende voordelen van dergelijk materiaal zoals blokken.

  • Een constructie opgebouwd uit blokken zal niet krimpen, zoals houtconstructies.
  • Het paar blokken kan bijna onmiddellijk na de hoofdversiering worden gebouwd.
  • De bouw van een dergelijk bad zal een minimale hoeveelheid tijd in beslag nemen.
  • Het is mogelijk om alle reparatiewerkzaamheden uit te voeren zonder externe assistentie in te schakelen, maar deskundigen raden aan ten minste één assistent uit te nodigen. Dus de constructie gaat veel sneller.
  • De uiteindelijke kosten van een blokbad zijn 2-3 keer lager dan in het geval van de bouw van een stoombad van hout van exact dezelfde grootte.
  • Blokmaterialen zijn absoluut veilig voor de menselijke gezondheid. Er zijn geen gevaarlijke chemische verbindingen in hun samenstelling, daarom zenden ze zelfs bij hoge temperaturen geen schadelijke stoffen uit.
  • De blokken zijn relatief licht van gewicht. Dankzij dit kenmerk kan men aanzienlijk mankracht en geld besparen op de voorbereiding van hoge kwaliteitfoundation.
  • Veel consumenten kiezen voor bouwmaterialen omdat ze geen verbranding ondersteunen.
  • Het bad van blokken is niet onderhevig aan rot.
  • Blokken zijn onpretentieus in de zorg. Ze hoeven niet regelmatig te worden gecoat met antiseptische verbindingen, zoals het geval is met houten gebouwen. Blokmaterialen zijn niet vatbaar voor de vorming van schimmel en meeldauw.
  • Wanden die van dergelijke materialen zijn gemaakt, zijn ademend vanwege hun diffuse eigenschappen.
  • Vele variëteiten van blokken, bijvoorbeeld gas silicaat, kunnen bogen op vrij goede warmte- en geluidsisolerende eigenschappen.
  • De levensduur van kwaliteitseenheden is erg lang.

  Zoals u kunt zien, zijn de gebouwen van de blokken zeer duurzaam en slijtvast.

  Op dit moment kiezen veel eigenaren voor het juist blokkeren van materialen voor de constructie van baden (en niet alleen).

   Deze producten hebben echter hun nadelen.

   • De blokken absorberen vocht, dus het bad moet worden voorzien van hoogwaardige waterdichting, anders kan het materiaal eenvoudig instorten.
   • Een blokbad vereist een dampremmende laag. Dit wordt verklaard door het feit dat condensaat bijna altijd binnenin de wanden van dergelijke materialen ophoopt, dus het is niet nodig om te doen zonder dampschermmaterialen.
   • Blokken zijn duurzame materialen, maar in dit opzicht zijn ze inferieur aan baksteen.
   • Als onderdeel van de populaire gas silicaatblokken zijn er aluminiumpoeder en kalk. Deze componenten verminderen de positieve eigenschappen van het materiaal.

   Veel problemen in verband met blokbaden, het is mogelijk om te voorkomen, als u hun hoogwaardige constructie maakt, en van te voren te zorgen voor hydro- en dampbarrière.

   projecten

   Momenteel is het bad een multifunctionele ruimte, die niet alleen wordt gebruikt voor het wassen, maar ook voor een goede nachtrust. Vanuit deze doelen worden moderne projecten van blokbaden ontwikkeld. Naast het hoofdgebouw (stoombad, wasstation), kan dit gebouw een gezellige lounge, een klein terras, een zolder of een zwembad omvatten. De grootte van de laatste hangt af van de afmetingen van de structuur zelf.

   De meest voorkomende zijn aantrekkelijke badprojecten waarbij er een rustruimte is.

   In de regel speelt het ook de rol van een soort kleedkamer.

   Meestal overschrijdt de ontspanningszone in zijn gebied de rest van het pand.Dit is het gevolg van het feit dat het in een rustruimte nodig is om een ​​tafel, fauteuils of stoelen en andere noodzakelijke meubels te plaatsen die voldoende vrije ruimte nodig hebben.

   De meest voorkomende soorten projecten omvatten de volgende opties.

    • Het budget en de beste optie worden als blok beschouwd Bad van 4 m bij 6 m. Met deze structuur kunt u alle beschikbare ruimte in twee delen met behulp van een partitie. Een van de geïsoleerde helften van een gebouw is ook mogelijk om te delen in de helft of in verhouding. In de grootste zaal moet een comfortabel en aantrekkelijk recreatiegebied worden georganiseerd. Wat kleinere kamers betreft, is het de moeite waard om het stoombad en de wasruimte in te richten.

    Bij het bouwen van een blokbad met een ontspanningsruimte, moet u er rekening mee houden dat het gebouw een vestibule of een kleine wachtkamer moet hebben die de binnenkant en de buitenkant van het gebouw scheidt. Dankzij dergelijke toevoegingen zal koude en ijzel in het winterseizoen de kamer niet binnendringen.

    Zo'n bad kan worden aangevuld met een zolder en een comfortabele tweede verdieping daarin organiseren.

    Meestal wordt een dergelijke beslissing geadresseerd in het evenementals er geen andere woonruimtes op het perceel zijn. Ook is het niet ongebruikelijk dat dergelijke constructies worden aangepakt bij het maken van een plot op een datsja. Zolder is een geweldige plek om de nacht door te brengen na een verblijf in het recreatiegebied.

    • Een ander populair en gemeenschappelijk project is baden met een grootte van 3 tot 5 m. Zulke gebouwen zijn behoorlijk ruim. Ze kunnen gemakkelijk door meerdere mensen tegelijk worden gestoomd zonder zich te schamen. Bovendien worden dergelijke gebouwen vaak aangevuld met terrassen.

    Het ontwikkelen van het project van een bad met afmetingen van 3 tot 5 m, het is noodzakelijk om meerdere geïsoleerde kamers te organiseren. Zonder hen is de resulterende constructie onvolledig.

    De eerste kamer die een persoon binnengaat, kan een wachtkamer zijn. Het moet zo zijn dat het kleding kan achterlaten. In het binnenste van een dergelijk bad moet je een kleine kast schikken waarin er ruimte is om alles op te bergen. Veel eigenaren installeren een extra kist in dergelijke baden, waarin ze brandstof (hout of kolen) afzonderlijk opslaan.

    Na de wachtkamer kunt u een rustruimte reserveren.

    Zelfs in projecten van zeer kleine baden is het noodzakelijk om deze kamer te voorzien. In de voorwaarden van de bouw van 3x5 m in de ruimte voor ontspanning, kunt u een kleine tafel en een paar stoelen zetten.

    Direct na de rustruimte dient wassen of douchen te worden georganiseerd. Deze ruimtes zijn noodzakelijk zodat gebruikers van het bad kunnen afkoelen nadat het lichaam is uitgedroogd. In deze gebieden moet een eenvoudig en ongecompliceerd interieurontwerp zijn. Ze zijn geschikt voor verschillende kleine banken, een douche en een schone container gevuld met water. Tegenwoordig kiezen veel eigenaren een douchecabine om dergelijke ruimtes in te richten, en weigeren ze de klassieke wassing.

    De hoofdruimte van het bad is een stoomcabine. Hier is het noodzakelijk om de kachel te vinden, evenals comfortabele banken gemaakt van hout. Alle vermelde kamers moeten in elk bad zijn. Daarnaast biedt het gebouw met afmetingen van 3x5 m ook de mogelijkheid om een ​​klein terras of een zolder te plaatsen.

     • In het bad met afmetingen 5x4 U kunt de hoofdruimte toewijzen voor een grote rustruimte en de rest van het gebied verlaten voor een gootsteen en een stoombad, die ongeveer dezelfde afmetingen hebben.Bovendien lijkt een dergelijk gebouw veel aantrekkelijker als het wordt aangevuld met een groot terras. Evenzo is het mogelijk om een ​​bad van 4,5 bij 4,5 m te ontwerpen.
     • Een gezellig bad kan worden geregeld en in een klein gebouw met afmetingen van 3x4 m (of 4x3 m). In dit geval kan het hoofdgedeelte worden toegewezen aan een rustruimte en een stoombad en voor het wassen om een ​​minimum ruimte te behouden. De kleedkamer in een vergelijkbaar bad moet ook niet te groot worden gedaan.

     Direct na de wachtkamer kunt u een kleine ruimte voor ontspanning organiseren en er een compacte tafel in plaatsen, evenals een paar stoelen. Je kunt niet een te grote bank doen en voor hem een ​​salontafel plaatsen. Deze zone moet door een scheidingswand van de rest van de ruimte worden gescheiden en vervolgens worden uitgerust met een ruim stoombad. Het kan worden gedeeld door een andere scheidingswand en worden uitgerust in de resulterende kleine hoek van de wasruimte. In dergelijke omstandigheden zou het het beste zijn om een ​​smalle douche te kijken.

      • Groot bad met afmetingen van 10x4 Het zal blijken te zijn uitgegeven in elk van de opgesomde formaten, maar er zal veel meer vrije ruimte zijn voor elke kamer.In dergelijke omstandigheden is het mogelijk om een ​​recreatieruimte uit te rusten die is uitgerust met een groot aantal meubels, die een grote zolder of een ruimte met tuinhuisjes volgen.

      Het is ook toegestaan ​​om de frontale ruimte te verdelen in een vestibule en een terras en daarna een rustruimte te vormen.

      Daarachter moet een scheidingswand worden geplaatst om de drie overblijvende gebieden te sluiten: douche, stoomcabine en badkamer (als u het in het bad wilt installeren).

      Alle badprojecten zijn hetzelfde. In elk gebouw moet aanwezig zijn wassen, stoombad en een lounge. Daarnaast kan het gebouw worden uitgerust met een ruime zolder of een leuk terras. Sommige eigenaren combineren dergelijke faciliteiten met een garage. In dit geval wordt aanbevolen om contact op te nemen met specialisten die op competente wijze de juiste tekeningen van dergelijke gebouwen kunnen maken.

      materialen

      Er zijn verschillende soorten bouwstenen waaruit betrouwbare en duurzame baden worden gemaakt. Elke grondstof heeft speciale kenmerken:

      Cellenbeton

      Baden worden vaak gebouwd vanuit een gasblok. Dit materiaal is erg populair en beschikbaar.

       Het heeft veel voordelen:

       • Laag gewicht.Een blok met afmetingen van 30x25x60 cm weegt slechts 30 kg. Als u besluit een steen in een vergelijkbaar volume te leggen, hebt u 22 elementen nodig, waarvan het totale gewicht 80 kg is.
       • Hoge warmtegeleidbaarheid. Cellenbeton heeft een cellulaire structuur die zorgt voor een uitstekend warmtegeleidend effect. Dergelijk materiaal houdt de warmte perfect binnen, en in de hete zomer zorgt het voor een aangename koelte.
       • Brandveiligheid. Cellenbetonblokken zijn gemaakt van minerale componenten die niet ontvlambaar en ontbrandbaar zijn. Om deze reden kunnen dergelijke bouwmaterialen veilig een open vlam gedurende 3 uur weerstaan.
       • Vorstbestendigheid. Kwaliteitsgasblokken zijn niet bang voor lage temperaturen.
       • Sterkte kenmerken.
       • Economy. Vanwege zijn grootte en gewicht past cellenbeton veel sneller en gemakkelijker dan dezelfde baksteen.
       • Eenvoudig te verwerken. Cellenbetonblok kan bijna elke vorm krijgen. Om dit te doen, kunt u een gewone ijzerzaag gebruiken. Dit materiaal kan gemakkelijk worden gesneden en geboord.
       • Milieuvriendelijkheid. Cellenbetonblokken zijn milieuvriendelijk.Ze bevatten geen giftige stoffen die vrijkomen bij hoge temperaturen.

       De dikte van de gasblokken kan zijn:

        • 75 mm (geschikt voor het extra verwarmen van ruwe vloeren);
        • 20-25 mm (gebruikt voor huishoudelijke en huishoudelijke gebouwen, bijvoorbeeld garages);
        • 375 mm.

        Er is ook een gasbetonmerk INSI, dat veel wordt gebruikt bij de bouw van huizen.

        Dergelijke materialen zijn groot, dus de installatie ervan kost niet zo veel tijd. Dit materiaal is geautoclaveerd. Het onderscheidt zich door seismische weerstand en verhoogde sterkte.

        sintelblok

        Slakken zijn een bouwsteen, die de volgende componenten bevat:

         • vulkanische as;
         • gebroken graniet;
         • zand;
         • gebroken glas;
         • geëxpandeerde klei;
         • grind;
         • grind;
         • zaagsel.

         Er zijn verschillende soorten sintelblokken:

          • Hol en hol. Volledige lichaamsdelen hebben een hoge sterkte. Vaak maken ze sterke fundamenten, kelders en zelfs kolommen. Holle delen worden gebruikt bij de constructie van wanden en scheidingswanden in verschillende kamers.
          • Decoratieve blokken voor bekleding. Deze materialen zijn relatief recent op de markt verschenen.Ze hebben een decoratieve coating die slechts aan één of twee zijden van het blok zit.
          • Partitie. Deze sintelblokken worden gebruikt bij het vormen van partities. Dergelijke materialen bieden een nauwkeurige geometrie van vloeren. Bovendien zal tijdens het leggen van de oplossing aanzienlijk worden bespaard. Installatie van lichte partitie slakkenstenen kost weinig tijd.
          • Gescheurd, gestoken. Dergelijke blokken hebben ook een decoratieve coating, maar het bootst "gescheurde" of geplette baksteen na. Meestal worden dergelijke materialen gebruikt voor het afwerken van hekken en verschillende gebouwen.
          • Gekleurde. Dergelijke sintelblokken worden op dezelfde manier gebruikt als conventionele materialen. Vaak worden ze gebruikt bij de installatie van hekken of pilaren die een decoratieve functie vervullen. Om de gewenste schaduw bij het productieproces van dergelijke sintelblokken te bereiken, volstaat het om gemalen rode baksteen of gekleurd krijt aan het mengsel toe te voegen.
          • De stichting. Op een andere manier wordt dit type een kunstmatige muursteen genoemd. Het heeft uitstekende sterktekarakteristieken en een zeer lange levensduur.

          Gas silicaat

          Het bad kan ook worden opgebouwd uit gas silicaatblokken.Een onderscheidend kenmerk van deze bouwmaterialen is dat er holtes zijn in hun structuur, die 50% of minder innemen. Vanwege dit kenmerk hebben de blokken een klein gewicht en hebben ze ook geen indrukwekkende belasting op de fundering.

          Het is ook vermeldenswaard dat gas silicaat blokken vrij goede geluidsisolatie en thermische eigenschappen hebben, die door de structuur met cellen worden verschaft.

          Een bad gebouwd met dergelijke materialen houdt de warmte lang vast.

          Gas silicaat blokken worden vaak gebruikt in de constructie van baden vanwege dergelijke eigenschappen:

           • brandveiligheid (niet-ontvlambaar);
           • verhoogde vorstbestendigheid;
           • eenvoudige en snelle installatie;
           • eenvoudige verwerking;
           • milieuvriendelijkheid;
           • verhoogde dampdoorlatendheid.

           Men dient echter in gedachten te houden dat dit materiaal vocht absorbeert, wat leidt tot een toename in dichtheid en sterkte, en dit heeft een negatief effect op de thermische en geluidsisolerende eigenschappen van de blokken.

           Zand blok

           Zandblokken (zandcementblokken) worden gemaakt door een combinatie van cement, zand en water te mengen. Deze compositie is standaard.

            Peskobloki zijn erg populair, niet alleen vanwege de efficiëntie,maar ook vanwege de positieve eigenschappen:

            • Dergelijke blokken hebben uitstekende sterkte-eigenschappen. Ze zijn niet bang voor negatieve externe factoren.
            • Peskoblok-baden zijn niet vatbaar voor de vorming van roest en rot.
            • Deze bouwmaterialen zijn gemaakt van milieuvriendelijke en veilige componenten.
            • Er zijn ook holtes in deze blokken, dus ze hebben geluids- en warmte-isolerende eigenschappen.
            • Bijna geen vocht en vocht opnemen.
            • Heeft een betaalbare prijs.

            De nadelen van cement-zandblokken kunnen worden toegeschreven aan hun lage thermische geleidbaarheid.

            Experts raden extra isolatie van deze materialen aan, vooral als u ze gebruikt bij de bouw van woongebouwen en baden.

            Houd er rekening mee dat volle zandblokken een indrukwekkender gewicht hebben dan holle elementen. Daarom is het voor dergelijke bouwmaterialen noodzakelijk om de juiste fundering te maken.

            Houten betonblok

            Arbolietblokken worden vaak gebruikt bij de constructie van baden. Deze materialen onderscheiden zich door verhoogde sterkte, die wordt verzekerd door een geschikte structuur en samenstelling.Bovendien zijn arbolitovy-elementen niet bang voor ongunstige klimatologische omstandigheden en verschillende neerslag. Ze nemen geen vocht en vocht op en worden niet vervormd als ze ermee in contact komen.

            Arbolitovy blokken kunnen veilig worden gebruikt bij het bouwen van baden, omdat ze niet ontvlambaar zijn - niet alleen cement is aanwezig in hun samenstelling, maar ook speciale chemische onzuiverheden die deze eigenschappen bieden.

            Veel consumenten geven de voorkeur aan arbolitovy-blokken omdat ze een redelijke prijs hebben, vooral als ze worden vergeleken met een steen.

            Er zijn slechts twee soorten arbolitovy-blokken:

             • structurele;
             • warmte isolerend.

             Twin blok

             Twin block is een ander type cellulair blok. Het is een hightech en autoclaaf. Net als andere soorten soortgelijke materialen, is het lichtgewicht en oefent het geen sterke belastingen op de ondergrond uit.

             De samenstelling van het tweelingblok omvat de volgende componenten:

              • cement;
              • kalk;
              • aluminium poeder;
              • water.

              Werken met deze blokken is eenvoudiger dan met sintelblokken, omdat ze eenvoudiger zijn.

              Bovendien zijn ze heel gemakkelijk te zagen en zagen. Het grootste nadeel van dergelijke eenheden is echter hun hoge kosten - 3000 per m3.

              ontwerp

              Veel mensen geloven dat een bad een ruimte is waarin het onmogelijk is de verbeeldingskracht te maximaliseren bij het opstellen van een aantrekkelijk ontwerp. In feite is het dat niet.

              In het bad is het best mogelijk om een ​​soort woonkamer te bouwen met een grote tafel en meerdere stoelen, evenals een gezellige sofa, waar een aan de muur gemonteerde tv zijn plaats zal vinden. Deze lay-out kan zelfs in kleine structuren worden toegepast, als u meubels van klein formaat of converteerbare vouwmodellen gebruikt.

              In de kamer kan worden ommanteld met gevelbekleding of panelen die hout nabootsen. Dergelijke coatings zullen er in het bad erg aantrekkelijk en geschikt uitzien. Op hun achtergrond kunt u houten meubels hebben, evenals wand- en plafondlampen van metaal, gestileerd antiek.

              Als u natuurlijke noten wilt meenemen naar de ontspanningsruimte, moet u de decoratieve steen van dichterbij bekijken - hij ziet er geweldig uit op de muren in combinatie met een houten afwerking.

              Sommige eigenaren maken een soortgelijk binnenbad tot echte open haarden of kachels, open haarden gemaakt van baksteen, steen of hun imitaties.

              In de regel is een groot aantal houten delen aanwezig in stoombaden en in wasruimtes. Hier kun je ook de finishsteen verdunnen. Verlichtingsinrichtingen in dergelijke ruimtes hebben vaak een beknopt uiterlijk, dat niet al te veel aandacht trekt.

              Hoe bouw je met je eigen handen?

              Een bad van blokken kan onafhankelijk worden gebouwd, zonder specialisten aan te trekken waarvan de bedienden vaak erg duur zijn.

               Het belangrijkste is om vast te houden aan het gefaseerde constructie-opzetalgoritme:

               • Eerst moet je een ontwerp van het toekomstige bad maken.
               • Dan moet je verder gaan met het leggen van de basis. Om dit te doen, moet je een opmaak maken op de site, een geul graven en een 15 cm zandpad op de bodem maken. Giet het zand in het zand en zet het op de grond
               • Nu moet je een bekisting maken van hout over de geul. Als je een niveau gebruikt, moet je het bovenste (horizontale) oppervlak van de fundering erop af slaan.
               • In het binnenste deel van de bekisting moet worden gemaakt van versterking kader.
               • Giet vervolgens beton in de bekisting.
               • Nu kun je muren bouwen. Vooral belangrijk is het leggen van de startrijblokken. Met behulp van cement-zandmortel, moet u de blokken op de voorbereide waterdichting aanbrengen.
               • De volgende rijen moeten op een speciale lijm worden geplaatst.
               • Aan het einde van de installatie wordt wapening over de muren gelegd en wordt de mauerlat gemaakt.
               • Hierna moeten we verder gaan met de constructie van de dakconstructie. Om dit te doen, is het toegestaan ​​om spanten te gebruiken en waterdicht te maken op hen.
               • Ze moeten ook worden afgezet met een contra-grill, waarop dan de hoofdkist moet worden gelegd.
               • Daarna is het noodzakelijk om over te gaan tot de installatie van dakbedekkingsmaterialen.
               • Nadat je alle bovenstaande werken hebt voltooid, moet je het resulterende bad afwerken.

               Beoordelingen van eigenaren

               Momenteel zijn bloksauna's niet ongewoon. Dergelijke constructies worden gekozen door veel eigenaren, omdat ze duurzamer zijn en minder veeleisend in termen van zorg. Sommige gebruikers beweren echter dat houten gebouwen er nog steeds veel beter uitzien dan houten gebouwen. Maar verre van allemaal beheerd met de onafhankelijke constructie van dergelijke structuren.

               Ook weigeren mensen vaak om een ​​bad te bouwen uit blokken, verwijzend naar het feit dat ze vocht opnemen, vandaar dat ze worden vernietigd. Natuurlijk overschrijden in dit geval de houten versies de blokgebouwen niet, omdat ze nog meer bang zijn voor vocht.Om de vervorming van blokmaterialen niet onder ogen te zien, is het noodzakelijk om hen van hoge kwaliteit waterdichtheid te voorzien.

               Consumenten waren blij dat het werken met blokken niet zo moeilijk was.

               Voor de bouw van een bad van dergelijke materialen brachten velen de minimale hoeveelheid tijd door. Bovendien kosten de meeste kopers van dergelijke constructies heel weinig.

               Gebruikers merken ook op dat blokken geen onaangename geuren afgeven bij hoge temperaturen.die niet in het bad kan worden vermeden. Ze bevochtigen niet en zijn niet bedekt met schimmels of schimmel. Zelfs na een lange tijd rotten blokmaterialen niet, zoals natuurlijk hout.

               Beoordelingen van blokbaden zijn zowel positief als negatief. Natuurlijk hangt veel af van de juiste constructie van de constructie, evenals de kwaliteit van de gebruikte materialen.

               Prachtige voorbeelden

               Veel consumenten staan ​​sceptisch tegenover blokbaden en verklaren dit door hun onooglijke ontwerp. In feite kunnen dergelijke gebouwen zeer stijlvol en aantrekkelijk worden gemaakt, niet alleen binnen maar ook buiten.

               Een klein gebouw met een driehoekig dak en trappen die naar de wachtkamer leiden, kunnen bijvoorbeeld worden afgezet met lichtgekleurde gevelpanelen.Het onderste deel van het gebouw is om een ​​decoratieve baksteen van bruine kleur rond de omtrek op te leggen. In zo'n bad zullen blauwe of paarse tegels effectief opvallen.

               Van schuimblokken kunt u een prachtig bad met een terras bouwen en het decoreren met gevelpleister van een saaie citroenschil.

               Plaats stenen zuilen bij de ingang van het gebouw en installeer een dak met rode pannetjes erop dat het hele gebouw bedekt (samen met het terras). Rond zou groene installaties en bloemen moeten planten. Als gevolg daarvan krijg je een heel spectaculair bad.

               Een bad van blokken kan beknopt worden gemaakt, maar niet minder aantrekkelijk, spelend op het contrast tussen de muren en het dak. De buitenbekleding van blokplafonds moet bijvoorbeeld worden gemaakt van wit of beige gips / verf en voor het dak een bruine coating. Installeer in deze structuur hoge kunststof ramen en deuren. Dit maakt het bad meer stijlvol en modern.

               Meer informatie over het bad van cellenbeton en de functies ervan, leert u uit de volgende video.

               Comments
                auteur
               Informatie verstrekt voor referentiedoeleinden. Voor constructieproblemen moet u altijd een specialist raadplegen.

               Inkomhal

               Woonkamer

               slaapkamer